Xavi Hernandez
Xavi meg EBt nyert, és a spanyolok legjobbja volt, kiscsillag 

-
- Capitá del Barça
Pláne hogy sérült és ha felépül is akkor közel sem biztos hogy vissza nyeri a formáját+van elég olyan kihívója aki megkaphatja pl.sztem bár nem vok realos de a Casillas vagy talán Torres Xavi is megkaphatja de ő nem a szezonjáért hanem az eddigi karriejéért kaphatná inkább de mint tudjuk azér nem adják sajna 

- MeNnOn
- Jugador del Barça
Cannavaro a VBt nyert olaszok eggyik legjobbja volt bocs...!!LG írta:Előbb hoztam föl példának Cannavarot...ő mit nyert 2006ban a klubbcsapatával...semmit, mert kizárták a Juventust. A Madridban meg f.o.s volt, főleg az elején. Mégis megkapta...Kisvandal-Messi10 írta:Komolyan azt gondoljátok h 2 barcás benne lesz a 3 legjobba ugy h a barcával nem nyertek semmit? Márpedig Messi ott lesz és sajna Cr is. Imádom Xavit de sztem biztos nem lesz ott. Sajnos
Ronaldinho vmi hihetetlen tavaszt produkált, PD és BL megvolt neki is. Aztán egy rossz VB, és egy rossz ősz, elúszott az Aranylanda.
Na most, a rossz EB megvolt cének is, és sztem meglesz neki a rossz őszi szezon is, szóval még ne adjuk oda a gyereknek az Aranylabdát...
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Előbb hoztam föl példának Cannavarot...ő mit nyert 2006ban a klubbcsapatával...semmit, mert kizárták a Juventust. A Madridban meg f.o.s volt, főleg az elején. Mégis megkapta...Kisvandal-Messi10 írta:Komolyan azt gondoljátok h 2 barcás benne lesz a 3 legjobba ugy h a barcával nem nyertek semmit? Márpedig Messi ott lesz és sajna Cr is. Imádom Xavit de sztem biztos nem lesz ott. Sajnos
Ronaldinho vmi hihetetlen tavaszt produkált, PD és BL megvolt neki is. Aztán egy rossz VB, és egy rossz ősz, elúszott az Aranylanda.
Na most, a rossz EB megvolt cének is, és sztem meglesz neki a rossz őszi szezon is, szóval még ne adjuk oda a gyereknek az Aranylabdát...
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jól mondod.Benga írta:Szívem szerint Xavinak adnám.
Ha kicsit reálisabban nézem és kicsit szívem szerint akkor Torresnek.
Amúgy meg C.R. kapja. Ez van.
Torres szép csendben egész évben kiegyensúlyozottan futballozott.Mír Ronaldo volt,hogy azért több meccsen keresztül csak szenvedett...
És Torres nyert EB-t a Liverpool legjobbja volt az első évében, a BL-ben is megtette amit lehetett.Az meg, hogy a Pool jelenleg pontosabban tavaly nem volt olyan erős, hogy nagy trófeákat hódítson el attól még jók voltak.
Ettől persze CR kapja majd az Aranylabdát, de ki a francot érdekel....
Nekünk a Barcásokra kell koncentrálni.Xavi, Messi, Eto'o, Iniesta, Alvés és a többiek ilyen formában sokra vihetik a továbbiakban.....
HAJRÁ BARCA!!!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- MeNnOn
- Jugador del Barça
nemtudom hogy jöhet szóba Xavi
oké EB legjobb,munkás,jó játékos..de azért az a 3x gól CRtöl,meg BL,PL..
és meg is érdemli...több ilyen szezonja ugyse lesz..
Kapusnak meg irtó nehéz elnyerni..

oké EB legjobb,munkás,jó játékos..de azért az a 3x gól CRtöl,meg BL,PL..
és meg is érdemli...több ilyen szezonja ugyse lesz..
Kapusnak meg irtó nehéz elnyerni..
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Kisvandal-Messi10
- Barça C
Komolyan azt gondoljátok h 2 barcás benne lesz a 3 legjobba ugy h a barcával nem nyertek semmit? Márpedig Messi ott lesz és sajna Cr is. Imádom Xavit de sztem biztos nem lesz ott. Sajnos
Szívem szerint Xavinak adnám.
Miért, pl. Cannavaro mit csinált 2006ban. Egy jó VB-je volt, a bajnokságból kizárták a csapatát, az új csapatában pocsék teljesitményt nyujtott.palesz77 írta:Mért Xavi? Azért, mert ő lett a torn "legjobbja"? Szeretem Xavit, de aranylabdát nem adnék neki, amúgy a Barcába rosszabb szezonja volt mint Torresnek, aki a győztes gólt lőtte a döntőben. amúgy meg ha Barcást akartok inkább IniestaGyurinho írta:Szerintem C.R vagy Casillas esetleg Xavi.....Torres is de neki ahhoz kéne egy bajnokság vagy egy BL.De előbb-utóbb szerintem ő is megkapja mer szerintem az egyik legjobb csatár.
Szerintem aki az elmúl időbe a legjobb teljesítményt mutatta az Casillas.
Eb-n fantasztikusan védett és a bajnokságban 36 gólt kapott 38 meccs alatt. Én neki is adnám az Aranylabdát
Eb-n fantasztikusan védett és a bajnokságban 36 gólt kapott 38 meccs alatt. Én neki is adnám az Aranylabdát
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mért Xavi? Azért, mert ő lett a torn "legjobbja"? Szeretem Xavit, de aranylabdát nem adnék neki, amúgy a Barcába rosszabb szezonja volt mint Torresnek, aki a győztes gólt lőtte a döntőben. amúgy meg ha Barcást akartok inkább IniestaGyurinho írta:Szerintem C.R vagy Casillas esetleg Xavi.....Torres is de neki ahhoz kéne egy bajnokság vagy egy BL.De előbb-utóbb szerintem ő is megkapja mer szerintem az egyik legjobb csatár.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem akarok ünnneprontó lenni, de Cassillas és Ramos bajnokságot nyert és jól játszott, és torres valami fantasztikus volt a szezonba, és messi inkább kimarad mint CR , mert ő is sokat volt sérült, és CR ny ert blt meg bajnokságot.LG írta:Xavi meg magkaphatja, hiszen egy EB nagyon sokat számit, egy jó őszi szezon, is befuthat.
-
- Capitá del Barça
Akár megkaphatná mert tényleg megérdemli de lehet hogy furcsán hangzik de szerintem Casillas-nak több esélye van hisz csak gondoljatok bele nyert egy bajnokságot és egy EB-t is ráadásul jól véd,de azér hajrá Xavi 

2006-s szezonban Ronie varázsolt, egészen a VB-ig, ott [auto_cenzúra] volt, ahogy utánna ősszek is, nem is kapta meg az Aranylabdát. C. most kb. ugyanott tart, a jó tavasz megvolt, a [auto_cenzúra] VB is, ha ősszel is [auto_cenzúra] lesz, simán elm1 az Aranylabda.
Xavi meg magkaphatja, hiszen egy EB nagyon sokat számit, egy jó őszi szezon, is befuthat.
Xavi meg magkaphatja, hiszen egy EB nagyon sokat számit, egy jó őszi szezon, is befuthat.
- Bogi63
- Capitá del Barça
Az szép lenne. Két Barcás is lenne. Adja az ég!mindorokke_barca írta:jojo raul, persze, de xavi europabajnoksagot nyert, raadasul ot valsztottak a torna legjobbjanak.... szerintem ronaldo xavi messi sorrend lez az aranylabdanal

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
-
- Entrenador del Barça
jojo raul, persze, de xavi europabajnoksagot nyert, raadasul ot valsztottak a torna legjobbjanak.... szerintem ronaldo xavi messi sorrend lez az aranylabdanal
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hiába szerintem nem elég jó hozzá a sajtója...lionelmessi19 írta:Ha így folytatja a srác, akkor még aranylabda se kizárt. Komolyan. Minden második meccsen hint egy ekkora gólt, és hozza a mostanában megszokott elképesztő mezőnymunkát, és leadja a mindig szokásos hatalmas passzait és gólpasszait, és övé a világ.
Plusz ne felejtsük el,h pl Raul se kapta meg pedig neki is voltak jó évei.Szóval meglepetés lenne.
De egy dobogóra talán jó lehet,viszont tényleg csak akkor ha így folytatja.
Remélem megtartja a nyáron felvett jó szokását.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Andris
- Adminisztrátor
Ha így folytatja a srác, akkor még aranylabda se kizárt. Komolyan. Minden második meccsen hint egy ekkora gólt, és hozza a mostanában megszokott elképesztő mezőnymunkát, és leadja a mindig szokásos hatalmas passzait és gólpasszait, és övé a világ.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Xavi egyet,Xabi kettőt rúgott Dániának!!