Meggyőződésem hogy a morcos Samu után nem Messi és Xavi jöttek volna le, ha nincs a kis duzzogás.
Szerintem abszolút pedagógiai húzás volt, és nagyon eltalált ötlet.
Az biztos.LG írta:Guardiola eddigi munkájával elégedettek lehetünk, hiszen a tavalyi csapatnál ez a mostani sokkal jobb. .
elég baj ez.LG írta: Végre küzdünk az utolsó pillanatokig, és hozzunk az olyan szenvedős meccseket, amiket tavaly nem..
Ebben is igazad van énsem értem azt hogy miért ez a Busquets gyerek kezd és nem Jaja.LG írta: Nekem eddig egy bajom van a mesterrel, az, h pár embert indokulatlanul sokat mellőz. Ilyenek pl. Touré(őt nem értem leginkább), Bojan, Caceres(szinte alig kap lehetőséget a bizonyitásta) és Sylvinho(na ezt sem értem nagyon..
Ebben is igazad van ez már csak Pep titka.Na de azért azt nem mondanám hogy Bojan jobb mint az annó aranycipős Henry.Henrynak az a poszt ahol játszatják nem az ő posztja és ennyi......Abidal mostanában a leggyengébb a csapatban, és mégis majdnem mindig játszik, ha meg nem, akkor Puyol játszik a helyén. Ha ennyire nem számolnak vele, minek hosszabitották meg a szerződését) Eddig az eredmények Pep-et igazolják, de én szeretném, ha a felsorolt játékosokkal is komolyan számolna, mert azzal sztem mindenki egyet ért, h inkább Touré mint Sergio v. Keita, inkább Bojan, mint Anri, inkább Sylvinho, mint Abidal, és a középső védőink se ugy játszanak, h ne lehessen Caceresnek több lehetőséget adni.
Én pont ellenkezőleg látom. A meccs egészében jó volt, számos kiváló szerelése volt, magabiztosan állt a lábán. Én teljességgel elégedett vagyok a játékával és a teljesítményével.lionelmessi19 írta:Mindig kb. más kerül ki a keretből technikai okokból. Jól meg lett mondva számtalanszor hogy csapatba, keretbe kerülésnél senkinél nem lesznek igazán kivételezések, se semmi.
Amúgy szerintem kifejezetten gyengén játszott.
Maj ha zsinórban hozzuk a meccseken, és a sportingnál sokkal komolyabb csapatok ellen is, akkor elhiszem, h jó ez a 4-3-3.Etooka írta:Végül-is,valóban nem jó ez a 4-3-3,ha csak 3-1 re verünk egy Sportingot jó játékkal![]()
A türelmi játék,-ahogy olvasható a meccsleírásban-a tegnapi meccsen nem volt!
Nem muszáj egyetérteni,de akkor nem ilyen stílusban kéne...
na ja, mindenki így van ezzel szerintemMessa írta:Ma nem engedtheti meg a csapat magának, hogy ismét bukta legyen. Nyerni kell, méghozzá nem 1 góllal, jó lenne, ha rúgnánk párat. És az sem ártana, ha ma szórakoztató meccset játszanánk.
Hát épp ezaz!Én láttam az elmúlt két évet!Ezek után merem ezt mondanimanuel írta:Úgy kiváncsiságból kedves Etooka!!! téged mivel nyűgözötle a csapatt teljesitménye???talán abban hogy egygólt lőttünk azt is tizenegyesből.Vagy hogy Etónak a mecsen összesen egy kapura lövése volt!!! ha???te ezek szerint már jó ideje nem nézheted a barca mecseitt hogyha téged meggyőzött a 4-3-3.Etooka írta:
Egyébként én sem értettem,hogy miért továbbra is a 4-3-3 a szisztéma,de az előszezon meg a Racing elleni meccse-engem-megygyőzött!
Úgy kiváncsiságból kedves Etooka!!! téged mivel nyűgözötle a csapatt teljesitménye???talán abban hogy egygólt lőttünk azt is tizenegyesből.Vagy hogy Etónak a mecsen összesen egy kapura lövése volt!!! ha???te ezek szerint már jó ideje nem nézheted a barca mecseitt hogyha téged meggyőzött a 4-3-3.Etooka írta:
Egyébként én sem értettem,hogy miért továbbra is a 4-3-3 a szisztéma,de az előszezon meg a Racing elleni meccse-engem-megygyőzött!
Mi a probléma ezzel az úttal?Én 2 éve nem láttam ilyen helyenként már-már gyors játékot!A másik,ha most ezt a 2 meccset behúztuk volna 5-0ás gólkülönbséggel,mindenki azt mondaná,hogy milyen jól támadunk meg minden,de még csak 2 meccs telt el!Nos,most nem nyertünk,ugyanazt kéne mondani,hogy nem nyertünk,de fejlődni fogunk és különben is,még csak két meccs telt el!LG írta:Azért az túlzás, h nagyon jó úton haladunk. Lehetünk jók később, de ahhoz nem ezen az úton kell tovább haladni, hanem egy másikat keresni, ami pont az ellenkező irányba viszEtooka írta:Szerintem nagyon jó úton halad ez a csapat!Kövezzetek meg,de a hozzáállás megvan,mindenki hajt,kűzd,néha ez görcsösségbe megy át,olyankor hibáznak a játékosok!De ha egy győzelem valahogy meglesz,akkor a görcs elmúlik,és azt nem mondom,hogy minden meccset nyerünk,de sokkal többet,mint tavaly!
Nekem egyébként kezd az az érzésem lenni,hogy itt is az lesz,mint anno Franknél!Kell fél év,hogy belerázódjanak ebbe a Pep féle rendszerbe!Persze,annyi vereségünk nem lesz,hiszen ez nem egy nulláról felépített csapat,de félévig lesz pár kellemetlen eredmény!
Én bizakoó vagyok,mert a hozzáállás olyan,amilyen 2 éve nem volt...És helyenként a játék is nagyon gyors volt...![]()
A legnagyobb gáz szvsz az, h 1 büntetőből lőtt gólra voltunk képesek két meccs alatt, pedig nem épp a legkomolyabb ellenfeleink voltak. Ezen kell mindeképpen javitani, gólokat kell lőnünk.
Nekem meg az a véleményem hogyha Pep komolyan gondolná ezt az egészett akkor nemkövetné a Rijkaard féle taktikátt amivel már 2 éve nyeretlenek vagyunk.norbert55 írta:Nekem az tetszik Pep hozzáálásában és ebben biztos h jobb mint Frank:H mer nagyot húzni!
Igaza van!Ha pl Pedrito jobb formában van mint Henry akk Pedro játszon.Most is Abidal sz*rul játszik kiment a keretből.Rijkaard inkább sztárokat játszhatot mint h jóformában lévő játékosokat.