Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 20:03:56

greg23 írta:http://www.youtube.com/watch?v=A_zIHC9x ... re=related ajánlom figyelembe 2:50-től kb. ....
És miért ?
szerk.: értem, ez sajnos így van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.09.26. 20:11:52-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
greg23
Barça B

2008.09.26. 20:01:39

http://www.youtube.com/watch?v=A_zIHC9x ... re=related ajánlom figyelembe 2:50-től kb. ....
BARCA 4EVER 1899
Mil vuit cents noranta nou
Neix el club que porto al cor
Blaugrana son els colors
Fútbol Club Barceloonaa!
la la la lala la
la la la lala la
la la la lala la
Fútbol Club Barcelonaaaaa!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.26. 19:57:58

torrestoni írta:
Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak
Persze, az egyik szemszögből mindent feltár, Ronaldinho szemszögéből azonban semmit, ami nem a műsort készítők, vagy Iván hibája. Azt nem tudom, de úgy hiszem Ronnieval is megpróbáltak beszélni, lehet, hogy ő már túl szeretné tenni magát végleg ezen az időszakon. Én azt mondom, ezzel még tartozik azoknak, akik az utolsó pillanatig hittek abban, hogy gránátvörös-kékben fog megújulni...
Hát erre a vallomásra maximum a visszavonulása után számíthatunk...Akkor lesz majd csak érdemes értékelni az egészet. Persze, nyilván az lesz az igazi, ha majd ő beszél erről, őszintén és nem terelve.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.26. 19:57:44

én sem fikázom, inkább sajnálom, mint ahogy írtam is.
de van a dolognak egy olyan oldala is, h mindezt a kis bulizgatokahaverokkal-utánaviszontmárherótomvanjátszanideazértaszurkolóknakodanyomokegy-lelkesnyilatozatothogy"namostaztán"csakhogyérezzékatörődést játékot a barca legjobban fizetett játékosaként, több millió euróért művelte.
ha erre gondolok, nem bánom, h elment a csipába.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.26. 19:55:43

Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak ugyan, de mostmár tény alapja van. A cikkért respect, Ronaldinho meg... [-( Azért nem tudom sajnálni, mert egy rossz társaságból nem tudott kiválni. Minden hétköznapi ember életében előfordulhat ilyen szitu, de kevés embert támogatnak ennyire a jó oldalról, mint Dinhot. Egyébként meg most akkor Milanban is rögtön rossz társaságba került vagy mi van? Nagyon zűrös itt már minden, nincs jövöje sajnos. Szerintem.
Igen, igazad lehet, és van is.
Csak annyi a különbség köztem és a fórumozók többsége között, hogy én még bízok benne. És tisztelettel vagyok iránta (akinek nem inge,...).
Én is bízom benne hogy nem arra a sorsra jut mint Ronaldo....
Ugyanolyan sose lesz már mert mind mentálisan,mind fizikailag összeroppant/tönkrement.....ez nem csak azt ő hibája de ő nem tett ellene hogy ne így legyen illetve ő robbantotta ki...
A Milanba még lőhet pár szép gólt de a világlegjobbja már szerintem sose lesz...pedig ha nem lazázza,nem bulizza el a fél életét akkor már most olyan élő legenda lehetne mint Rivaldo és társai...nem volt elég alázata a futballhoz,nem volt elég türelme a zrikálásokhoz valamint nem tanult a hibájiból ...pont ez hiányzik szerintem egy élő legendához...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.26. 19:52:01

Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak
Persze, az egyik szemszögből mindent feltár, Ronaldinho szemszögéből azonban semmit, ami nem a műsort készítők, vagy Iván hibája. Azt nem tudom, de úgy hiszem Ronnieval is megpróbáltak beszélni, lehet, hogy ő már túl szeretné tenni magát végleg ezen az időszakon. Én azt mondom, ezzel még tartozik azoknak, akik az utolsó pillanatig hittek abban, hogy gránátvörös-kékben fog megújulni...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 19:47:58

Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak ugyan, de mostmár tény alapja van. A cikkért respect, Ronaldinho meg... [-( Azért nem tudom sajnálni, mert egy rossz társaságból nem tudott kiválni. Minden hétköznapi ember életében előfordulhat ilyen szitu, de kevés embert támogatnak ennyire a jó oldalról, mint Dinhot. Egyébként meg most akkor Milanban is rögtön rossz társaságba került vagy mi van? Nagyon zűrös itt már minden, nincs jövöje sajnos. Szerintem.
Igen, igazad lehet, és van is.
Csak annyi a különbség köztem és a fórumozók többsége között, hogy én még bízok benne. És tisztelettel vagyok iránta (akinek nem inge,...).
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2008.09.26. 19:46:10

Varatrix írta:Egy valami azért nem értek, mert az világos hogy rossz a társaság, de az hogy távolította el ennyire a focitól? Azt mondták neki a "haverjai" hogy ne focizzon, vagy mi?
Egy dolog az,hogy ugyanannyiszor (vagy ugyanannyi időt,ahogy tetszik) járt el bulizni csak az változhatott meg,hogy mit csinált a buli alatt.Hogy mennyit ivott(szívott,mert sajnos ezt is el tudom mostmár róla képzelni :roll: ), nőzött, stb.
A társaság pedig azért nem mind1 mert akikkel éjszaka szórakozott, azokkal napközben is beszélhetett, találkozhatott. Egy új társaság pedig könnyen járhat az életstílus megváltozásával is.Dinnyét pedig én nem olyan okos embernek ismertem meg(így távolról),aki mérlegelni tudná,hogy egy profi sportoló esetében milyen következményekkel járhat az életstílus megváltozása. Én ebben látom a probléma kulcsát.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.26. 19:45:22

Nem a szórakozáson (és annak mennyiségén) van hangsúly, mert azt ha valaki igényli, akkor nem szabad teljes mértékben megfosztani tőle, az már nem emberi, a szerződésében sem volt benne, egyszóval nem korlátozhatják, s a megszaporodott éjszakázások nem nevezhetők a romlás okának. Az csak következmény, addig el kellett jutni. Sokkal fontosabb, hogy miért kezdett el más barátok után nézni, miért volt számára már élvezhetetlen a munka, s miért érezte úgy, cserbenhagyták, becsapták a klubjánál. Miért nem kért segítséget, miért mondta, hogy elfogadja a támogatást, s annak megfelelően fog tovább dolgozni, élni, s miért hazudott mind magának, mind a klubnak. Erre -sajnos hiába- tőle várnám a választ, talán már sosem fog válaszolni rá...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.09.26. 19:46:52-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.26. 19:37:54

Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak ugyan, de mostmár tény alapja van. A cikkért respect, Ronaldinho meg... [-( Azért nem tudom sajnálni, mert egy rossz társaságból nem tudott kiválni. Minden hétköznapi ember életében előfordulhat ilyen szitu, de kevés embert támogatnak ennyire a jó oldalról, mint Dinhot. Egyébként meg most akkor Milanban is rögtön rossz társaságba került vagy mi van? Nagyon zűrös itt már minden, nincs jövöje sajnos. Szerintem.
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 19:32:20

Igen, tulajdonképpen értelmezheted így is. :)
Ott van a cikkben, meg tapasztalhattad is nemegyszer, hogy ezek a bulik már a munka rovására mentek. Késett, nemvolt normális állapotban az edzéseken, későn jött vissza válogatott összetartásokról..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varatrix
Director del Fútbol

2008.09.26. 19:30:01

Egy valami azért nem értek, mert az világos hogy rossz a társaság, de az hogy távolította el ennyire a focitól? Azt mondák neki a "haverjai" hogy ne focizzon, vagy mi?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.26. 19:17:47

A cikkben nagyon jól rávilágítanak a problémára. Dinho mindíg azt nyilatkozta, hogy ő ugyanannyit bulizik mint korábban. Teljesen igaza volt, csakhogy az indok változott meg, valamint a társaság.
Magamon is kezdem észrevenni, hogy bizony egy embert a társasága határozza meg. hiába egyéniség valaki, a külső hatások ellen nincs menekvés. Ezt el kell fogadni. Viszont lehet alakítan a külső hatásokon. Ehhez akaraterő kell, ami Dinhonak nincs. Ezzel pedig nincs egyedül a világban.
Nekem ez a véleményem.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.26. 19:17:12

Bennem már rég megfogalmazódott, hogy Ronnieban megváltozott valami...(ez pedig hiába lett már-már közhely, tény), s ezt én a médiának, és a többi rosszakarójának tudom be. Egy kissé deformált lett a lelki világa. Ezt arra értem, hogy belülről már más ember volt, amikor a játéka romlani kezdett. Ennek az okát nem tudom, én elsősorban az imént említett nagy nyomást nevezném meg, amit főként a világhír okozott, hiszen mindenki belőle akart pénzt csinálni, valamint ha elhagyjuk a gazdasági megközelítést, akkor mindenki tőle várt megváltást. Ebbe bizony bele lehet fáradni, legfőképp abba, hogy az individualitását is korlátozzák. (s a személyiségét meg sem említi senki, nyilvánvalóan hülyeség lenne azt mondani, hogy sztahanovista, Gattuso szintű szemlélete van/volt) Sok tényező vezetett oda (s ezeknek csak töredékét ismerjük), hogy más, számára barátoknak tűnő embereket talált, s keresett maga köré, akikben talán meglátta magát, talán irigyelte őket. Irigyelte, mert szabadon dönthettek mindenről, szórakoztak, tettek a világra...
Én úgy gondolom, bizonyos idővel már saját magát is becsapta, nem csak a játékostársait, illetve a klubot. Azt hiszem már csak úgy tudott viszonyulni az akkori munkájához, s a hozzá kapcsolódó emberekhez, hogy ők nem értik meg, csak kihasználják, korlátozzák a szabadságát, becsapják. Ezért ő is becsapott mindenkit, legbelülről tudnia kellett, hogy itt már képtelen odaadással, akaraterővel dolgozni.

A Bologna ellen láttam őt, egyik szemem sírt, a másik..., azt hiszem az a világ rendje, hogy a múltjához méltó teljesítményt fog a jövőben nyújtani, ennek így kell lennie. Én nem csalódtam benne, így utólag képes vagyok humánus lenni. Korábban volt, hogy úgy éreztem cserbenhagyta az őt éltetőket, most inkább azt mondom, saját magát hagyta cserben, nem kért a segítségből, sőt..., azt mondom, számára nem volt segítség az, hogy bíztak benne, mindenképp váltania kellett, lapozni egy hatalmasat. Sikeréhes..., nem hinném, azt azonban igen, hogy saját magának bizonyítani akar, másoknak már bizonyított.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.09.26. 19:20:32-kor.
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 19:03:21

Szerintem elég következetes a moderátor társaság az oldalon, úgyhogy erősen kétlem hogy szükségesnek érezhetnéd odaírni minden megnyilvánulásod alá, hogy reméled ezt nem törlik. :roll:

a nocomment részedhez írtam a dolgot, illetve socio66nak főként. Természetesen azt és akkor írsz ide, amit és amikor akarsz.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 18:58:10

Andris!
Ez mind rendben van, el is fogadom. De ettől még lehetnek olyan Barcelona-szurkolók, akiket érdekel a további pályafutása, és méltónak találják arra, hogy véleményt írjanak róla. Ezek közé tartozok én is. És - remélem - megtehetem ezt mindenféle retorzió, vagy egyéb következmények nélkül.
Kép
socio66

2008.09.26. 18:54:47

Ezt Andrisnak írtam egyébként Tamás.Én is szeretek beszélni róla, sajnos vagy nem sajnos szolgáltat is elég beszédtémát..
béke?miért veszekedtünk? :)
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 18:54:05

Ez csak személyes vélemény. Nem csak moderátorként szólalok meg az oldalon, bár szerintem már észrevetted.. :)

Imádtam őt, végtelenül hálás vagyok neki, de mondjuk egyrészt nemvolt szimpatikus az ahogy végül meglépett innen, bár lehetett volna rosszabb is sokkal, másrészt nembecsülöm túl nagyra az olyan embereket bizonyos szempontból, akiknek annyi akaraterejük nincs amennyi neki kellett volna legalább a magánélete normalizálásával.. aztán egyből könnyebb lett volna formába lendülni. Harmadrészt pedig nemtartom egészségesnek (ahogy pl Maradonát, vagy Zidanet(fejelés) ) hogy embermilliók, főleg gyerekek (talán már csak egykori) példaképe olyan éjszakai életet él a gyenge teljesítménye mellett, amitől a nemzetközi bulvár és sportsajtó is viszhangzik hónapokon keresztül.

Jé. Mégis mennyit írok. De mondjuk csak ti reakcióitok miatt.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 18:51:07

socio66 írta:Egyébként meg,ha nem akartok több Ronnie-s hírt,akkor miért nem zárjátok be a topikot?
Ha egy olyan volt Barcásról lehet írni itt a fórumon, aki ellen bírósági eljárás folyik, aki terroristával vállal gondolatközösséget, akkor Ronaldinhóról is. Ő szimplán eltolta a pályafutását, Oleguer meg köztörvényes bűncselekménnyel van megvádolva. A kettő nem azonos súlyú. Szerintem.
Na, béke. :wink:
Kép
socio66

2008.09.26. 18:47:55

Egyébként meg,ha nem akartok több Ronnie-s hírt,akkor miért nem zárjátok be a topikot?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 18:46:13

lionelmessi19 írta:Hát Tamás, van amit rosszul látsz, van amit nem.
Nem az bánt hogy van, hanem hogy túlsok van ebben a témában mindíg. Unalmas, és kész. Ez pedig azért van, mert (ahogy félig jól írtad) ennyi szóra már nem tartom őt érdemesnek.
Én pedig igen. És megígérhetem: rendszeresen beszámolok a Milannál mutatott teljesítményéről, és a Vele kapcsolatos hírekről. Még ha a számodra ez elviselhetetlen is. :wink: Talán, nem kerül törlésre. Szólás- és véleményszabadság van. :wink: A többit pedig nem kommentálnám...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 18:38:43

Hát Tamás, van amit rosszul látsz, van amit nem.
Nem az bánt hogy van, hanem hogy túlsok van ebben a témában mindíg. Unalmas, és kész. Ez pedig azért van, mert (ahogy félig jól írtad) ennyi szóra már nem tartom őt érdemesnek.
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.26. 18:33:44

sajnos hétről-hétre "bizonyítja" a gyerek, h nem a barca volt a hunyó ebben a bugiban, és h jelen állás szerint nincs túl sok esély a változásra.
a milan kezdőbe be sem fér, ha a meccsek végén beteszik 10 percre, ad egy-két zsugát, a többi meg néma csend.
nagyon sajnálom ronaldinhót, a "jószándékú" barcelonai sleppjének pedig azt kívánom, h nőjön köröm arra a testrészükre, amelyikre gondolom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 18:31:48

Őszintén Andris!
Nem kötekedésből, nem bántásból, nem OFF-ból.
Miért bánt Téged, ha van hsz ebben a topikban. Talán tilos véleményt alkotni a Klub egykori játékosáról, a Milannál látott teljesítményéről. Az az érzésem, mintha valami pondrónak tartanád, aki szóra sem érdemes.
Bocsi, ha rosszul érzem, és tévednék.
Mir. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.09.26. 18:28:47

nókomment.

Amúgy meg iszonyat unom már hogy még mindig téma a srác, olyan szinten lerágott csont hogy már szörnyű. Ezt persze nem a cikkre mondom, sokkal inkább arra hogy minden nap van hozzászólás ebben a topicban kb.
- József Attila
Válasz küldése