2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És miért ?greg23 írta:http://www.youtube.com/watch?v=A_zIHC9x ... re=related ajánlom figyelembe 2:50-től kb. ....
Hát erre a vallomásra maximum a visszavonulása után számíthatunk...Akkor lesz majd csak érdemes értékelni az egészet. Persze, nyilván az lesz az igazi, ha majd ő beszél erről, őszintén és nem terelve.torrestoni írta:Persze, az egyik szemszögből mindent feltár, Ronaldinho szemszögéből azonban semmit, ami nem a műsort készítők, vagy Iván hibája. Azt nem tudom, de úgy hiszem Ronnieval is megpróbáltak beszélni, lehet, hogy ő már túl szeretné tenni magát végleg ezen az időszakon. Én azt mondom, ezzel még tartozik azoknak, akik az utolsó pillanatig hittek abban, hogy gránátvörös-kékben fog megújulni...Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak
Én is bízom benne hogy nem arra a sorsra jut mint Ronaldo....Varga Tamás írta:Igen, igazad lehet, és van is.Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak ugyan, de mostmár tény alapja van. A cikkért respect, Ronaldinho meg...Azért nem tudom sajnálni, mert egy rossz társaságból nem tudott kiválni. Minden hétköznapi ember életében előfordulhat ilyen szitu, de kevés embert támogatnak ennyire a jó oldalról, mint Dinhot. Egyébként meg most akkor Milanban is rögtön rossz társaságba került vagy mi van? Nagyon zűrös itt már minden, nincs jövöje sajnos. Szerintem.
Csak annyi a különbség köztem és a fórumozók többsége között, hogy én még bízok benne. És tisztelettel vagyok iránta (akinek nem inge,...).
Persze, az egyik szemszögből mindent feltár, Ronaldinho szemszögéből azonban semmit, ami nem a műsort készítők, vagy Iván hibája. Azt nem tudom, de úgy hiszem Ronnieval is megpróbáltak beszélni, lehet, hogy ő már túl szeretné tenni magát végleg ezen az időszakon. Én azt mondom, ezzel még tartozik azoknak, akik az utolsó pillanatig hittek abban, hogy gránátvörös-kékben fog megújulni...Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak
Igen, igazad lehet, és van is.Zozzy 5 írta:Remek cikk, tökéletesen összefoglal mindent, és fény tárult végre az olyan dolgokra is, amik eddig is nyilvánvalóak voltak ugyan, de mostmár tény alapja van. A cikkért respect, Ronaldinho meg...Azért nem tudom sajnálni, mert egy rossz társaságból nem tudott kiválni. Minden hétköznapi ember életében előfordulhat ilyen szitu, de kevés embert támogatnak ennyire a jó oldalról, mint Dinhot. Egyébként meg most akkor Milanban is rögtön rossz társaságba került vagy mi van? Nagyon zűrös itt már minden, nincs jövöje sajnos. Szerintem.
Egy dolog az,hogy ugyanannyiszor (vagy ugyanannyi időt,ahogy tetszik) járt el bulizni csak az változhatott meg,hogy mit csinált a buli alatt.Hogy mennyit ivott(szívott,mert sajnos ezt is el tudom mostmár róla képzelniVaratrix írta:Egy valami azért nem értek, mert az világos hogy rossz a társaság, de az hogy távolította el ennyire a focitól? Azt mondták neki a "haverjai" hogy ne focizzon, vagy mi?
Ha egy olyan volt Barcásról lehet írni itt a fórumon, aki ellen bírósági eljárás folyik, aki terroristával vállal gondolatközösséget, akkor Ronaldinhóról is. Ő szimplán eltolta a pályafutását, Oleguer meg köztörvényes bűncselekménnyel van megvádolva. A kettő nem azonos súlyú. Szerintem.socio66 írta:Egyébként meg,ha nem akartok több Ronnie-s hírt,akkor miért nem zárjátok be a topikot?
Én pedig igen. És megígérhetem: rendszeresen beszámolok a Milannál mutatott teljesítményéről, és a Vele kapcsolatos hírekről. Még ha a számodra ez elviselhetetlen is.lionelmessi19 írta:Hát Tamás, van amit rosszul látsz, van amit nem.
Nem az bánt hogy van, hanem hogy túlsok van ebben a témában mindíg. Unalmas, és kész. Ez pedig azért van, mert (ahogy félig jól írtad) ennyi szóra már nem tartom őt érdemesnek.