Xavi Hernandez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Szerinted maradjon még egy szezont?

Igen
16
29%
Nem
40
71%

Szavazatok száma: 56
cps46
Entrenador del Barça

2008.11.14. 23:18:08

Jan írta:Fabregas áruló? Furcsa felfogás, őt elküldék.
Most már tényleg be kellene vezetni egy tesztet, hogy csak az regelhet az oldalon, aki tud válaszolni a "Fabregas miért hagyta el a Barçát?" kérdésre. :twisted:
sexy 7 írta:Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Fabregas soha nem lesz jobb Xavi. 17 éves kora óta semmit nem fejlődött. Csak abból él, amit a Barçás éveiben szedett össze, ezzel simán kitűnik az angol favágók közül, de ennyi. Viszont ha lett volna annyi esze, hogy végig a Barçában marad, akkor most már nagyon nagy játékos lehetne. Nekem mindenesetre nem hiányzik.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
sexy 7
Barça C

2008.11.14. 23:12:48

Miért ócsároljátok Xavit? MIÉRT???? :twisted:[/quote]
Senki nem ócsárolta,a mai Barca egyik legjobbjának tartom.Csak szerintem neki is van kedve kipróbálni magát egy másik bajnokságban,és hogy nem kell ettől annyira félni mert van egy Inink és még ha jönne Fab(aki valószínüleg 2év múlva jobb lesz mint ő).
depth
Capitá del Barça

2008.11.14. 23:02:48

lluisllach89 írta: Miért ócsároljátok Xavit? MIÉRT???? :twisted:
Hol? Ki? Semmi ilyesmi nem ment itt, nem a megfelelő szót használtad.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.14. 22:59:16

sexy 7 írta:Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Miért ócsároljátok Xavit? MIÉRT???? :twisted:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.14. 22:35:55

nem hiszem, hogy 2 év múlva annyira elgyengülne xavi. hosszú évek óta játszik egyenletesen magas színvonalon. amikor épp nem ment neki annyira, akkor is abszolút megbízható volt.
persze, jó lenne fabregas, és nyilvánvaló, hogy egy idő után jobb lesz, mint xavi, ez az életkoruk miatt elkerülhetetlen, de nem értem miért kell őérte megszabadulni xavitól? jöhet nyugodtan enélkül is. max 32 évesen már inkább a padról beállva fogja osztani a zsugát xavi.
sexy 7
Barça C

2008.11.14. 22:28:26

Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Jan
Barça C

2008.11.14. 22:09:56

Na most álljunk meg egy pillanatra, szerinted azért írok ide, mert kell a népszerűség? :-) ne viccelj már!
Fabregas áruló? Furcsa felfogás, őt elküldék. De azt értsd meg hogy szeretem Xavit! És amit írtam, azt válallom, mert ez volt a véleményem!
De maradjunk ennyiben és zárjuk le a sztorit, mert nincs kedvem vitázni tovább erről!
Mivel egy csapatért szorítunk, hagyjuk a vitát!
Szorítsunk együtt inkább a csapatért!!!

üdv

Jan
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.11.14. 21:23:32

Aki a Barcanak drukkol az, azt akarja, h Xavi és az összes katalán maradjon. Fabregas fiatal, tehetséges, nagyon jó játékos. DE egy áruló. itt hagyta a barcat, mert nem KAPHATOTT profi szerződést. azt akarod h mindenki rád figyeljen. Röviden az amit Tamás irt.
Jan
Barça C

2008.11.14. 21:19:24

Gondoltam, hogy az írásom indulatokat fog gerjeszteni! De ez így van rendjén!
Azt ugyan nem szeretem, ha valaki bunkó módon válaszol, mert mégis csak egy csapatnak szurkolunk!
Elhihetitek, hogy hasonlóan érzek Xavi iránt mint ti! Sőt!!!
1990 óta szurkolok a csapatnak és láttam felnőni xavit és puyolt is ! A két kedvenc játékosomat!
De valahogy azt érzem, amit leírtam....
Ha marad, ha elmegy, XaVi Istemn marad számomra!
Viszont ha bekövetkezik a csere, akkor kitöltök egy lottó szelvényt magunknak!!!
No és a lényeg FORCA BARCA!!!

üdv

Jan
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.14. 18:09:52

Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h Arsenal :-) Wenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
Ne haragudj, de neked elgurult a gyógyszered. Menj, és gyorsan keresd meg! :o
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.14. 18:08:12

hölör írta:
Én amellett vagyok, hogy maradjon meg minden, de emlékszem még egy josep guardiola nevű játékos esetére, akire mind ez igaz volt és mégsem itt fejezte be a pályafutását (igaz annak sem örültem)
Jó, de Pep is csak levezetni ment el. Xavinál is elég lesz sztem, ha fénykorában nálunk játszik, aztán levezetni már mehet máshova. Pl. nekem az nem szimpatikus amit Maldini csinál, már egy jó ideje csak púp a Milan hátán.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.11.14. 14:10:32

Már ne haragudj, de Fabregast Xavi-ért????
LOOOOL
Fabregas nagyon de nagyon elbújhat Xavi mögött.Ki se látszik.
Egyébként szerintem idén nem fog elmenni.
2012-13ig hosszabítanak vele,aztán lehet h kipróbál mást is,de én inkább azt mondom,h örök Barca-s marad.
hölör
Jugador del Barça

2008.11.14. 12:44:05

Ilúvatar írta:
Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! .......
Katalán ő, katalán lélekkel s katalán szívvel. Nem fogja elhagyni Barcát, semmi okból. Barcában fog visszavonulni.
Én amellett vagyok, hogy maradjon meg minden, de emlékszem még egy josep guardiola nevű játékos esetére, akire mind ez igaz volt és mégsem itt fejezte be a pályafutását (igaz annak sem örültem)
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.11.14. 12:18:02

lluisllach89 írta:
Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h Arsenal :-) Wenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
Nem találok szavakat erre. :shock: :twisted:
Aki szerint ez jó csere lenne, az nem ért a focihoz. Xavi ikonja, vezére a csapatnak, az egyik legfontosabb láncszem, a középpálya motorja, emellett kiváló technikai tudású, rutinos játékos, aki emberileg is sokat ad a csapatnak. Egy igazi ősbarcás, ízig-vérig katalán.

Fabregas képességeit sem vitatom, de ezek a cserék csak a "fifában" működnek. :D
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.14. 11:52:27

Valamit nem értek. Több hozzászólásban is azt olvasom, hogy Xavi ugye most 28 éves. Na szóval hogy majd még focizik 2-3 évet aztán visszavonul. Én úgy gondolok Xavira hogy ő 32 évesen is még a toppon lesz és nem hinném, hogy 32 évesen visszavonulna.
Jan hozzászólása pedig egy kis áramszünetet okozott nálam. Én megértem, hogy ez a te meg a haverjaid elképzelése, viszont egy Xavit sem adnék akár 3 Fabregasért sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.11.14. 13:49:38-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
menczel
Entrenador del Barça

2008.11.14. 11:24:55

ember fabregas határban sincs xavihoz képest miröl beszélsz??? nemcsak szakamilag hanem emberileg is hatalmas a különbség. Attól hogy valaki 29 éves már öreg? egy középpályásnak ez egyáltalán nem kor (seedorf pirlo lampard gerrrard). rosszul látjátok a cimboráiddal.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.14. 11:05:37

Nem találok szavakat erre. :shock: :twisted:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Deus
Boixos Nois

2008.11.14. 11:04:03

Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! .......
Katalán ő, katalán lélekkel s katalán szívvel. Nem fogja elhagyni Barcát, semmi okból. Barcában fog visszavonulni.
KépKép
Jan
Barça C

2008.11.14. 10:57:48

Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h Arsenal :-) Wenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
bando8
Jugador del Barça

2008.11.13. 23:35:24

Xavi azért nagy mert a Barca azzá tette, a Barca jelenleg többek között azért jó mert Xavi fantasztikusan futballozik. Közös a szerelem és így van ez jól. kizártnak tartom h ne szülessen megállapodás a szerződéshosszabításról, mint ahogy azt is h Xavi más csapatban játszon.
Szerintem emiatt igazán felesleges aggódni. Ebben a szituban egyezenek a felek érdekei. Ami pedig az h Xavi a Barcaban játszon, és ott is fog.
Ami nagy örömünkre!:D

Forca Barca! Forca Xavi!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.13. 21:57:51

Livia Drusilla írta:Guardiola megmondta, h neki kell. Pont. :wink:
guardiola már játékos korában azt mondta, hogy xavi nála is jobb lesz. és tényleg jobb lett. respekt pepnek, de xavi minden idők egyik legnagyobb spanyol (illetve spanyol válogatottban játszó, de katalán:D) középpályása. ezzel az EB-címmel végképp halhatatlan lett.

a jelenlegi vezetőség meg az egyik legracionálisabb a világon, nagyon kevés nagy klub végzi ennyire precízen a munkáját, bánik ennyire kifinomultan a játékosokkal. és óriási tisztelettel. lehet vitatni pl, hogy túl későn adták el ronaldinhot, vagy decot, de ők ennyire becsülik azt, ha valaki sokat lerak az asztalra
(madridban meg már most elküldenék az edzőt, bajnoki cím után (!!!) novemberben 2 pont hátránynál ultimátum, stb - legalább mindenki meglátja majd, milyen lett volna, ha év közben rúgják ki rijkaardot, ahogyan sokan habzó szájjal követelték itt a fórumon, és anyázták laportát, bár ez már nagyon off)
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.13. 21:51:37

az a baj, hogy az emberek egyszerűek. vagy xavi a gonosz kapzsi, hogy többet kér, vagy a klub a büdös szemét, hogy nem adja meg neki. nonszensz. az élet nem fekete-fehér, egy ekkora üzlet, vállalkozás (mert a barcelona az is) gazdasági sínen tartása pláne nem.
teljesen természetes, hogy txikiék is védik a klub érdekeit, még egy akkora játékossal szemben is, mint xavi. ez nem kicsinyesség, ez a normális.

de ez nem jelenti azt, hogy kútba esne az egész, xavi meg eligazolna, vicc. értsétek meg gyerekek, ez felnőtt-dolog. apu meg anyu kicsit vitatkoznak, de csak azért, hogy nektek jobb legyen, ettől még nem fognak elválni.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.13. 21:19:46

Ad 2. Miért kell szidni Xavit? Mert annyit kér, amennyit megérdemel? Ha ez a falábú, semmit sem mutató Henry kaphat 7 millát, akkor miért ne kaphatna 9 misit a csapat ikonja, aki fazont ad a játéknak, saját nevelés és egy klasszis?

Ne vicceljünk már emberek. 11 millát megér, nemhogy 9-et.

Egyszerűen azért kér ennyit, mert ennyit érdemel. És a kapitalizmus szabálya: hosszútávon mindenki annyit keres, amennyit ér. Kiegyenlítődik egy idő után. Most neki felfele fog. A sajtó meg bedobott egy kacsát, hogy növelje a lapszámot. Érdekes, hogy akkor jelent meg a cikk, mikor 1 nappal előtte kiszivárgott, hogy Xavi még nem írta alá a papírt....

Busquets-et lehet fikázni, mert egy kis zöldfülü, 8 meccsel a háta mögött és követelőzik. Henryt lehet szidni, mert sokat kap ahhoz képest, amekkora nullát játszik.

DE XAVIT NEM!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
culinho
Capitá del Barça

2008.11.13. 21:06:45

Multkorjában láttam egy videót, ahol Xavi enged betekintést a magánéletébe, körbevezeti a kamerást a családja házában. Egy teljesen átlagos házikó, nagy, barátságos családdal. Megmutatta, hogy hol szokott aludni, ha hazamegy: hát annál az én szobám is fullosabb. Egy szó, mint száz, olyan mint a pályán, szerény, alázatos, rendkívül szimpatikus. Nem az a tipus, aki a pénzért játszik, a legnagyobb öröm számára szerintem, ha szurkolók az ő személyével társítják a Barcelonát.Ikon ő, ugyanúgy, ahogy Raul a Realnak, Del Piero a Juventusnak, Gerrard a Liverpoolnak, Lampard a Chelseanak.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.13. 21:04:34

Kacsa...No way.

Xavi innen meg nyugdíjba, max majd 33-34 évesen megy el levezetni valahova 1-2 évre, ahogy Pep tette, de amig csúcsformában van, itt lesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Válasz küldése