2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen iagazd van!Fernando írta: Káká... Mi a jó istent keres ott? Alig csinált vmit ebben az évben, nem játszott vmi kimagaslóan, és semmit se ért el a Milan...
Káká... Mi a jó istent keres ott? Alig csinált vmit ebben az évben, nem játszott vmi kimagaslóan, és semmit se ért el a Milan...
Nem igen beszél magyarul Ronaldinho, tehát millió változatban lehet fordítani mit mondotthihetetlen írta:helló, nem tudná nekem vki idézni, amit Ronaldinho mondott Messiről pontosan? Vmi olyasmi, hogy: büszke vagyok arra, h a legnagyobb futballista születésénél épp ott voltam.
Nem csak Te. Azhittem az én szemem rossz.ozsimiki írta:sárga csík nem tudom miért van ott, de nou-ban szinte mindig látok tényleg rendes Magyar zászlót! Real ellen nagyon szembetűnő helyen is volt
Nem törődtem bele és megnéztem:) Kb egy pillanattal a lövés előtt elmozdult! Ezt egy Messi szintű zseni észreveszi!mindorokke_barca írta:Kalap1988 nezd mar meg a tegnapi golt:
1. coupet latta h messi nem fogj erosen rugni, eleve nem ugy indult a labda fele
2. emiatt nem volt indikolt h hamarabb elugrodjon.
3. a reakcioido az agyra vonatkozik, nem a testre. kulonben is, az hogy hova rugod a labdat nem csak a bokad allasatol fugg, ha volt mar kozod labdahoz, ezt tudod..
latom gyulnek az okosok: a vita abbol indult ki h messi tegnap nem varhatta meg tegnap h elmozduljon coupe MERT NEM MOZDULT EL !!!! NEZZETEK mar meg azt a videot, coupet nem mozdult el... egeszen a loves pillanataig...
sárga csík nem tudom miért van ott, de nou-ban szinte mindig látok tényleg rendes Magyar zászlót! Real ellen nagyon szembetűnő helyen is voltaky01 írta:De akkor mit jelent?Vagy mit akar jelképezni? Tudja valaki.. ? mármint a zászló
Mintha a zöld alatt lenne egy sárga csík is.aky01 írta:Magyar zászló a háttérben!Úgyanúgy ahogy a nou camp-ban is mindig lehet látni :
http://2.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... lauded.jpg
Én is gyakran látom. Jó helyen van az ottaky01 írta:Magyar zászló a háttérben!Úgyanúgy ahogy a nou camp-ban is mindig lehet látni :
http://2.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... lauded.jpg
+ az, h ne sérüljön meg. Mert sajnos eddig minden szezonjának kb. a felét ki kellett hagynia sérülések miatt, ennek ellenére az utóbbi két évben már ott volt az Aranylabda közelében, ha végig csinál egy szezont, nem lehet kérdés.don gamper írta:az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
vezérletével!!!
ok, a 9 három sorozatban együtt már elképzelhető. mindenesetre nem tűnik elég jónak a wiki stat, pl ma már 22 gólja van idén : DDDDDDHAnonymus írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi statistics rész. 21 meccsen 19+9 ezzel egy hokibajnokságban sem állna rosszul.chi omega írta:szép, szép, de ezt a 11 gólpasszt nem tudom honnan vetted.
Idén elég esélyünk van a 3 trófea begyűjtéséredon gamper írta:az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
vezérletével!!!
az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
hallod...ugyan ezt írtam csak nem tudtad értelmezni...te azt írtad ,hogy messi azt mondta,hogy figyelni kell a kapus mozgását,hogy melyik irányba dől el...én azt írtam,hogy ha a kapus hamarabb eldől mint mielőtt a játékos ellővi az a kapus hibája......ez ugyan az...arról meg ne nyissunk vitát,hogy ki lőt már több 11-est.recrea írta:Akkor Te még nem lőttél tizit soha.7_Barna_7 írta:nem tudom,hogy mért hasonlítjuk Messi-t Mendieta-hoz...Messi jobb...chi omegaa 11-est nem lehet úgy rugni,hogy megvárod,hogy a kapus eldőljön az,hogy hamarabb eldől mint mielőtt a játékos elrugná az a kapus hibája....
BESTMESSI 10
Messi nyilatkozta egyszer, h figyeli a kapus mozgását, abban az esetben, ha nem mozdul el, előre kiválaszt egy oldalt és oda lövi. Messi és Mendiéta hasonló 11-es technikája lett összehasonlítva.