Leo Messi
- Melkor
- Entrenador del Barça
Azért ez messze nem ilyen egyszerű. Van hogy kijön neki a lépés, és van egy pár szólója amit nem tud végigvinni, szerelik, vagy inkább passzol, mert sokan vannak előtte.danko94 írta:Én csak azt nem értem benne h ha ilyen dolgokra képes h elindul megszivat 5 védőt és lő egy gólt v elő 25 ről egy bombagólt akk miért tűnik el 10-15 percekre?? Atma ellen is kedden gondolt egyet megszivatott 4 védőt és vert egy keresztlécet sztem ebből csinálhatna nyugodtan többet!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador del Barça
Neki nem az a dolga,h végigfussa a meccset hanem h ilyen parádés megoldásokat csináljon!Ő ezért játszik jól,mert megkapja és villan!Hol gól hol gólpasz vagy akár előkészítés!Ezért nagyszerű és ezért a VILÁG LEGJOBBJA!!!
szerintem legalább annyit volt játékban, mint az atletico ellen, csak nem voltak olyan játékszituációk, amikor villanthatott volna. inkább úgy mondanám, hogy alázatosan játszott, többet passzolt, mint cselezett. egyébként nagyon jól, precízen, alig rontott. és szinte minden támadás átfolyt rajta.Rivaldo11 írta:Szép gólt lőtt, eldöntötte vele a meccset. De én játékban keveslem amit ma mutatott, tényleg a láthatatlan embert játszotta néha. Viszont igaz, hogy amíg akkor lő gólt, amikor akar, felőlem még uzsonnázni is kiállhat egy 15-20 percre.
-
- Director del Fútbol
Ma közvetítte a legtöbb értelmet számomra az aláírásod!Etooka írta:Egyszerűen a világ legjobb játékosa!
Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()

3 meccset mondok: espayol ellen, Donyeck ellen idegenben, ma Osasuna ellen... Ki a közös bennük?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Andris
- Adminisztrátor
Mindenesetre a héten azthiszem megteremtette a kellő kontrasztot az esetleges, és amúgy valószínűbb második helyéhez.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça C
Messi a legjobb!!!!
egyszerűen zseniális!! Ezért Imádom!!! és evvel nem vagyok egyedül.. 

Nembaj. Roni csak tördelje a kocsikat,a focit meg hagyja meg Messinek.miihii írta:Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
HA igaz,amit a komi mondott a MU-cselszin,akkor Céronié!És ő tényként közölte...

2009ben,ha igy folytatja a csapat,és ő is , mindent besöpör.
Utoljára,ilyen érzéseket egy focimeccs akkor okozott számomra,mikor a Ronaldinho-s korszak volt a Barcában. És ezt azért mondom,mert Messi,illetve a csapat most hasonlókat kavargat bennem,de már hetek/hónapok óta. És a 05-06os csapat nagyon sok örömöt okozott sokak számára. Ronaldinhoval az élen,de most Messi visszadja a tüzet,és azokat a mély érzéseket egy csapattal kapcsolatban.
Lenyűgöző ember/játékos.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szép gólt lőtt, eldöntötte vele a meccset. De én játékban keveslem amit ma mutatott, tényleg a láthatatlan embert játszotta néha. Viszont igaz, hogy amíg akkor lő gólt, amikor akar, felőlem még uzsonnázni is kiállhat egy 15-20 percre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Nem tudom, honnan vágná, holnap lesz az eredményhírdetés. Akkor közöljön tényként bármit is. Sutyerák.... pedig a júrón vannak a legjobb kommentátorok.miihii írta:Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
HA igaz,amit a komi mondott a MU-cselszin,akkor Céronié!És ő tényként közölte...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- miihii
- KHAL
Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
Jah,esetleg egy félidőt még kaphatna,aztán majd meglátjuk.Etooka írta:Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.01.11. 23:20:34-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- miihii
- KHAL
Lassan előre ki kell találni valami ódát erre a topicra tartogatva egy-egy meccsünk előtt.Minden derbi után a szuperlatívuszok röpködnek és csak ismételgetjük magunkat.
Nincs új a nap alatt:
LIONEL MESSI AZ ÜBERMENSCH!
Térdre kell borulni előtte és hódolni neki!És hálát rebegni az égieknek,h A MIÉNK!!!!
Nincs új a nap alatt:
LIONEL MESSI AZ ÜBERMENSCH!
Térdre kell borulni előtte és hódolni neki!És hálát rebegni az égieknek,h A MIÉNK!!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Egyszerűen a világ legjobb játékosa!

Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()

.
- danko94
- Entrenador del Barça
Én csak azt nem értem benne h ha ilyen dolgokra képes h elindul megszivat 5 védőt és lő egy gólt v elő 25 ről egy bombagólt akk miért tűnik el 10-15 percekre?? Atma ellen is kedden gondolt egyet megszivatott 4 védőt és vert egy keresztlécet sztem ebből csinálhatna nyugodtan többet!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát nem, egész jól tolja.lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..

Hozzájárult a mai napom boldogságához.
Köszi Leo!

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Aaaa, néha tényleg jól jon...lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..

-
- Director del Fútbol
Háát jah. Nah jó, akkor ne adjuk el, tartsuk meg hátha bizonyít vmit mert ez eddig így necceslionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Zseni,Emberfeletti,Hihetetlen,Mágus,"Galaktikus"
,Legjobb,
és még sorolhatnám a jelzőket ami rá illik.
Az angol közvetítésben vhogy így mondták:
He is the best on the Planet football.
Ennyi,Messi !
Köszönöm,hogy nézhetem a zsenialitásodat !

és még sorolhatnám a jelzőket ami rá illik.
Az angol közvetítésben vhogy így mondták:
He is the best on the Planet football.
Ennyi,Messi !
Köszönöm,hogy nézhetem a zsenialitásodat !
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem is van egykét ilyen ismerősöm, meg olyan is aki jobb lábas, de balkezes.vd17 írta:Messi-vel kapcsoltban csak egy apró észrevétel!A videókat elnézve,a kórházlátogatásról készülteket,ez a gyerek jól össze lett "keverve" mert jobb kézzel ír...De hát Messi ebben is különleges,ritka dolog szerintem az ilyen.

Én is jobb kézzel írok és bal lábas vagyok,a csapatban is van még 2 srác ugyanígy.Ez nem olyan különleges dolog.