A címet tőlem megkaphatja minden évben C.Ronaldo, de a tények velünk vannak

Így van még egy legenda került fel a Barca névsorábaBányász írta:Na végre leírhatom...nagyon jó helyre került az az 5000.!
Gratulálok Leonak.
Elképesztő focista.Vitathatatlanul a legjobb a világon!
Szerk:azt hittem én leszek az első...
Inkább haragszom arra az idióta Vanczákra és Markus Merkre. Az újpesti csicska hihetetlenül nagyot színészkedett, a német pedig ott kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt azzal, hogy akkor egy ilyenért Messinek piros lapot adott. Ha nem állítják ki, 1-2 gólt biztos, hogy lőtt volna.Sanama írta:"Na Messi csak így tovább és elfeljtjük azt a visszaütést... ":D
Érdemes lesz megnézni! Énis láttam a promojátTitinho írta:Holnap 18:15 perckor LIONEL MESSI fog interjút adni az EUROSPORT 'One to One' című műsorában!!!
Nézze mindenki! Egy jó 15 perces interjú lesz a "kis" Leoval!
hát azért figo egy másodperc alatt lenullázta mindazt a jót, amit a Klubért tett amikor elment a madridba.Drukker írta: Nem hasonlítottam Messit figohoz:) Figot pedig ennyire ne szidd amíg itt volt mindenki szerette és sokat tett azért a klubbért;)
Nem hasonlítottam Messit figohoz:) Figot pedig ennyire ne szidd amíg itt volt mindenki szerette és sokat tett azért a klubbért;)Rivaldo11 írta:Ezt Messi nevében kikérhetjük magunknak. Ne hasonlítsuk Őt ehhez a pénzéhes, gerinctelen luzitán pondróhoz, nem is szennyezem a billentyűzetemet azzal, hogy a nevét jelentő négy betűt egymás utáni sorrendben leütöm. Emberileg nem egy kategória.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
csodálatos játékos, nagy szívvel(nem csak a csapat felé...), a kettő együtt teszi "SIMPLY THE BEST"-é
Figo no comment. Ronaldo viszont nem a Madridba ment egyből, valamint Messi saját nevelésű játékos. Sokat köszönhet a Barcelonának.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
csodálatos játékos, nagy szívvel(nem csak a csapat felé...), a kettő együtt teszi "SIMPLY THE BEST"-é
Ezt Messi nevében kikérhetjük magunknak. Ne hasonlítsuk Őt ehhez a pénzéhes, gerinctelen luzitán pondróhoz, nem is szennyezem a billentyűzetemet azzal, hogy a nevét jelentő négy betűt egymás utáni sorrendben leütöm. Emberileg nem egy kategória.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
sztem ez csak időleges, ott van a cikk végén, h Barcelonában egyesülni fog a család, amint az ifjabb Messi befejezi a tanulmányait, lehet, h a barátnője is tanul még... miért is ne...Ilúvatar írta:Eh, most olvasom a cikket Messiről:
Argentínában van a barátnője :S Ez nálam nem működne jól, mivel kb féléventeként látom csak őt. Miért nem jön barcelonába lakni Messivel? Családügy?