Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maicont régen én is jobbnak tartottam. De ez most nem az ő idénye.salas9 írta:Balikilibarca írta:Tavaly még úgy gondoltam Maicon jobb. De idén amit Alves művel az elképesztő zseniális . Sajnálom hogy Maicon játszik helyette. Én mondjuk Dunga helyében meg próbálnám úgy hogy Maicon és előtte Alves szerintem remek lenne.![]()
Kipróbálta tegnap a Dunga papa, de csak egy 20 percre
Egyébként a Dani tényleg többet érdemelne
Nálam 10000000000000x jobb mint Maicon
Balikilibarca írta:Tavaly még úgy gondoltam Maicon jobb. De idén amit Alves művel az elképesztő zseniális . Sajnálom hogy Maicon játszik helyette. Én mondjuk Dunga helyében meg próbálnám úgy hogy Maicon és előtte Alves szerintem remek lenne.
Mikor kettő gólt lőtt akkor úgytudom mindkettő les volt , csak a bíró benézte..... , ennek ellenére nagyon jó játékos.noname írta: Maicon: 5 gól és 6 gólpassz eddig a BL-ben és bajnokságban
recrea írta:Megmondom őszintén, nem nézek inter meccset, de ez a maicon gyerek még alvesnél is jobban tolja??? Akkor ő milyen formában lehet? Már csak azért, mert dunga őt kezdeti rendszeresen. Vagy csak a kedvence? Valaki, aki rendszeresen nézi az inter meccseit...kérem segítsen megmagyarázni
Nekem is az egyik kedvencem Dani de attól még Ramos olyan szempontból jobb h a védelem akármelyik pontján bevethető és a fejjelszerezett tlálatait is értékelni kell. Meg azért még csak 1 fél szezon van mögöttünk ne kiabáljuk már el h minden pénzt megér (bár mondjuk egyelőre naon úgy tűnik) De majd ha 3-4 év múlva is ugyanilyen formát hoz akkor jöhetnek az ilyen kommentek.Kardi írta:Na igen..nekem azt kell hogy mondjam...még életemben nemláttam ennyire jó játékost ezen a poszton mint Dani Alves (R. Carlos azért néha megcsillant)....Szerintem a Barca sem gondolta hogy ilyen jó vásárlás lesz Dani, na 1 szónak is 100 a vége, Dani-ért megért a legtöbb pénzt kiadni ezen a poszton...jobb ezerszer mint Ramos, és még van benne sok-sok! Csak egy jó edző kellett, mert ugye a Sevillában is megcsillant sokszor de nemvolt ennyire alap ember! Forca Barca
Nekem nem jön be a nőciKardi írta: Hát általában azért van az ember egy nővel! de szerintem a husisság ellenére sem egy olyan rossz csaj...persze azért vannak jobbak is! Bár én nemilyen nőt gondoltam Dani mellé!
Hát általában azért van az ember egy nővel! de szerintem a husisság ellenére sem egy olyan rossz csaj...persze azért vannak jobbak is! Bár én nemilyen nőt gondoltam Dani mellé!Ilúvatar írta:sztem a szerelem miatt van vele...LG írta:Hát jó, lehet szereti, ha van mit fogni a nőn. Amugy vmilyen szinten ez dicséretes, mert megkaphatna akármilyet nőt is, de ő nem azzal törődik, h más milyen nőt képzel hozzá, hanem a saját izlésével.
ui: Tudom, kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem értitek, mit akarok kifejezni.őt nem érdeklik a topmodellek (itt megjegyzem h olvashat ilyen újságokat
), csak egyszerűen szereti ezt a nőt és vele van.
sztem a szerelem miatt van vele...LG írta:Hát jó, lehet szereti, ha van mit fogni a nőn. Amugy vmilyen szinten ez dicséretes, mert megkaphatna akármilyet nőt is, de ő nem azzal törődik, h más milyen nőt képzel hozzá, hanem a saját izlésével.
ui: Tudom, kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem értitek, mit akarok kifejezni.
Előfordulhat...mivel brazil és a brazil nők köztudottan húsosabbak ezt szokta meg a hazájában! Tisztelni való hogy nemszed fel csakazért egy toppmodelt!LG írta:Hát jó, lehet szereti, ha van mit fogni a nőn. Amugy vmilyen szinten ez dicséretes, mert megkaphatna akármilyet nőt is, de ő nem azzal törődik, h más milyen nőt képzel hozzá, hanem a saját izlésével.
ui: Tudom, kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem értitek, mit akarok kifejezni.