Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nevezhetnénk a videót így is:mindorokke_barca írta:A pillanatban amikor berúgta még sík ideg voltam, mert azt hittem, hogy az még az előző jelenet ismétlése,amit lefujtak álítólagos les miatt, amikor szinte ugyanabból helyzetből ugyancsak R10 ugyancsak Messit kiugratta egy ugyanilyen emelt passzal előtte 3-4 perccel. De Messi higadtan másodjára is átemelte a kapust, hihetetlen érzés volt.
igen, ezt én is láttam akkoribandon gamper írta:Igen ez volt az első!Gyönyörű a kivitelezés(a pasz nemkülönben)![]()
egy zseni első gólja már előrevetítette a jövőt.volt szerencsém tv-ben
élőben látni.
Messi és CR7 teljesítménye inkább a sebességükön múlik nem pedig a technikai tudásukon.Dave87 írta:Mintha azon dőlne el egy Barca-MU párharc, h Messi vagy Ronaldo a jobb.
Egyébként en full lexarom. Mindenkinek az a legjobb játékos, aki a kedvence, 2 oldalon keresztül beszélhetik neki az ellenkezőjét, érdemben semmit sem fog érni. Egy biztos, mindketten zsenik, a maguk nemében páratlan képességű futballisták.
Ebben teljesen egyetértek.ozsimiki írta:
én meg úgy értelmezem, hogy aki nincs a csúcson,az nem tudja úgy annyira kihasználni a képességeit,azaz gyengébb lesz a játéka. semmit se ér,ha vkinek "csak" képességei vannak, ha azokat nem tudja használni, így én nyugodtan ráírnám R345456574-re,hogy 3éve gyengébb focista,mint azelőtt.
én meg úgy értelmezem, hogy aki nincs a csúcson,az nem tudja úgy annyira kihasználni a képességeit,azaz gyengébb lesz a játéka. semmit se ér,ha vkinek "csak" képességei vannak, ha azokat nem tudja használni, így én nyugodtan ráírnám R345456574-re,hogy 3éve gyengébb focista,mint azelőtt.Sanama írta:Ezek szerint akk Ronaldinho ugyan olyan mint 3éve?Léfe írta:Senki nem lehet mindig a csucson, de ettől nem lesz gyengébb spiler.
Nekem az az utolsó modnat,mást jelent.Etooka írta:Nem azt mondta,hogy ugyanolyan, hanem azt, hogy nincs a csúcson, de a képességei attól még megmaradtak, ergo igazat írtSanama írta: Ezek szerint akk Ronaldinho ugyan olyan mint 3éve?
Nem azt mondta,hogy ugyanolyan, hanem azt, hogy nincs a csúcson, de a képességei attól még megmaradtak, ergo igazat írtSanama írta:Ezek szerint akk Ronaldinho ugyan olyan mint 3éve?Léfe írta:Senki nem lehet mindig a csucson, de ettől nem lesz gyengébb spiler.
Ezek szerint akk Ronaldinho ugyan olyan mint 3éve?Léfe írta:Senki nem lehet mindig a csucson, de ettől nem lesz gyengébb spiler.
A mentális hiányosságokat Ronaldora értetteBarcaforever írta:
Végülis igen, nagy mentális hiányosságok vannak Messinél, mert még nem volt olyan meccs, ami rajta ment el, a hülyeségei miatt, csak, h miatta lett meg, meg azt is a nagy mentális hiányossághoz venném, h nem szokta magát a földre dobni minden 10 percben főleg a 16os környékén, mint egyesek.
Nem lő szabadrúgást és akkor mi van?OvaMind írta:Elég vérmes Barca-drukker vagyok, azonban azt gondolom, Messinek a szabadrúgáslövésben és a jobblábas játékban még van hova fejlődnie.kanty írta:Messi klasszisokkal jobb, mint Ronaldo(s mint az egesz mezony), viszont az is teny, hogy amit Ronaldo elert azt tiszteletben kell tartani
20 ev mulva azt fogjuk mondani:
Ronaldo egyike az aranylabdasoknak
MESSI a valaha elt egyik legjobb jatekos( ha a serulesei nem hatraltatjak akkor a legjobb)
Évek múlva lehet minden idők legjobbja, és ezt is kívánom neki.
Ugyanakkor Ronaldo jobbal, ballal, fejjel kiváló, a játék minden elemében tökéletes, érett, kész játékos. Ugyan ennél ő már nem lesz jobb, szerintem ezt a szintet sem fogja sokáig tartani, és nem esélyes arra, hogy minden idők legjobbja legyen. Nála mentális hiányosságok vannak (megremeg a láb, stb.).
Elég vérmes Barca-drukker vagyok, azonban azt gondolom, Messinek a szabadrúgáslövésben és a jobblábas játékban még van hova fejlődnie.kanty írta:Messi klasszisokkal jobb, mint Ronaldo(s mint az egesz mezony), viszont az is teny, hogy amit Ronaldo elert azt tiszteletben kell tartani
20 ev mulva azt fogjuk mondani:
Ronaldo egyike az aranylabdasoknak
MESSI a valaha elt egyik legjobb jatekos( ha a serulesei nem hatraltatjak akkor a legjobb)
nem mondható, hogy túlfocizta volna magát, de nagyon jó volt. labdabiztos, gyors, alázatos, a gólja meg a szokásos. mondjuk az a pár labdavesztés is elkerülhető lett volna, néha kicsit túljátsza ezeket a szituációkat, szerintem próbálgatja meddig tud elmenniTomi írta:http://www.youtube.com/watch?v=qjvl1IYGtIw
Ebben a videóban csak Messi megmozdulásai láthatóak a Lyon ellen...
Nem sokszor vesztette el a labdát!