Andrés Iniesta
-
- Entrenador del Barça
Az a Maffiózók lesz. Az USA-ban is, az eredeti címe a sorozatnak The Sopranos, így Spanyolországban, ellentétben Magyarországgal, csak a névelőt változtatták meg, fordították.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Az-az óriási igazság, hogy fogalmam nincs, mi az a Los Sopranos, a másik kettő pedig úgy vonult be a köztudatba, pl. Magyaro.-n nem Prison Breakként hangoztatták, míg a Lost az lost volt itt is.barca99 írta:Etooka! A Los Sopranos, az nem a Maffiózók akar lenni?Csak mert ha az első kettő sorozatnak a magyar címét írtad (bár a Lost...
), akkor szerintem ez is elfért volna magyarul.
A Los Sopranos meg most Los Sopranos lett!

(De utánanézek, és ha a maffiózok lesz, kijavítom!)
Amúgy, ha ez tinimagazinos, akkor várjátok a köv. részt

.
Nekem teljesen bejön, hogy megmutatja a hétköznapi oldalát is, bár tényleg van egy kis tinimagazin-fílingje.
Etooka! A Los Sopranos, az nem a Maffiózók akar lenni?
Csak mert ha az első kettő sorozatnak a magyar címét írtad (bár a Lost...
), akkor szerintem ez is elfért volna magyarul.

Etooka! A Los Sopranos, az nem a Maffiózók akar lenni?

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Jó interjú.Mármint abból a szempontból,h legalább valamit megtudunk róla.De amúgy sztem elég gagyi.Kicsit összefüggéstelennek,olyan össze-visszának tűnik ez az egész.
De továbbra is igaz,h iszonyat szimpatikus emberke.
De továbbra is igaz,h iszonyat szimpatikus emberke.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Te 10 pontot adsz, a Zara meg 10 ezer eurot....Barcaforever írta:,,Amúgy én a Zarát kedvelem, és az ehhez hasonló stílusirányzatokat."
Erre a mondatra 10 pontot adok.![]()
Emberem.
![]()
Am, ha egyszer lesz vkinek ideje rá, szortíroza már ki, h a játékosainknak, hogy néznek ki a bnőik.Kíváncsi lennék rájuk.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Hát ez az interjú elég gyengusz lett. Mintha valami tini lánymagazinnak készült volna. Ennél azért kicsit komolyabbat is elviseltem volna.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
,,Amúgy én a Zarát kedvelem, és az ehhez hasonló stílusirányzatokat."
Erre a mondatra 10 pontot adok.
Emberem.
Am, ha egyszer lesz vkinek ideje rá, szortíroza már ki, h a játékosainknak, hogy néznek ki a bnőik.Kíváncsi lennék rájuk.
Erre a mondatra 10 pontot adok.

" Néha igen! Különösen szeretem a „Szökést”, a „Lostot”, illetve a „Los Sopranost”! "
van ízlése andrásnak! nagyon jó kis interjú
van ízlése andrásnak! nagyon jó kis interjú

-
- Capitá del Barça
Igen ebbe én is biztos vagyok.Rumig írta:Ez mekkora, jól kikerülte a választ, legalábbis nem hiszem, h erre gondolt az újságíró

Hát hogyne az összes filmjét megvásárolta....mikor ott az a gyönyörű net.... 

-
- Entrenador del Barça
Ha már itt tartunk, köztudottan nem kell sokat bajlódnod a hajaddal…
Igen, ez így van, mivel a testvérem fodrász,...
Ez mekkora, jól kikerülte a választ, legalábbis nem hiszem, h erre gondolt az újságíró
Igen, ez így van, mivel a testvérem fodrász,...
Ez mekkora, jól kikerülte a választ, legalábbis nem hiszem, h erre gondolt az újságíró

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Gondolom, az összes filmedet vásároltad, és nem az internetről töltötted le?
Igen, természetesen!
ez miylen kérdés már?????????
Iniesta, I love you
Igen, természetesen!
ez miylen kérdés már?????????
Iniesta, I love you
hát ini féle imádatomat csak megerősítette ez az interjú.egyszerűen imádom.
forca ini,forca barca!előre a kupákért!
forca ini,forca barca!előre a kupákért!
ini jatekara eleg nehez szavakat talani, mert ha azt mondom , h nagyszeru v fantasztikus akkor eleg szurken fogalmaztam
mikor megserult a szivem 1 pillanatra megallt. a csapatnak hatalmas szuksege van ra
s nem tenne jot neki ha most tobb mecset ki kellene , h hagyjon

Ott viszont nehezen fogja pótolni Hleb....titán írta:Hajóltom akkor egy hét szünet lesz a bajnokságban.. vagyis ha tényleg csak két hétre esik ki (remélem) akkor lehet, h nem hagy ki meccset.. csak a válogatott belit..

Hajóltom akkor egy hét szünet lesz a bajnokságban.. vagyis ha tényleg csak két hétre esik ki (remélem) akkor lehet, h nem hagy ki meccset.. csak a válogatott belit..
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nagyon remélem, hogy nem sérül le. Elképesztő milyen labdákat oszt, a cselek és a tempója. Viszont ha valamikor akkor Hleb most kaphatna majd lehetőséget középen, ha gond lenne.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Barça B
- Kapcsolat:
pff megint 2 hétre nélkülözni Init ááá ezt nem hiszem elBestbarca írta:A sport.es azt írja, hogy ő is 15 napra dőlt ki mint Touré. Remélem tényleg csak 15 nap lesz.

De azért én is remélem hogy "csak" 15 nap.
Hajrá Barca!
nee, ezt ne.Bestbarca írta:A sport.es azt írja, hogy ő is 15 napra dőlt ki mint Touré. Remélem tényleg csak 15 nap lesz.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hleb hozzá képest azért kisinas...de lassan ezt pár tkp-n kívül a világon majd minden, ezen poszton szereplő játékosról el lehet mondani. Félelmetes, hogy milyen tempót tud adni a játéknak, félelmetes, hogy akkor, és úgy szlalomozik a védők között, ahogy akar, és félelmetesek a labdái...
Hatalmas játékos!
Szerk: 15 napra kidőlt?
Ha így van, ez már a 3. sérülése rövid időn belül, vigyázzunk rá!
Hatalmas játékos!
Szerk: 15 napra kidőlt?
Ha így van, ez már a 3. sérülése rövid időn belül, vigyázzunk rá!
Rivaldo-A Legnagyobb.
ne sérülj le, könyörgöm.
az iniesta+xavi duó az igazi magja a barca brutális mezőnyfölényének, és az ebből fakadó támadójátékának.
az iniesta+xavi duó az igazi magja a barca brutális mezőnyfölényének, és az ebből fakadó támadójátékának.
A sport.es azt írja, hogy ő is 15 napra dőlt ki mint Touré. Remélem tényleg csak 15 nap lesz.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Remélem nincs semmi baja,bár van egy Hleb-ünk is.... 

Kérünk vmi infot Iniről is.. rem nem súlyos a sérülése.. most van a legnagyobb szüksége rá a csapatnak..