2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A probléma az, h az erőnléti gondjai miatt Ancelotti nem is próbál egy teljes meccset végigjátszatni vele...bali 15 írta:Tegnap marha jól játszott. Gyakran indult meg egyedül csak mindig elgázolták. Még azért mindig tud ha akar. Legalább is a játéka a többi Milan játékosnál jobb. Nem nehéz kitűnni egy ilyen szürke csapatból.
De beérték a Juventust.
hmm, hát akkor portugál meccs vagy ez?Sanama írta:Gondolom, 7.500-20.000 FTHouse írta:egyébként mennyi lesz a legolcsóbb és legdrágább jegy?
Gondolom, 7.500-20.000 FTHouse írta:Ronal.10 írta:Remélem látom megint élöbe.. Magyar-Milan meccsen
Csak tudnék már jegyet venni.
Tudom h buli meccs lesz de pont iylen meccsek valóak neki, megtudja mutatni mit is tud sarkazásilag,....egyébként mennyi lesz a legolcsóbb és legdrágább jegy?
Ronal.10 írta:Remélem látom megint élöbe.. Magyar-Milan meccsen
Csak tudnék már jegyet venni.
Tudom h buli meccs lesz de pont iylen meccsek valóak neki, megtudja mutatni mit is tud sarkazásilag,....
Nah,igen.Az első gól előtt igen szépet villant...MQuC írta:Az a sarkalás![]()
![]()
Elég meleg pite . Kár hogy cska az az egy
mademan írta:bocsi az OFF-ért:
de jövőre megint lehetne egy eurobarca-madridista együttműködés április 01 alkalmából.
Pl. nem tudom mennyire megvalósítható de például mikor megnyitod az eurobarca.hu-t akkor a madridista jönne be és fordítva...
reggel kómásan azt hiszem egy-két embert sokkolna a dolog
Így van, főleg azok esélyesek, akik tavaly ilyenkor még nem látogatták az oldalt, így nem tudva a "szokásról". Szerintem jó volt, tavaly én is kajáltam egy ideig a Rijkaard-Schuster sztoritsocio66 írta:Pont az a lényege,hogy leessen az álla annak,aki nem számít rá.Xavinho írta: Viccen kívül viszont valami kicsit hihetőbb is lehetett volna,mert így nem volt sok értelme.