2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért a ló túloldalára sem kéne átesni. Nincs értelme dobálózni ezekkel a nagy szavakkal. Erős kezdés volt ez a részéről, ugyanakkor az idei évvel nagyon magasra tette a lécet, nagyon magasra. Arra, hogy Európa legjobb edzőjének kikiálltsák, nincs szüksége. Mit ér vele? Üres szavak. Valdest csapnivaló kapusnak tartják számon, nem csak kivülállók, sok Barca drukker is. Kit érdekel ha így véd a Bl döntőkben?ma már toronymagasan európa legjobb edzőjének tartom.
Szerintem ezekben a napokban nem az a fontos, hogy "rúgjunk" egymásba jó nagyokat. Biztos voltak olyanok, akik szkeptikusabbak voltak, én is közéjük tartoztam, de nem voltam rest hangoztatni a hitemet és a bizalmamat Pep felé. Csak joggal sokan féltek attól, hogy a mester még nem ült ekkora padon. Azt hiszem 1 éve ilyenkor a tények ismeretében ez egy jogos félelem volt. Más kérdés, hogy sokan nem éppen minősített stílusban adtak ennek hangot.barca99 írta:
Ejj, srácok. Pedig készültem vele - bár lehet így is beteszem majd - hogy a Depor utáni meccsen beteszek pár gyöngyszemet - szigorúan név nélkül. Összeszedtem pár hozzászólást az elejéről, ami egy ilyen év után nem kicsit hat komikusan. Jó újraolvasni, okulni belőle, és egy kicsit talán pozítívabban szemlélni az életet. De ha addig kitárgyaljátok, nem veszem elő mégegyszer.
Hát év elején még én is úgy gondoltam, hogy csak egy Király Kupa eshet le...hihetetlen ami történt. Bár én Pep-ben túlságosan nem kételkedtem, de arra nem számítottam, hogy ilyen rövid idő alatt össze tudja rakni a csapatot.G-Jay írta:Szerintem kulcsfontosságú lesz, hogy iszonyat gyorsan igazoljunk. Le kell csapni arra akit akarunk, nem szabad totojázni, mert aki augusztus 31-én érkezik az még azzal fogja tölteni az időt karácsonyig, hogy beépüljön a csapatba. Pepnek nyáron kell összegyúrni az új csapatot, ha akarunk valamit jövőre. Ha nem így lesz, akkor lesz egy szezon amikor építés lesz, kupa nélkül. Talán egy Királykupa leesik (végre mint rekordtatók 11 év után illő lenne), de különben nehéz lesz!
FORCA PEP, FORCA BARCA!
G.
Kicsit én is visszaolvastam én is.noname írta:Elég vegyesek az érzelmeim a kinevezésével kapcsolatban.Egy kicsit tartok attól h még nincs felkésülve erre, de ha felvan, akkor jobbat nem is találhattunk volna.
Sok szerencsét a kispadon, rakj rendet, nyerj kupákat!
Akkor ezt tekitsd a hiavatalos szemrehányásnak!albicelesteX írta:És majd ti hányjátok az én szemere hogy mekkora [auto_cenzúra] voltam amikor kételkedtem benne!!!E
No, meghoztad a kedvemet, hogy visszaolvassak, és tényleg vannak érdekes postoksocio66 írta: Egy post a sok közül a kinevezése utáni időszakból![]()
Hát igen..
azóta változott a világ..
Egy post a sok közül a kinevezése utáni időszakbólDonJuan1013 írta:most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?:)
a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
redmiller írta:A rosszmájúak azt mondják, hogy ezzel a csapattal más is nyert volna...
Könyörgöm, tavaly Rijkaardnak nem sikerült... Guardiola meg megfelelő játékosokal egészítette ki a keretet és összefogta azt. Igen is óriási szerepe van a sikerben!
Remélem megnyeri idén a két szuperkupát és akkor ez az év is úgy vonulhat be a történelembe, hogy az 5 kupa éve.
gekkodan írta:Boldog vagyok!!!
A világ legjobb edzői közé emelkedtél barátom! Egy tanár lettél, a futball pszichológiájának mestere, egy motiváló és egyben csodálatos ember! Büszke vagyok rád, büszke vagyok, hogy az edzőnk vagy és azt kívánom, hogy soha ne hagyd el a csapatunkat! Egy esetben fogom engedni: ha 10 címet nyertél velünk, kellően megteltél, új kihívásokat keresel és tovább akarod adni a tudásod. Ezt egy helyzetben képzelem el: a spanyol válogatott szövetségi kapitányi felkérése esetén!
PEP SÍ!!!!!!!!!!
De. Úgy lehet felülmúlni, hogy minden évben produkáljuk eztsasi1 írta:Johan Cruyff mondta, és most még nagyobb igazságot nyert:
Most mindenki irigyli Pep-et, de Augusztustól kevesen![]()
Ezt felül mulni nem lehet......