Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Henry forever
Barça B

2009.05.28. 21:54:56

Halihó! Szerintem kár ezen vitatkozni. A 3 kupa igenis Pep és a CSAPAT érdeme. Most kizárólag az ünnepléssel kell törődni. Hihetetlen amit az együttes művelt idén.
Viva Barca!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.28. 21:36:14

ma már toronymagasan európa legjobb edzőjének tartom.
Azért a ló túloldalára sem kéne átesni. Nincs értelme dobálózni ezekkel a nagy szavakkal. Erős kezdés volt ez a részéről, ugyanakkor az idei évvel nagyon magasra tette a lécet, nagyon magasra. Arra, hogy Európa legjobb edzőjének kikiálltsák, nincs szüksége. Mit ér vele? Üres szavak. Valdest csapnivaló kapusnak tartják számon, nem csak kivülállók, sok Barca drukker is. Kit érdekel ha így véd a Bl döntőkben?
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.05.28. 21:31:31

Egyszerűen fantasztikus.Hihetetlen amit művelt vele minden tökéletes.Egyedülálló ez az első év 3 kupa hihetetlen!!
=D> =D> =D>
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.28. 21:08:07

bármennyire is szerénykedik, és mondja, hogy nélküle is elérte volna ezt a csapat, nem így van. ő a legnagyobb kulcsa a sikernek. sajnálom, hogy az elején kételkedtem benne. ma már toronymagasan európa legjobb edzőjének tartom.
♥fcbarca.♥
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.28. 17:44:11

barca99 írta:
Ejj, srácok. Pedig készültem vele - bár lehet így is beteszem majd - hogy a Depor utáni meccsen beteszek pár gyöngyszemet - szigorúan név nélkül. Összeszedtem pár hozzászólást az elejéről, ami egy ilyen év után nem kicsit hat komikusan. Jó újraolvasni, okulni belőle, és egy kicsit talán pozítívabban szemlélni az életet. De ha addig kitárgyaljátok, nem veszem elő mégegyszer.
Szerintem ezekben a napokban nem az a fontos, hogy "rúgjunk" egymásba jó nagyokat. Biztos voltak olyanok, akik szkeptikusabbak voltak, én is közéjük tartoztam, de nem voltam rest hangoztatni a hitemet és a bizalmamat Pep felé. Csak joggal sokan féltek attól, hogy a mester még nem ült ekkora padon. Azt hiszem 1 éve ilyenkor a tények ismeretében ez egy jogos félelem volt. Más kérdés, hogy sokan nem éppen minősített stílusban adtak ennek hangot.

Viszont most azokat a napokat élhetjük át, amikor kedvenc csapatunk a világ trónjára ülve néz lefelé. Egy olyan csapatnak szurkolhattunk 1 éven át élőben, akikről még 50 év mulva is ódákat fognak zengeni. Vártuk a meccseket, vitatkoztunk, balhéztunk, aggódtunk, sírtunk (szerencsére kevesebbet), nevettünk és örömkönnyeket hullajtottunk. Ezekben a napokban, a siker ízlelésekor nem az a fontos, hogy X hónappal ezelőtt ki, mit írt egy topicba és kiről.

Ezekben a percekben a boldog ünneplés számít, ezeket a perceket ne rontsuk el ilyen hsz-ekkel. Mert jelenleg senkit sem érdekel. Arra gondoljunk, hogy mi az az egy cél, ami vezet minket: Barca. Van, aki így, van aki úgy, csendesebben, hangosabban, de mégis ugyyanazt akarva. Hát most megkaptuk: 3/3.

Mint a fórum egyik sokat kritizált és megosztó személyisége, most én kérek mindenkit: legalább szeptemberig felejtsük el az egymásra mutogatást és viselkedjünk egy közösségként, akik együtt örülnek és örvendeznek.

Sem Guardiola, sem Eto'o, sem a többiek kritikája/védése nem a mostani napok témája.

Egy téma aktuális most: a csapat szeretete és dícsérete, mindenkié!!!!!

Most én kérek mindenkit, hogy mellékeljük ezeket a teljesen felesleges gondolatokat és együtt örüljünk ennek a csodának!!!

(nem véletlen használtam többes számot, nem barca99-ről van szó, ez a hsz csupán felszínre hozta azt a bizonyos egyet a sok közül).

BARCA!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.28. 16:58:38

G-Jay írta:Szerintem kulcsfontosságú lesz, hogy iszonyat gyorsan igazoljunk. Le kell csapni arra akit akarunk, nem szabad totojázni, mert aki augusztus 31-én érkezik az még azzal fogja tölteni az időt karácsonyig, hogy beépüljön a csapatba. Pepnek nyáron kell összegyúrni az új csapatot, ha akarunk valamit jövőre. Ha nem így lesz, akkor lesz egy szezon amikor építés lesz, kupa nélkül. Talán egy Királykupa leesik (végre mint rekordtatók 11 év után illő lenne), de különben nehéz lesz!

FORCA PEP, FORCA BARCA!

G.
Hát év elején még én is úgy gondoltam, hogy csak egy Király Kupa eshet le...hihetetlen ami történt. Bár én Pep-ben túlságosan nem kételkedtem, de arra nem számítottam, hogy ilyen rövid idő alatt össze tudja rakni a csapatot.
Egy álom ami történt ebben az idényben! Én nem voltam tanúja a Dream Team játékának és hihetetlen sikereinek, akkoriban kezdtem el szurkolni, amikor pont nem jöttek az eredmények. Már a 2006-os dolog is nagyon nagy öröm volt, de ez a csapat messze messze fölül múlja bármelyik Barcát! Boldog vagyok hogy tanúja lehetek.
Persze a kérdés amit a kommentátor is felvetett: Vajon hova tovább? Hova lehet erősíteni? Jövőre 5 kupa a cél? Vagy nincsenek célok, csak rövid távra? mindig a következő meccsre? Azt kell mondjam Pep-nek nehéz dolga lesz, talán nehezebb jövőre...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.28. 16:41:34

"Az elmúlt húsz év egyik legnagyobb alakjának, Paolo Maldininek is dedikálom ezt a sikert. A vasárnapi búcsúztatásról pedig az a véleményem, hogy húsz-harminc embernek nem lett volna szabad elcsúfítania a dolgot"

Ezért is hatalmas tisztelet jár Neki.

=D>

Ejj, srácok. Pedig készültem vele - bár lehet így is beteszem majd - hogy a Depor utáni meccsen beteszek pár gyöngyszemet - szigorúan név nélkül. Összeszedtem pár hozzászólást az elejéről, ami egy ilyen év után nem kicsit hat komikusan. Jó újraolvasni, okulni belőle, és egy kicsit talán pozítívabban szemlélni az életet. De ha addig kitárgyaljátok, nem veszem elő mégegyszer.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.28. 16:40:09

,,Nagy respekt Guardiolának, de nem Ő a megfelelő megoldás szerintem.Cáfoljon rám.

Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!

Nem hiszem, hogy jobb lesz, mint Rijkaard, de meglátjuk. Általában rosszul sül el, ha egy régebbi jó játékost, fiatal edzőként odaállitanak egy sztárcsapat elé."

Nah igen, jó így visszanézni. :wink:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.28. 16:24:35

noname írta:Elég vegyesek az érzelmeim a kinevezésével kapcsolatban.Egy kicsit tartok attól h még nincs felkésülve erre, de ha felvan, akkor jobbat nem is találhattunk volna.

Sok szerencsét a kispadon, rakj rendet, nyerj kupákat! :wink:
Kicsit én is visszaolvastam én is. :P
HÁT FEL VOLT KÉSZÜLVE!
És télleg a legjobb, akit találhattunk. Egyszerűen 100%-ban képes azonosulni a csapattal. Ugyanezt a játékfilozófiát vallja, ugyanúgy tanították az akadémián őt is mint a mostani játékosokat.
albicelesteX írta:És majd ti hányjátok az én szemere hogy mekkora [auto_cenzúra] voltam amikor kételkedtem benne!!!E
Akkor ezt tekitsd a hiavatalos szemrehányásnak! :lol:
A Fifa egy szégyen
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.28. 16:19:16

socio66 írta: Egy post a sok közül a kinevezése utáni időszakból :)
Hát igen..
azóta változott a világ.. :)
No, meghoztad a kedvemet, hogy visszaolvassak, és tényleg vannak érdekes postok :D
Mindegy, végülis nem mindenki lehet kitűnő jós :D
socio66

2009.05.28. 16:06:41

DonJuan1013 írta:most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?:)
a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
Egy post a sok közül a kinevezése utáni időszakból :)
Hát igen..
azóta változott a világ.. :)
LM10
Director del Fútbol

2009.05.28. 16:02:21

Visszaolvastam ennek a topicnak a legelejére, ahol még nagyon sok kétely volt a helyes kinevezésére. De én már akkor tudtam, hogy Pep-el sikerül csapatot csinálni...persze ennek akkor még nem volt semmilyen előzménye, de én hittem benne...szép volt Pep! Még vagy 20 évig maradj :wink:
Enjoy
Capitá del Barça

2009.05.28. 16:00:11

Nagyon elégedett vagyok vele, s jövőre is elégedett leszek, ha legalább egy trófeát sikerül szereznie a csapatnak. Egy kupa is hihetetlen nagy munkáról, szakértelemről tesz tanubizonyságot, 3 pedig szinte elképesztő teljesítményre mutat!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.28. 15:55:07

Kép

igencsak a világ fölé emelkedett ő is :D
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.28. 15:41:12

Replay!

Összefoglaltad mindazt, amit sokan el szerettünk volna mondani. Minden szavaddal egyetértek.

Mindazonáltal egy vitathatatlan adottság is hozzájárul a sikerekhez: olyan vele született intelligencia jellemzi Guardiolát, ami sokaknál évtizedes tanulás és önképzés után sem található meg. Tökéletesen kombinálja ezt a képességét azzal, hogy különösen nagy hangsúlyt fektet a csapat "közösségi" és emberi oldalára, folyamatosan szinten tartva a motivációt és az egyenletes hőfokot.

Káprázatos egyveleget teremt ezzel.

Most már a címek is igazolják: a futball egyik nagy tanára, polihisztora, pszichiátere.

Azért lesz rendkívül érdekes a következő szezon, mert a kispad megerősítése mellett meg kell tartania az eredmény-centrikusságot és be kell bizonyítania, hogy a címek megszerzésén túl, azok megvédéséhez is ért.

A legnagyobbak közé emelkedett, de ahhoz, hogy egy lépéssel közelebb érjen a klubedzők között méltón legnagyobbnak tartott Sir Alex Fergusonhoz, a következő szezonban meg kell mutatnia, hogy "védekezni" legalább annyira tud, mint támadni (természetesen a címek megvédését értve).

Rendkívül izgalmas és érdekes kihívás ez, várom az Őszt :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Replay
Director del Fútbol

2009.05.28. 15:22:03

Pep Guardiola:

- az általam látott legintelligensebb középpályás volt a Barca történetében
- tökéletesen ismeri a klub filozófiáját, edzőként is azonnal magáévá tette
- erőt, önbizalmat adott a csapatnak, megtartva a legfőbb értékeket
- elhitette a keret összes játékosával, hogy fontos a csapat számára
- nagyon jó érzékkel rotálta a csapatot
- megalkotta a tökéletes Xavi-Iniesta tengelyt, akik a csapat játékának legfőbb alakitói lettek
- mindenkor szerénységet mutatott önmagának és csapatának is.
- egységet teremtett a csapaton belül, egy remek közösséget, sérült, eltiltott játékosok is elutaztak a csapattal
- újra visszahozta a küzdőszellemet, a csapat bármikor, bárhol képes volt a változásra, képes volt reagálni
- szeretik a játékosai, felnéznek rá, tisztelik
- innentől kezdve nagy bajban van, mert most már mindenki a tökéletes játékot és hasonló eredményességet vár majd el tőle
- és végül 38 évesen, első felnőtt idényében elérte az abszolút csúcsot, amit vezetőedző elérhet.

Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.28. 15:17:37

egy apró, ám sztem nem elhanyagolható tény, amellyel tovább méltathatjuk a DREAM TEAM-et: (mert nekem az marad!)

ugye 6 embernek sikerült eddig játékosként és edzőként is BEK-et/Bl-t nyernie, ebből 3 Úriembernek igencsak sok köze van a Barca-hoz( mert 3an közülük a Barca-val nyertek edzőként ;) )
Cruyff, Rijkaard és PEP(!!!)
miihii
KHAL

2009.05.28. 14:50:03

A Döntő előtt is már magasztaltam Őt,de ezzel a triplázással tovább nőtt a respektje nálam.Az első pillanattól fogva kiálltam érte,bíztam benne,támogattam.Sötét lónak indult a szezon,nem lehetett igazából tudni,h mit sikerül kihozni a dologból.Elég mélyről kellett visszahoznia a gárdát egy újonc,rutintalan edzőnek.
Azt hiszem ez az idény bizonyította,h csakis szuperlatívuszokban lehet róla említést tenni.Nincs rá szó,h mennyit is ér nekünk az Ő személye!Megfogalmazhatatlanul boldog vagyok,h egy ilyen korszakos zseni,óriási egyéniség,talpig úriember ül a kispadunkon.
Repülőrajtot vett a katalán,várjuk a hasonlóan sikeres folytatást!Elképesztő,h egy harmadik ligás csapatból,egy igen szétszórt,motiválatlan A kerethez kerülve,a Bizalmatlanság Nyara ellenére szempillantás alatt csodát tett és
MEGALKOTTA A PEP-TEAMET!
Ezzel a szezonnal be fog kerülni a halhatatlanok csarnokába,a futball iskolapéldájává vált a személye.Játékosként és edzőként egyaránt.
KÖSZÖNJÜK,MESTER!!! =D> :-({|= \:D/
redmiller írta:A rosszmájúak azt mondják, hogy ezzel a csapattal más is nyert volna...
Könyörgöm, tavaly Rijkaardnak nem sikerült... Guardiola meg megfelelő játékosokal egészítette ki a keretet és összefogta azt. Igen is óriási szerepe van a sikerben!
Remélem megnyeri idén a két szuperkupát és akkor ez az év is úgy vonulhat be a történelembe, hogy az 5 kupa éve. 8)

Sőt,Ő maga is ezt nyilatkozta nemrégiben a Főoldal egyik cikkében! :wink:
Szerénység RULEZ! :D
gekkodan írta:Boldog vagyok!!!

A világ legjobb edzői közé emelkedtél barátom! Egy tanár lettél, a futball pszichológiájának mestere, egy motiváló és egyben csodálatos ember! Büszke vagyok rád, büszke vagyok, hogy az edzőnk vagy és azt kívánom, hogy soha ne hagyd el a csapatunkat! Egy esetben fogom engedni: ha 10 címet nyertél velünk, kellően megteltél, új kihívásokat keresel és tovább akarod adni a tudásod. Ezt egy helyzetben képzelem el: a spanyol válogatott szövetségi kapitányi felkérése esetén!

PEP SÍ!!!!!!!!!!

Hmm,ha az álom folytatódik,akkor cirka 3 év múlva máris elengednéd? 8) :lol:

Egyszerűen felfoghatatlanul örvendetes,h még a kispadra sem kell keresnünk embert,saját nevelés az Edzőnk is 8)
Újra és újra bebizonyosodik:
MÉS QUÉ UN CLUB!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.28. 13:50:20

sasi1 írta:Johan Cruyff mondta, és most még nagyobb igazságot nyert:
Most mindenki irigyli Pep-et, de Augusztustól kevesen :lol:
Ezt felül mulni nem lehet......
De. Úgy lehet felülmúlni, hogy minden évben produkáljuk ezt 8) :D
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.28. 13:47:45

Pep, ebben az idényben vmi halálosat produkáltál!!! Leborulok a Nagyságod előtt! Hihetetlen, emberfeletti teljesítmény! Nem lehet elég szép jelzőt, szót, szókapcsolatok és egyéb nyelvtani dolgokat találni arra, amit te nyújtottál és adtál nekünk ebben az évben karöltve a csapattal! Csakis a hálámat tudom kifejezni, a kalapomat nem h megemelem előtted, Neked is adom! Félelmetes teljesítmény egy ilyen fiatal, tapasztalan edző által a fellegekbe emelkedtünk szárnyak nélkül!

Köszönöm, köszönjük!
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.05.28. 11:08:15

Címvédés a Bl-be /ami ugye még 1 ik csapatnak sem sikerült/ és a bajnoksgba!!!! Íme a motiváció jövőre ha vkinek netán felmerül h mi fogja a teamet motiválni.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.28. 10:15:16

A rosszmájúak azt mondják, hogy ezzel a csapattal más is nyert volna...
Könyörgöm, tavaly Rijkaardnak nem sikerült... Guardiola meg megfelelő játékosokal egészítette ki a keretet és összefogta azt. Igen is óriási szerepe van a sikerben!
Remélem megnyeri idén a két szuperkupát és akkor ez az év is úgy vonulhat be a történelembe, hogy az 5 kupa éve. 8)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.28. 09:31:33

Johan Cruyff mondta, és most még nagyobb igazságot nyert:
Most mindenki irigyli Pep-et, de Augusztustól kevesen :lol:
Ezt felül mulni nem lehet......
Mosquito

2009.05.28. 04:55:05

Hát akkor ide külön is egy hatalmas: mea culpa!
Oltári nagy marhaságnak tartottam Yaya kivonását a középpályáról és védőként való szerepeltetését, de végülis működött. Bosquets ezúttal jól megoldotta amit meg kellett.
1-2 szezonban elejtett nyiatkozatával nem igazán voltam kibékülve illetve a rotáció hiánya és a kevés csere miatt bosszús voltam szinte egész tavasszal, de nagyszerű dolgot vitt véghez a csapattal és maximális gratuláció neki!
Még legalább annyi trófeát(bl serleget többet) kívánok neki a Barca kispadján, mint amennyit Sir Alex elért edzői pályafutása alatt!
Szép volt Pep!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.05.28. 03:12:03

Nem találok szavakat! Egyszerűen nem lehet leírni, hogy mit vitt véghez ez az ember! Johan Crujff is elbújhat e mellett! Az első szezonban megnyerni mindent, elérni azt, ami 110 év alatt senkinek sem sikerült, elképesztő! Ennél nincs följebb. oda-vissza madrid verés, ugye ebbe benne van a 6-2 a madrid ellen idegenben, 4-1-es sima kupa győzelem, 27 perc alatt 5 gól az atleticonak, közel 160 gól a szezonban, majd minden spanyol élcsapatot oda-vissza megaláztunk, Messi 9 góllal gólkirály a bl-ben(szinte biztos az aranylabda), döntőben 2-0 a MU ellen, aki elméletileg a legjobb, méghozzá úgy, hogy gyakorlatilag esélyük sem volt. Jövőre nem tom lehet e ezt a szintet tartani, de köszönjük ezt a csodálatos évet! RESPECT PEP, TE VAGY AZ ISTEN!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Válasz küldése