barca99 írta:
Ejj, srácok. Pedig készültem vele - bár lehet így is beteszem majd - hogy a Depor utáni meccsen beteszek pár gyöngyszemet - szigorúan név nélkül. Összeszedtem pár hozzászólást az elejéről, ami egy ilyen év után nem kicsit hat komikusan. Jó újraolvasni, okulni belőle, és egy kicsit talán pozítívabban szemlélni az életet. De ha addig kitárgyaljátok, nem veszem elő mégegyszer.
Szerintem ezekben a napokban nem az a fontos, hogy "rúgjunk" egymásba jó nagyokat. Biztos voltak olyanok, akik szkeptikusabbak voltak, én is közéjük tartoztam, de nem voltam rest hangoztatni a hitemet és a bizalmamat Pep felé. Csak joggal sokan féltek attól, hogy a mester még nem ült ekkora padon. Azt hiszem 1 éve ilyenkor a tények ismeretében ez egy jogos félelem volt. Más kérdés, hogy sokan nem éppen minősített stílusban adtak ennek hangot.
Viszont most azokat a napokat élhetjük át, amikor kedvenc csapatunk a világ trónjára ülve néz lefelé. Egy olyan csapatnak szurkolhattunk 1 éven át élőben, akikről még 50 év mulva is ódákat fognak zengeni. Vártuk a meccseket, vitatkoztunk, balhéztunk, aggódtunk, sírtunk (szerencsére kevesebbet), nevettünk és örömkönnyeket hullajtottunk. Ezekben a napokban, a siker ízlelésekor nem az a fontos, hogy X hónappal ezelőtt ki, mit írt egy topicba és kiről.
Ezekben a percekben a boldog ünneplés számít, ezeket a perceket ne rontsuk el ilyen hsz-ekkel. Mert jelenleg senkit sem érdekel. Arra gondoljunk, hogy mi az az egy cél, ami vezet minket: Barca. Van, aki így, van aki úgy, csendesebben, hangosabban, de mégis ugyyanazt akarva. Hát most megkaptuk: 3/3.
Mint a fórum egyik sokat kritizált és megosztó személyisége, most én kérek mindenkit: legalább szeptemberig felejtsük el az egymásra mutogatást és viselkedjünk egy közösségként, akik együtt örülnek és örvendeznek.
Sem Guardiola, sem Eto'o, sem a többiek kritikája/védése nem a mostani napok témája.
Egy téma aktuális most: a csapat szeretete és dícsérete, mindenkié!!!!!
Most én kérek mindenkit, hogy mellékeljük ezeket a teljesen felesleges gondolatokat és együtt örüljünk ennek a csodának!!!
(nem véletlen használtam többes számot, nem barca99-ről van szó, ez a hsz csupán felszínre hozta azt a bizonyos egyet a sok közül).
BARCA!!!