Tényleg nagy arc.

Sanama írta:KÉP
a mondás úgy tartja: előttem az utódom, ez esetben RAJTAM az utódomBogika87 írta:Ez kimaradt a mai képekből..pedig![]()
![]()
![]()
Azé Piqué háháháh![]()
hát ez kvanagy:D:D:DFCBarca88 írta:Nálam még mindig EZ viszi a pálmát.
Piqué nagyon nagy arc, és persze.. nagyszerű játékos!
Es ez a tartalom fent van az FCBarcelona.com-on is, szoval valoszinu hogy eleg hiheto a szitu hogy a nagy Baresi ilyet mondottFecooo írta:tudom, h a topfoci tiltott oldal, de ezúttal igazán üdítő cikket közöltek, amit belinkelek ide:
Baresi Piquéről és a Barcelonáról
nagyon egyetértek vele, nem kérdéses, hogy már megvan Puyol méltó udódja!
Tuti hogy az! bármi videón, (utóbbi időben kupaátadásokKatalán88 írta:Mekkora party arc lehet!![]()
http://www.blaugranas.com/vaya_fiesta-f ... 305027.htm
http://www.blaugranas.com/vdd_ke_sale_b ... 298809.htm
Gondolom az öltözőben ő csinálhatja a hangulatot.
Az utóbbi a katalánramboatesz írta:köszi, közben én is megtaláltam: boti, boti, boti, madridista qui no botiSharky írta:
"Bote, bote, bote, madridista el que no bote"
Ezt találtam. Azt nemtom, h katalánul van vagy spanyolul
asszem ez a katalán
köszi, közben én is megtaláltam: boti, boti, boti, madridista qui no botiSharky írta:"Bote, bote, bote, madridista el que no bote"ramboatesz írta:Segítség! Csinálni akarok egy pólót, amin Piqué képe van csegevarásítva, alatta megy a 'Ki nem ugrál Madridista' mondat, katalánul. Csak a gáz az, hogy nem tudom ezt katalánul. Ha esetleg vki tudná, az küldje már el! Örökké hálás leszek, sőt, ha kifizeti, neki is megcsináltatom a pólót.
Ezt találtam. Azt nemtom, h katalánul van vagy spanyolul
"Bote, bote, bote, madridista el que no bote"ramboatesz írta:Segítség! Csinálni akarok egy pólót, amin Piqué képe van csegevarásítva, alatta megy a 'Ki nem ugrál Madridista' mondat, katalánul. Csak a gáz az, hogy nem tudom ezt katalánul. Ha esetleg vki tudná, az küldje már el! Örökké hálás leszek, sőt, ha kifizeti, neki is megcsináltatom a pólót.