Daniel Alvés
-
- Jugador del Barça
Nálam megvan a magyarázata. Az az igazság, hogy Maicon magasabb, robosztusabb valaki, és az erőfoci ma már sajnos ott van a braziloknál is. Maicon pl: Könnyebben megállítja a magasabb, erősebb embereket is, és főleg az olyan testalkatú embereket, mint Messi, vagy Tevez, vagy Agüero. Biztosra akar menni. Valljuk be, Maicon sem gyenge játékos. Az Inter ellen Messinek rohadt nehéz dolga lesz. Lucio és Maicon is ott lesznek.
Igy van es a tavalyi szezonban is Alves volt a legjobb hatved. Es meg elege goleros is.Neki kelet volna kapni a Bl szavazason a legjob vedo dijat.
Légyszíves figyelj oda a helyesírásra!Köszi.
B.
Légyszíves figyelj oda a helyesírásra!Köszi.
B.
Mert Dunga egy pöccs,ő is láthatná hogy mit csinál Alves a barcában,a gijon ellen is adott két gólpasszt,és azon kivül nagyon jól játsztt egész meccs alatt.
Egymás után ne írj két hsz-t.Az aláírásképedet pedig légyszíves vedd kisebbre.(Ha időd engedi olvasd el a szabályzatot is).
B.
Egymás után ne írj két hsz-t.Az aláírásképedet pedig légyszíves vedd kisebbre.(Ha időd engedi olvasd el a szabályzatot is).
B.

Tud valaki ertheto valaszt adni hogy az a szerencsetlen dunga mert Maicont jatszatja a valogatotba?
Neki az keves hogy a vilag legjob csapataban jatszik es a vilag legjob jobbekje?
szamomra teljesen erthetetlen ez a dontese.
Neki az keves hogy a vilag legjob csapataban jatszik es a vilag legjob jobbekje?
szamomra teljesen erthetetlen ez a dontese.
- 2barcafan2
- Jugador del Barça
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Egyértelműen azért műtette meg a fülét, hogy kisebb legyen a légellenállása.
Ez látszott is rajta most, hiszen nagyon jól játszott, tényleg szinte mindenhol feltűnt.
A két lövése közül egy bemehetett volna, de ez a szemét kapus az ilyen távoli bombákra szakosodott, mert mind a 2-t kivédte. Amik kicsit közelebbről jöttek (a két gól pl) az már nem megy neki, de csak azért, hogy az új első vezetőszárnnyal rendelkező Alvest idegesítse külön órákra járt a nyáron. Az első lövését én már bent láttam, aztán érdekesen hatott, amikor a labda hirtelen átment a hálón kívülre...
Csak így tovább Dani! Nem szabad elfáradnod, ha így játszol frissen!

Csak így tovább Dani! Nem szabad elfáradnod, ha így játszol frissen!

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Hogy mire oda nem figyeltek? Az életben nem vettem volna ezt észre...CFirpo3 írta:...

Amúgy Dani tényleg nagyon jól játszott, igazából csak az a szabadrúgás nem sikerült igazán...

Sanama: az ő füle, ő "hordja". Gondolom zavarta.
Pl. anno egy volt osztálytársamnak az első dolga volt érettségi után, h egy hasonló műtétet végeztessen a fülével, mert ő úgy érezte, h így komfortosabb a világ. Ennyi.

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Hát ez a fül nem igazán jobb,mint a tavalyi.
Nem értem miért műtötte meg :S
Mint valami Pitbull
Nem értem miért műtötte meg :S
Mint valami Pitbull

- Chino
- Llegenda del Barça
Sztem a mai meccs legjobbja volt. Nem lőtt gólt, de az szinte az egész pályát bejátszotta és rendre visszaért, ami tavaly sokszor hiányzott. Annyit futott, hogy az nem igaz, és a sok labdaszerzéseit jól játszotta meg. Most tűnt fel igazán mennyire technikás is a srác. Csak így tovább Dani!!!!
Forca Barca!!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Látszik hogy frissebb, mint tavaly év végén. Bár a beadásai kicsit rövidek voltak, ellenben nekünk nem volt ma bent agresszív fejelő játékosunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igen ezt énis észrevettem, mondtam is félidőben
Amugy ma nagyon megérdemelt volna egy gólt. Jól játszott. Két bomba. Egy bemehetett volna... A végén a kakaskodás nem kellett, de őszintén sztem most nem ő kezdte, és viszonylag higgadtan reagálta le pl mikor könyékkel hátbaverte talán Koikili.

Amugy ma nagyon megérdemelt volna egy gólt. Jól játszott. Két bomba. Egy bemehetett volna... A végén a kakaskodás nem kellett, de őszintén sztem most nem ő kezdte, és viszonylag higgadtan reagálta le pl mikor könyékkel hátbaverte talán Koikili.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
szerintem azt a zselémennyiséget ami eddig a haján volt, a fülére kenteLM10 írta:Érdekes dolgot vettem észre rajta ma a jó megmozdulásain kívül. Ez a FÜLEneki mindig is kiálóbb füle volt, de most szinte hátra volt neki nőve.
A mostani meccsen ennél sokkal normálisabban állt a füle, volt neki valami műtétje?![]()

"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
- LM10
- Director del Fútbol
Érdekes dolgot vettem észre rajta ma a jó megmozdulásain kívül. Ez a FÜLE
neki mindig is kiálóbb füle volt, de most szinte hátra volt neki nőve.

A mostani meccsen ennél sokkal normálisabban állt a füle, volt neki valami műtétje?

A mostani meccsen ennél sokkal normálisabban állt a füle, volt neki valami műtétje?

Tessék itt az egész sorozatMessa írta:Valakinek nincs meg esetleg az a kép, ahol Dani "torreádornak" képzelve magát hajtotta a társakat edzésen?Ha jólemlékszem, egy
klasszikus előtt volt.

Jaaaajjj de gonosz

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valakinek nincs meg esetleg az a kép, ahol Dani "torreádornak" képzelve magát hajtotta a társakat edzésen?
Ha jólemlékszem, egy
klasszikus előtt volt.

klasszikus előtt volt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Varatrix
- Director del Fútbol
Valamikor néztem az eurosport híreket, és a Barca amerikai turnéjáról volt szó.Sanama írta:Vicces fiú ez a Dani !:D
A kamera éppen egy csapat megbeszélésen járt, ahol Alves az előtte ülők fülét pöckölgette.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- miihii
- KHAL
Itt pedig a telekinetikus (vagy JediSanama írta:ÉS itt mit gyakorolt?
Vicces fiú ez a Dani !:D
http://www.elmundodeportivo.es/gif/2009 ... 7alves.jpg

Az erő vele van

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ÉS itt mit gyakorolt?

Vicces fiú ez a Dani !

http://www.elmundodeportivo.es/gif/2009 ... 7alves.jpg