Én viszont nem szeretem.danikaa10 írta:Szerintem belefér.Andris írta:Azért néha nagyon önző.
És biztos vagyok benne hogy Ibrahimovic sem fogja szeretni, mert ő viszont osztja a labdát Messinek, ha lehet..
Ettől függetlenül hihetetlen.
Én viszont nem szeretem.danikaa10 írta:Szerintem belefér.Andris írta:Azért néha nagyon önző.
Szerintem is belefér még.Van,h jobban rácsavarodik a bőrre,de sztem jó helyen is van náladanikaa10 írta:Szerintem belefér.Andris írta:Azért néha nagyon önző.
Nem tudom ez miért idegesít....csak leírtam mert engem érdekel...olyan nehezedre esik nem belekötni ? Mi bajod van velem ? Ez már a 2. hsz-m amibe belekötsz ilyen stílusba!!!Sanama írta: Ez legyen már a legnagyobb bajunk,hogy milyen hosszú a haja...
Nem tök mindegy?
Ez legyen már a legnagyobb bajunk,hogy milyen hosszú a haja...Bogci írta:Teljesen egyetértek !!!! Nem tudom minek akarja újra hogy hosszú legyen a haja ....szvsz nem áll jól neki ...meg nem is tud vele mit kezdeni....cps46 írta:Mindenesetre az aláírós videó alapján egy fodrász nem ártana.![]()
Teljesen egyetértek !!!! Nem tudom minek akarja újra hogy hosszú legyen a haja ....szvsz nem áll jól neki ...meg nem is tud vele mit kezdeni....cps46 írta:Mindenesetre az aláírós videó alapján egy fodrász nem ártana.
Nem. Messi jobbhátvéd...Bocs: Messi csatár?
Igen.Bocs: Messi csatár?
Bocs: Messi csatár?bottlikakos írta:Bocs,aláírás:NEM,xbalix írta:Tegnap is kitett magáért a kis bolha.Végre elkezdődik a BL is és ak remélem már ő is ott lesz a kezdőben. Kezdtek elvonási tüneteim lenni a nyáron nélküle, meg a meccsek nélkül....
![]()
Ja és h Messi elhagyja a Barcát?Ki találta ki ezt a baromságot? Haha. Ő a világ legjobb játékosa, a világ legjobb és legszebben játszó csapatában van a helye. Nem beszélve arról h ez a klub nevelte fel. Na ennyit erről.
LIONEL MESSINEK HÍVJÁK A VILÁG LEGJOBB CSATÁRÁT..........
Bocs,aláírás:NEM,xbalix írta:Tegnap is kitett magáért a kis bolha.Végre elkezdődik a BL is és ak remélem már ő is ott lesz a kezdőben. Kezdtek elvonási tüneteim lenni a nyáron nélküle, meg a meccsek nélkül....
![]()
Ja és h Messi elhagyja a Barcát?Ki találta ki ezt a baromságot? Haha. Ő a világ legjobb játékosa, a világ legjobb és legszebben játszó csapatában van a helye. Nem beszélve arról h ez a klub nevelte fel. Na ennyit erről.
1 örökös szerződés sem ártana. De az majd később. Szerintem simán elfogadná. Egyébként Xavinak örökös szerződése van?danikaa10 írta:Na végre, 2016-ig.