Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.03. 10:35:16

Na, "kis Gaúcho", remélem varázsolsz ma egy szépet - több okból is :wink:
Egy Milan s egy Marseille győzelem (a másik meccsen) igazán izgalmassá tenné a csoportot :P
barca2010
Jugador d'estrella

2009.11.03. 10:06:39

Nagyon elvoltam keseredve amikor eljött Barcelonából, de láttam, hogy a csapat kárára van a játéka. Sajnos a Milánban ugyanúgy folytatta, ahogy a Barcában abbahagyta. Nagyon rossz volt nézni amikor kínlódott, mert nekem Ő volt az igazi zseni, azzal könnyedséggel, ahogy játszott, úgy senki nem játszik a világon. Semmit nem akarok elkiabálni, de mintha most valami megmozdulna a játékában. Nagyon fogok neki ma szorítani, és remélem lenyomják a Blancókat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca2010 2009.11.03. 10:43:06-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.02. 11:36:21

Azért nem tudom ki hogy van vele, de már azóta készülök a keddi milán meccsre, amióta megtudtam hogy azt adja a tv2. És nem a milán miatt várom hanem Ronnie miatt. Sztem még legalább annyian miatta űlnek le a tv elé. Az pedig már jelent vmit.

LG! Szánalmas meg Te vagy. Nem kell írni ebbe a topicba ha nem tetszik a sablonos téma...
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.01. 23:40:33

miihii írta:Kezdek picit megint belelkesedni tőle.Remélem elkapja végre a fonalat.
én is, csak ő ne bízza el magát és elégedjen meg ennyivel, hanem hajtson küzdjön tovább és varázsoljon könnyeket a szemembe ismét a gyönyörtől, mégha már nem is olyan édeset mint amikor itt volt, de akkor is szurkolok neki :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
miihii
KHAL

2009.11.01. 23:16:35

geridoss írta:A Milan első góljában 100%ig benne volt Ronnie, amilyen labdát adott Borriellonak!
...
A másodikban is rendesen benne volt 8)
Szépen játszotta meg és adta fel szintén Borriellonak.

Mostanában elég hasznosan játszik.A szép dolgok kezdenek visszatérni a játékába és ahogy említettétek:a mosoly.Persze,ebből még nem lehet hosszútávú következtetést levonni,de mindenesetre ha ebben a ritmusban folytatná,akkor kapisgálni a fényt az alagút végén :P
Kedden remélem tovább folyatja a feltámadást (?) és ütik a reált [-o<
Kezdek picit megint belelkesedni tőle.Remélem elkapja végre a fonalat.

Emiatt inkább naívnak nevezzetek,mint szánalmasnak,oksa? :P :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.01. 22:36:26

A Milan első góljában 100%ig benne volt Ronnie, amilyen labdát adott Borriellonak! És előtte lenyomott egy félpályás sprintet, amit szintén régen láttunk tőle. Sose lesz a régi, vagyis valószínűleg már nem. De ha igazatok van, és visszanyeri legalább a 80%át a régi formájának, az fantasztikus lenne. Régen miatta kedveltem meg a Barcelonát, és sokkolt amikor bejelentették, hogy eladják.

Ha így halad, a VB-re biztos vagyok benne, hogy Dunga behívja. Ő is megmondta, mihelyst R80 jó állapotban lesz, számít rá. Nos, szerintem már egész jól van. Végre mosolyog, élvezi amit csinál, én meg azt élvezem nézni, amit ő csinál. :lol: :lol:

Ha nem rontja úgy el magát, akkor most nem lenne üres a bal támadó posztunk (ahogy már írtam főoldalon is, Pedro még nem, Henry már SAJNOS nem a legjobb megoldás)
Vádolhattok elfogultsággal, de nálam akkor is ő a number 1 :)
Szurkolok neki továbbra is, hogy visszakerüljön a válogatottba, és nyerjen meg mindent! Kivéve a BL-t, mert azt megint mi nyerjük. ^^
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.11.01. 02:52:15

lionel10M írta: Igen, de tudod mikor tartotta meg így a labdát, vagy vert meg védőt? Erre gondolj. Régen pattant le róla úgy védő, mint a real elleni meccsen, vagy hagyott ott védőt a bal oldalon, szintén a real elleni meccsen. Ezek miatt figyeltünk fel rá. Védekezni meg labdát szerezni meg nem fog. Nem az ő esete. Van kedve játszani!!!!
Itt a lényeg. Tényleg unalmas már az, h egyesek hisznek abban, h visszanyeri a régi formáját, vagy akár abban, h 80%-os lesz, és újra és újra ez a lemez pörög. Soha nem lesz olyan már, mint volt.
Viszont az utóbbi pár meccsén mutatott valamit, valami előrelépésfélét az eddigi kiábrándító teljesítményéhez képest, és szemmel láthatóan megint van kedve játszani, amit határozottan jó nézni!! :wink: :D
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.31. 22:59:13

levproff írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem ez a "közepes" Dinho is tetszik! :)
Ne a régi Ronaldinhohoz viszonyítsátok mert olyan már sajnos soha nem lesz! :( Hanem egy átlagos focistához!És akkor szerintem másabb a helyzet.
De lehet, hogy csak én látom így. :?
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.
Jól látod. Én is tökéletesen megvagyok elégedve ezzel a teljesítménnyel.
Zsugákat még mindig jól oszt. És néha olyan cselt csinál amit a jelenlegi Barcában sem csinál senki sem. De már nem viselne el olyan nyomást mint 2006-ban. Én örülök hogy azért a tudtunkra adja azt hogy legalább érdeklődést mutat a csapata iránt.
levproff
Director del Fútbol

2009.10.31. 22:53:22

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem ez a "közepes" Dinho is tetszik! :)
Ne a régi Ronaldinhohoz viszonyítsátok mert olyan már sajnos soha nem lesz! :( Hanem egy átlagos focistához!És akkor szerintem másabb a helyzet.
De lehet, hogy csak én látom így. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
socio66

2009.10.31. 12:48:00

vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőződik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Azt kéne felfogni,hogy itt senki sincs Ronnie ellen,mindenki szurkol neki,hogy összekapja magát,hiszen játsszon akárhol,egy jó formában lévő Ronaldinho-t élmény nézni.
De ennyi év után csoda,ha valaki már nem bízik benne?
Mindig csak az ígérgetés,a nagy szavak,aztán nulla,semmi.
Ott volt először az átigazolása,ment a nagy szöveg,hogy majd megújul,aztán hányszor hallottuk,hogy ilyen-olyan szünetekben micsoda erőnléti edzésekkel készül,legutóbb meg ugye a Kaká utáni űrt állt szándékában betölteni.
Nem sikerült. Se ez,se a többi.
A szánalom talán erős szó,de én sem értem,hogy néhány embernek hányszor kell még csalódni benne ahhoz,hogy végleg lemondjon a régi önmagáról.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.31. 12:46:48

Mert sztem igenis szánalmas már évek óta azt hallgatni, h ha van 1 jó megmozdulása a meccsen, akkor: vannak biztató jelek, kezd régi önmagára hasonlítani stb...
Meg eleve nem szimpatikus nekem, h valaki fanatikus oda van egy játékosért. Páran itt úgy tekintenek rá, mint ha vmi isten lenne, de nem az. Ő csak egy ember, annak sem a legjobb.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.10.31. 12:34:06

LG írta:Attól függetlenül, h jogos-e a kritika, nem kéne egyből a másikat támadni.
Ez igy érdekes, mert ha jól emlékszem, akkor te irtad elöször, hogy szánalmas, mert hisz Rronaldinhoban. (Bár lehet, hogy félreértettem)

Egyébként ugyanazokat a köröket futjuk ujra és ujra, sajnos már elég régóta. Az utolsó meccsröl belinkel valaki egy videót, ahol mutatott 1-2 szép dolgot R80, páran elkezdenek reménykedni, de a nagy visszatérés mindig elmarad sajnos. :?
Nem hiszem, hogy Ronaldinho valaha is a régi lesz, de még csak abban sem, hogy 80%. (De szép is lenne, ha ennyire megtudná közelíteni régi önmagát [-o< )
Ez az én véleményem. Egyébként pedig Messi, Iniesta és Xavi segítenek tultenni magam rajta. :D
miihii
KHAL

2009.10.31. 12:18:24

Igaz,ami igaz:a reál elleni összefoglalóban több igazi Dinhos jelenet volt,mint tavaly egész idényben.Idén egy fokkal előrébb lépett talán,de ez hosszú távon kéne,h megmutatkozzon.És ez nem csak rá,hanem az egész Milanra érvényes.Mindenesetre ilyesmi produkció már tényleg bíztató lehet,ha továbbra is ezt tudná nyújtani.100%os valszeg már nem lesz,de egy 80%-os R10-ként nagy hasznára lehetne a csapatának.Meg nekünk,focibarátoknak is,mert rengeteg szépséget tudna ismét mutatni ebből a játékból.

Másrészt:
sztem nem kéne leszánalmasozni azokat,akik még hisznek benne. :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.31. 10:11:57

lionel10M írta:
Szerintem meg a Real ellenire. A real ellen jól játszott,és ott megcsinálta ezt a trükköt. Érdemes felfigyerlni rá.
Bocsi félreírtam. :D :D . Természetesen a Real ellen játszott jól. :D
De csak ennyi, persze hogy már sosem lesz a régi. :D
Ezt már át tárgyaltuk 100x. :D Csak annak örülök hogy képes még látványos dolgokra. Persze hogy lepukkant. Nem fut annyit és már nem is fog. Legyenek szép megmozdulásai nekem ennyi bőven elég tőle, nem várom már azt hogy kiköpje a tüdejét. Nagy ívben lesz...rom hogyha nem fut 10km-t. Arra ott van Gattuso.
lionel10M
Barça B

2009.10.31. 09:53:33

LG írta:Azokat a fórumozókat nagyon nem kedvelem, akik egyszerűen nem tudják elviselni, ha vki a kedvencükről negatív kritikát ír. Attól függetlenül, h jogos-e a kritika, nem kéne egyből a másikat támadni. Inkább ellenérveket kéne felhozni, h miért nem állja meg a helyét a kritika, csak nyilván most pl. Ronaldinho esetében ez igen nehéz, max az elvakultak mondhatják, h volt 1-2 jó passza, bevert pár 11-st, megtartotta a mellén a labdát stb...de ezeket mindig is tudta, akármilyen [auto_cenzúra] formában van, passzolni mindig is fog tudni, meg 11-st lőni is, még olykor 1-2 szabi is be mehet. De a régi Ronaldinho ennél sokkal többet tudott.
Igen, de tudod mikor tartotta meg így a labdát, vagy vert meg védőt? Erre gondolj. Régen pattant le róla úgy védő, mint a real elleni meccsen, vagy hagyott ott védőt a bal oldalon, szintén a real elleni meccsen. Ezek miatt figyeltünk fel rá. Védekezni meg labdát szerezni meg nem fog. Nem az ő esete. Van kedve játszani!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.31. 09:22:06

Azokat a fórumozókat nagyon nem kedvelem, akik egyszerűen nem tudják elviselni, ha vki a kedvencükről negatív kritikát ír. Attól függetlenül, h jogos-e a kritika, nem kéne egyből a másikat támadni. Inkább ellenérveket kéne felhozni, h miért nem állja meg a helyét a kritika, csak nyilván most pl. Ronaldinho esetében ez igen nehéz, max az elvakultak mondhatják, h volt 1-2 jó passza, bevert pár 11-st, megtartotta a mellén a labdát stb...de ezeket mindig is tudta, akármilyen [auto_cenzúra] formában van, passzolni mindig is fog tudni, meg 11-st lőni is, még olykor 1-2 szabi is be mehet. De a régi Ronaldinho ennél sokkal többet tudott.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.30. 22:01:42

vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőzödik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Tévedsz..először is meg kell védenem LG-t és Capon-t..mert őket még ha csak a fórumon keresztül is de régóta ismerem hogy tudjam elég valószerűen látják a világot..Annak ellenére hogy nem írok minden nap, mindig elolvasom a forumot..Na de visszatérve a Ronaldinho témára, a nyár végén mikor volt valamilyen Milan meccs, akkor csomóan írták hogy visszatért, és igen, ez az igazi ronnie, meg stb stb..Akkor én azt mondtam hogy szerintem ugyanaz a nulla, csak kedve volt kettőt passzolni...És akkor sokan mindent a fejemhez vágtak, pont úgy mint te Vale ahogy beszéltél LG-ről.FOGJÁTOK FEL, AZ AZ EMBER MÁR CSAK A REKLÁMBA VALÓ, FOCIZNI NEM.ÉS soha nem is lesz már jó focista.
Tiziano Crudeli fan :!:
elbandi
Capitá del Barça

2009.10.30. 21:59:15

vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőzödik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Miért talán nincs igaza?
Mikor láttad Ronaldinho-t jól játszani?
Vagyis inkább úgy kérdezem hogy heteken keresztül
mivel volt 1-2 jó meccse de semmi több.
Én ezt inkább fellángolásnak mondanám.
Persze széép dolog az hogy sokan reménykednek
de sajnos az igazi Ronaldinhot sose fogjuk látni sajna :roll:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
vale
Capitá del Barça

2009.10.30. 21:49:00

LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőzödik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 21:43:11

LG írta:
lionel10M írta:LG, Capon: Néztek milan meccset? Jobban játszik, mint régebben. Van kedve focizni.
Nézek, és hidd el, nincs javulás. Vannak szép megmozdulásai, de ezeket mindig is tudta. De majd erről meggyőződsz te is, nagyon sok 90 percen keresztül fog még eltűnni a mezőnyben. Innen nincs visszatérés, fellángolások lehetnek, akkor itt az imádói fogják is látni a biztató jeleket, de semmi más.
Én is nézek bár nem olyan gyakran mit ezelőtt :oops: én sem látom a nagy javulást sajnos.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.30. 21:10:23

lionel10M írta:LG, Capon: Néztek milan meccset? Jobban játszik, mint régebben. Van kedve focizni.
Nézek, és hidd el, nincs javulás. Vannak szép megmozdulásai, de ezeket mindig is tudta. De majd erről meggyőződsz te is, nagyon sok 90 percen keresztül fog még eltűnni a mezőnyben. Innen nincs visszatérés, fellángolások lehetnek, akkor itt az imádói fogják is látni a biztató jeleket, de semmi más.
lionel10M
Barça B

2009.10.30. 21:05:58

LG, Capon: Néztek milan meccset? Jobban játszik, mint régebben. Van kedve focizni.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 20:54:59

LG írta:Jaj ne már...megint vannak biztató jelek :cry: :lol:
Az elmúlt 3,5 évben annyi biztató jel volt, és lám, még mindig ugyanott tart a gyerek. De vannak akik még mindig hisznek benne, szánalom.
Egyet értünk szó se róla, de azért elég erősen fogalmazol és igen gyakran. Bízzanak benne mért lennének szánalmasak?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.30. 20:51:36

Jaj ne már...megint vannak biztató jelek :cry: :lol:
Az elmúlt 3,5 évben annyi biztató jel volt, és lám, még mindig ugyanott tart a gyerek. De vannak akik még mindig hisznek benne, szánalom.
lionel10M
Barça B

2009.10.30. 20:17:15

palesz77 írta:
nagyi írta:
bali 15 írta:...A Milan elleni meccsen hihetetlen volt...
itt csak én érzek egy kis képzavart? :D
szerintem a Barca-Milanra gondolt :wink: Még a fénykorból 8)
Szerintem meg a Real ellenire. A real ellen jól játszott,és ott megcsinálta ezt a trükköt. Érdemes felfigyerlni rá.
Válasz küldése