Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kudu írta:Boldog Születésnapot Piqué!![]()
Remélem, hogy tényleg aláír 2016-ig, és olyan ikonná válik, mint Puyol
Így van és ha megfigyeltétek amikor fel megy mindig történik valami:cselszkij,real 2x is most...nagyjudit89 írta:Ide nem írt senki?????
Pedig ő volt az, aki az Estudiantes elleni meccsen, már nem is a helyén volt, hanem a tizenhatos környékén és nagyon szépen játszott ott! Gyönyörű fejest adott Pedronak és így visszatért a remény a csapatba!
Sztem az Ini-s cikk alatti videorol,erdemes megnezni!chonggy írta:levproff írta:Hehe.Még ki se jött a vízből, de már tudtam, hogy Pique ez az állat!Nagy arc lehet ez a Pique..
pontosan miről is beszélsz??
levproff írta:Hehe.Még ki se jött a vízből, de már tudtam, hogy Pique ez az állat!Nagy arc lehet ez a Pique..
Én Rafát is szívesen látnám ott. Már Rijkaard alatt is hatalmasakat tudott ott játszani. Lehet jót tenne neki is, ha nem a védelem tengelyében kéne parás szitukban a helyén lennie. Kell az önbizalom neki.Mikaos írta:Tegnap is milyet játszott már?! Nem volt kérdés 1az1elleni esetekben, hogy övé lesz a labda. Rengeteget dolgozott, még többet is mint Puyi.
Ha viszont felépül Milito (és jó tud lenni újra), akkor lesz 5 középhátvédünk. Ezért az Afrika Kupa alatt én simán "megkockáztatnám" Piquét vkp-nak, mert nemcsak szerelésben, fejelésben jó, hanem lát a pályán, jól passzol (messzire is)...kitűnő választás lehetne. És a megindulásai sem kutyák, az kb. egyenlő egy földrengéssel