Gerard Piqué
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
kudu írta:Boldog Születésnapot Piqué!![]()
Remélem, hogy tényleg aláír 2016-ig, és olyan ikonná válik, mint Puyol
Olyan ikon nem lesz soha. Puyol nem volt Mancheter-i kiruccanason , se mashol.
Amugy orulnek ha majdnem olyan ikon lenne mint Puyol.
Edit : Boldog szulinapot, haverokkal ugy szoktunk, hogy szulinapkor, annyit fizet az unnepelt , amig mindenki kiajul,o nem akarja betartani ezt, az osszes barca szurkoloval ?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára istyke6 2010.02.02. 16:00:03-kor.
I <3 FCB
Happy Birthday Piqué!!! 
Csöppet nagy az avatarod. Max. 130x160
Sh.

Csöppet nagy az avatarod. Max. 130x160
Sh.
Boldog Születésnapot Piqué!

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Nem tom mér de én a jófejekért rajongók föleg a vidámakért birom Piquét nagyon rendes srác lehet szivesen lennék a hawerja
-
- Jugador d'estrella
ez nagyon nagy arc ez a piqué
jófej lehet 

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

itt www.barcafansklub.gportal.hu itt azt írják hogy Piqué hosszabbítani fog, hát én nagyon remélem hogy ez igaz, és nem csak pletyka.
Am meg Jeffrén azt szeretné ha Robinho nem érkezne, még jó hogy erről nem ő dönt! (am még új vok én)
Am meg Jeffrén azt szeretné ha Robinho nem érkezne, még jó hogy erről nem ő dönt! (am még új vok én)
- gianni
- Entrenador del Barça
Így van és ha megfigyeltétek amikor fel megy mindig történik valami:cselszkij,real 2x is most...nagyjudit89 írta:Ide nem írt senki?????
Pedig ő volt az, aki az Estudiantes elleni meccsen, már nem is a helyén volt, hanem a tizenhatos környékén és nagyon szépen játszott ott! Gyönyörű fejest adott Pedronak és így visszatért a remény a csapatba!
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Ide nem írt senki?????
Pedig ő volt az, aki az Estudiantes elleni meccsen, már nem is a helyén volt, hanem a tizenhatos környékén és nagyon szépen játszott ott! Gyönyörű fejest adott Pedronak és így visszatért a remény a csapatba!
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Sztem az Ini-s cikk alatti videorol,erdemes megnezni!chonggy írta:levproff írta:Hehe.Még ki se jött a vízből, de már tudtam, hogy Pique ez az állat!Nagy arc lehet ez a Pique..
pontosan miről is beszélsz??

Sorry az OFF-ert

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- chonggy
- Capitá del Barça
levproff írta:Hehe.Még ki se jött a vízből, de már tudtam, hogy Pique ez az állat!Nagy arc lehet ez a Pique..
pontosan miről is beszélsz??

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- levproff
- Director del Fútbol
Hehe.Még ki se jött a vízből, de már tudtam, hogy Pique ez az állat!
Nagy arc lehet ez a Pique.. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ha valaki akkor ő megérdemel egy hatalmas dicséretet. Elképesztő meccsről meccsre milyen biztos pontja a védelemnek, valami hihetetlen a srác. Pedig emlékszem mekkora favágó volt még anno első pár meccsén, magabiztos és hibátlanul kivitelez, nagy jövő áll előtte.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én Rafát is szívesen látnám ott. Már Rijkaard alatt is hatalmasakat tudott ott játszani. Lehet jót tenne neki is, ha nem a védelem tengelyében kéne parás szitukban a helyén lennie. Kell az önbizalom neki.Mikaos írta:Tegnap is milyet játszott már?! Nem volt kérdés 1az1elleni esetekben, hogy övé lesz a labda. Rengeteget dolgozott, még többet is mint Puyi.
Ha viszont felépül Milito (és jó tud lenni újra), akkor lesz 5 középhátvédünk. Ezért az Afrika Kupa alatt én simán "megkockáztatnám" Piquét vkp-nak, mert nemcsak szerelésben, fejelésben jó, hanem lát a pályán, jól passzol (messzire is)...kitűnő választás lehetne. És a megindulásai sem kutyák, az kb. egyenlő egy földrengéssel
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tegnap is milyet játszott már?! Nem volt kérdés 1az1elleni esetekben, hogy övé lesz a labda. Rengeteget dolgozott, még többet is mint Puyi.
Ha viszont felépül Milito (és jó tud lenni újra), akkor lesz 5 középhátvédünk. Ezért az Afrika Kupa alatt én simán "megkockáztatnám" Piquét vkp-nak, mert nemcsak szerelésben, fejelésben jó, hanem lát a pályán, jól passzol (messzire is)...kitűnő választás lehetne. És a megindulásai sem kutyák, az kb. egyenlő egy földrengéssel

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Köszönet a mai produkcióért, hibátlan játék!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Érdekes h ma senki nem írt ide, pedi Puyol mellett ő is tökéletest játszott ma.
És a gólunk is abból született h labdát szerzett, jól megjátszotta és mélységből érkezett a beadásra, megosztva a védőket. 2 az 1 ellen kivédekezte volna a madrid.
Egyedül azt sajnálom h Puyol benne van a korban, így nem sokáig maradhat a két katalán a védelem tengelyében.
És a gólunk is abból született h labdát szerzett, jól megjátszotta és mélységből érkezett a beadásra, megosztva a védőket. 2 az 1 ellen kivédekezte volna a madrid.
Egyedül azt sajnálom h Puyol benne van a korban, így nem sokáig maradhat a két katalán a védelem tengelyében.
23 éves...és most is úgy játszott, mint egy "tanár". Mi lesz, ha "védő-korba" ér, s nem csikóként fog játszani???
A világ legjobb védőpárosát alkotják Puyol-lal. Eszméletlen, ahogy érzik egymást, hogy az egyik mindig ki tudja segíteni a másikat.
A világ legjobb védőpárosát alkotják Puyol-lal. Eszméletlen, ahogy érzik egymást, hogy az egyik mindig ki tudja segíteni a másikat.
- albicelesteX
- A Vadász
Nagyot játszott!Nagyon nagy tehetség,sőt klasszis,de szerintem még mindig fejlődő képes!Puyol,Piqué tengely eddig zseniális!Én kicsit aggódom,hogy Puyol esetleges visszavonulása után lesz e még egy ilyen komoly és megbízható középső védő kettősünk!

Grat Piqué!
Nagyot dolgoztál, és nem csak a gól miatt. Puyol és Piqué remek páros középen. Van egy olyan érzésem, ha Puyol x év múlva visszavonul, Piqué lesz a csapatkapitány... Tudom, még ott van Xavi és Ini is...
Nagyot dolgoztál, és nem csak a gól miatt. Puyol és Piqué remek páros középen. Van egy olyan érzésem, ha Puyol x év múlva visszavonul, Piqué lesz a csapatkapitány... Tudom, még ott van Xavi és Ini is...
- barca28
- Jugador d'estrella
Hétvégén és most is ő volt a meccs legjobbja.Sir Alexnek fájhat a feje ,hogy egy ilyen védőt engedett el,persze ez csak nekünk jóó.
Szép volt Piqué te vagy a legnagyobb
Szép volt Piqué te vagy a legnagyobb

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon kellet a gólja az elején!. Egyébként feltűnő volt hogy hányszor megtalálták egymást Mottával, bár Sergionak is akadt elég gondja a brazillal.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- levproff
- Director del Fútbol
Gólja szép volt nagyon..És, hogy rángatta azthiszem Motta a gól elött.
Meg mondjuk végig huzogálták Őt rendesen..
Nagyon örülök, hogy megint betalált..

Meg mondjuk végig huzogálták Őt rendesen..
Nagyon örülök, hogy megint betalált..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!