Bszki, ez nagyon nagyon jóóóab1daL írta:A legjobban a következő szalagcím tetszett: tökéletes 10-es. Először volt Pelé, utána Maradona. Köszöntjük az új királyt!
http://kepfeltoltes.hu/100407/27099_380 ... es.hu_.jpg![]()
![]()

Wááá Che Messi!

Bszki, ez nagyon nagyon jóóóab1daL írta:A legjobban a következő szalagcím tetszett: tökéletes 10-es. Először volt Pelé, utána Maradona. Köszöntjük az új királyt!
http://kepfeltoltes.hu/100407/27099_380 ... es.hu_.jpg![]()
![]()
Azok a legszánalmasabbak akik még a tegnapi góljait sem ismerik el, mondván 4-ből 3 csak odapattant hozzá egy angolról. Asszem mindenki tudja hogy kikről beszélek.Az összes ellendrukker, és egyáltalán akik nem a Barcának szurkolnak, azok azzal jönnek most, hogy szerencséje a Barcának, hogy van egy Messi-je....ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy valahogy ilyen véleményeket nem olvastam, mikor Ronaldo 42 gólt lőtt a szezonban, és az MU BL-t és bajnokságot nyert...akkor nem mondták, hogy hát igen, jó csapat ez az MU, de sehol se lennének Ronaldo nélkül...
De jó volt ezeket olvasgatni.Capon írta:Még egy pár szalagcím: http://www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1022730
Legalább Messi előtt ott van testközelben az elrettentő példa.barcafan0911 írta:Ja, mert maradona egy szent. Kicsit sem beképzelt, önimádó, túlsztárolt, saját show-val rendelkező argentin. Pff, annyira van jó hatással a környezetére mint amennyire ő jó edző.Bobán írta:Én is gyűlölöm maradónát, csak rossz hatással van Messire.
Ezt a hülyeséget ki mondja neked? Megint megy az okoskodás! Tán ismered a kettőjük kapcsolatát?
szerk: kicsit konkrétabban, arra akartam kilyukadni hogy rossz példa Messinek. Jól tudjuk hogy hova jutott Argentina "istene" és miket csinált.
Ja, mert maradona egy szent. Kicsit sem beképzelt, önimádó, túlsztárolt, saját show-val rendelkező argentin. Pff, annyira van jó hatással a környezetére mint amennyire ő jó edző.Bobán írta:Én is gyűlölöm maradónát, csak rossz hatással van Messire.
Ezt a hülyeséget ki mondja neked? Megint megy az okoskodás! Tán ismered a kettőjük kapcsolatát?
Azért ez önmagában még nem túl nagy bűn. Eleve hülyeség volna két különböző korszak zsenijét egymáshoz mérni...barcafan0911 írta: Dicséri Messit, beszél kettejük összehasonlításáról, de az eddigi interjúk során egyszer sem olvastam vagy hallottam volna hogy nyíltan jobbnak titulálja Leot mint egykori önmagát.
Én is gyűlölöm maradónát, csak rossz hatással van Messire. A nyilatkozataira is érdemes odafigyelni. Dicséri Messit, beszél kettejük összehasonlításáról, de az eddigi interjúk során egyszer sem olvastam vagy hallottam volna hogy nyíltan jobbnak titulálja Leot mint egykori önmagát. Nagyon remélem hogy Messi előrukkol valami szép egyéni teljesítménnyel a vb-n, legyenek azok akár gólpasszok akár gólok. Max egy vb elődöntő és egy bl címvédés kellene az újabb aranylasztihoz.amennyiben DundiEGO nem rontja el a VB-jét... (elnézést kérek a Maradona hívőktől, de amit ősszel művelt Messivel, azóta rühellem...)
parancsoljlui1698 írta:Hihetetlen ami művel. Már nem nagyon lehet szavakat meg jelzőket találni, mert mindet ellőtük 10szer.
Olyan természetességgel rugdossa a gólokat, olyan könnyen, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy kedd esténként vágunk négyet az Arsenalnak.
Valaki tudna dobni egy linket azokról a játékosokról akik mesternégyes értek egy bl-ben? Hajdú B. tegnap elkezdte sorolni, de mégnézném még azért.