Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
miihii
KHAL

2010.04.11. 15:01:12

barca99 írta:Tegnap azért megint sikerült összehozni a szokásos siránkozást. Miért ez a felállás, miért nem játszik ez és ez...

...erre gyakorlatilag lehozzuk úgy a meccset, hogy a Realnak helyzete sincs, holott majdnem hármas a gólátlaga otthon. Csak szerintem olyan nagy dolog ez?

Rijkaardnál mindig az volt a baj, hogy ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Pep keveri a kártyáit (és eddig nagyon jól), de ez sem jó. Engem eléggé elkedvtelenít ez a szurkolói hozzáállás, bár megtéríteni senkit nem fogok.

Guardiolának viszont jár a gratuláció, hatalmasat meccselt, és taktikailag megfogta Pellegrinit (amiről nagyon jó írás van NST-n).
Ezt szajkózom már elég régóta.
Adott egy meccs,kijön a kezdő,máris sírnak egy csomóan,h milyen nagy hibákat követ el Pep,bukunk mindent meg ilyenek... :roll:
Pedig nem egyszer,nem kétszer bizonyosodott be,h Pep nem hasraütésszerűen állítja össze a stratégiát és a playákat.Az eredmények őt igazolják,mégis állandóan megvan a megelőlegezett bizalmatlanság vele szemben.Felfogni nem tudom,h mi kell még ahhoz,h megbízzon már végre mindenki a MEsterben és a játékosokban!?Időnként meglepő a felállásunk,de felforgatott kezdővel is folyamatosan tudjuk hozni azt a játékot,amivel sorozatban nyomjuk le akár a legveretesebb riválisokat is.
Könyörgöm,kezdjünk már el végre hinni a csapatunkban ahelyett,h siránkozunk ok nélkül,anélkül,h akár egy mp is elment volna a meccsből.Tényleg dühítő ezeket olvasni,főleg úgy,h a legkisebb oka sincs senkinek kételkedni,bírálni Pep döntéseit.
BEVÁLTAK/BEVÁLNAK.

Tegnap is nagyon kitalálta a taktikát,az egyes playák feladatait és viszonylag simán nyertünk Madridban.
A legmegfelelőbb ember ül a padunkon és az egész csapat olyannyira egyben van,h ezek találkozása különleges dolgokra hivatottá képes tenni a Blaugranát.
Van egy szenzációs szakács,aki a világ legjobb,legízesebb alapanyagaiból főzőcskézik.A saját szájíze szerint adja a hozzávalókat,arányokat,de mégis mindig a 20 ujjunkat megnyaljuk az étkezés után.Mégis időről-időre fanyalognak sokan,amikor meglátják az étlapot illetve kihozzák az ételt.Pedig újfent bebizonyosodott,h annak ellenére,h nem a legjobban néz ki a kaja,de nagyon finom. :P És az is,h eddig minden ellenfelünk gyomrát megfeküdte,amit mi a legnagyobb élvezettel kanalazunk be minden alkalommal.

Szal kérem szépen a tisztelt kollegákat,h próbáljuk már meg elhagyni az előzetes kritizálást.Ezeket hagyjuk meg a meccsek végéig,mivel többnyire addigra már nincs is miről beszélni.Köszönöm! :wink:

Óriási respekt a tegnapiért is Pepnek!
Remek munkát végez a MEster,remélem még sok-sok fejedelmi vacsora receptje van meg neki a szakácskönyvében.

VISCA EL PEP! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.11. 13:49:18

Mikaos írta: Mikor felejtjük már el ezt, srácok? Nem látjátok, hogy Busq jobb teljesítményt nyújt ez évben, mint Touré?
Nem véletlen, hogy Pep játszatja. Nem véletlen, hogy Del Bosque is egyre többet játszatja. Nem véletlen, hogy Messi egyértelműen őt említette meg a sikeres középpálya tagjaként Xavi és Iniesta mellett. Nem tudom, hány ilyen "véletlenre" van még szükség :)
Pep-nek megvan az oka, amiért őt játszatja, ne kérdőjelezzük meg a hozzáértését. Főleg ne a tegnapi meccs után.
Szerintem azért ez nem ennyire egyértelmű! Touré beáll 4 meccsenként egy 60 percre, és akkor is le van cserélve ha jól játszik, csak azért hogy "kedvenc" is pályára lépjen. Ilyen ritmustalan játéklehetőséggel és bizalmatlansággal szemben elve nehéz jól teljesíteni, de Touré még ilyen állapotában is nagyobb biztonságot jelent a védelem előtt mit Busquets.
Ha fordítva lenne rögtön kiderülne hogy fényévekkel jobb az afrikai...dehát ez van.
Azért nem véletlen a Camp Nou közönségének presszionálása sem Touré mellett, mert amikor behozza őt Guardola vagy le, akkor rögtön lehet hallani a Touré-Touré rigmusokat. Remélem ha más nem ez számít valamit Yayanak hogy tovább dolgozzon és próbáljon bizonyítani.

Tegnap de az Arsenal elleni meccseken is Keita például végigjátszhatta úgy a meccset, hogy alig volt értelmes megmozdulása. Nyilván azért amiért Busi vagy Pedro is játszik szinte mindig, mindegy milyen a formája...
Egyszerű makacsság ez Peptől amit nem értek meg soha! Egyesek akárhogy dolgoznak nem játszanak, másoknak meg jóval kevesebbet kell nyújtani a pályán, akkor is végig ott lehetnek. Ez pedig le kell vetkőznie, mert ez nem a nagy edzők erénye!
Szerintem Pedronak is jót tenne, ha néha lecserélné, ha nem megy neki, vagy a következő meccsen csak a padon lenne, úgy ahogy bojannal teszi, mert így jobb teljesítményre ösztönözhetné, de ez szubjektív. A játékosok kedvelik őt és elfogadják ez a lényeg, így nekünk is ezt kell tenni!
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.04.11. 13:08:57

Ezt tehetném még több másik topikba de ez mellett döntöttem,h mert jórészt taktikát magyaráznak benne és az Pep érdeme jórészt.Szóval ajánlom azoknak az írást akik nem értik mi miért volt a meccsen,miért úgy kezdtünk ahogy kezdtünk stb stb.

http://nst.blog.hu/2010/04/11/el_clasico_elve_eltemetve

Szerintem ez megint egy nagyon jó,magas színvonalú írás az NST-ről.Érdemes elolvasni.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 12:48:14

geridoss írta:Oké, nagy edző meg minden, de eközben vegyük észre, elherdálja Touret! se az Arsenal ellen, se itt nem számított rá. Meg egész évben mellőzve van. Ennek nem lesz jó vége hosszú távon szerintem... Bele van b**ulva Busquetsbe teljesen... :evil: :(
Mikor felejtjük már el ezt, srácok? Nem látjátok, hogy Busq jobb teljesítményt nyújt ez évben, mint Touré?
Nem véletlen, hogy Pep játszatja. Nem véletlen, hogy Del Bosque is egyre többet játszatja. Nem véletlen, hogy Messi egyértelműen őt említette meg a sikeres középpálya tagjaként Xavi és Iniesta mellett. Nem tudom, hány ilyen "véletlenre" van még szükség :)
Pep-nek megvan az oka, amiért őt játszatja, ne kérdőjelezzük meg a hozzáértését. Főleg ne a tegnapi meccs után.
geridoss
Director del Fútbol

2010.04.11. 12:31:26

Oké, nagy edző meg minden, de eközben vegyük észre, elherdálja Touret! se az Arsenal ellen, se itt nem számított rá. Meg egész évben mellőzve van. Ennek nem lesz jó vége hosszú távon szerintem... Bele van b**ulva Busquetsbe teljesen... :evil: :(
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.11. 12:03:33

Tán a legnagyobb EDZŐI győzelme a tegnapi. Agyonverte taktikailag Pellegrinit.
Nagy GRAT neki, Bravó Pep!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:58:12

barca99 írta:Tegnap azért megint sikerült összehozni a szokásos siránkozást. Miért ez a felállás, miért nem játszik ez és ez...

...erre gyakorlatilag lehozzuk úgy a meccset, hogy a Realnak helyzete sincs, holott majdnem hármas a gólátlaga otthon. Csak szerintem olyan nagy dolog ez?

Rijkaardnál mindig az volt a baj, hogy ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Pep keveri a kártyáit (és eddig nagyon jól), de ez sem jó. Engem eléggé elkedvtelenít ez a szurkolói hozzáállás, bár megtéríteni senkit nem fogok.

Guardiolának viszont jár a gratuláció, hatalmasat meccselt, és taktikailag megfogta Pellegrinit (amiről nagyon jó írás van NST-n).
teljes mértékben osztom!! meccs előtt ment a sírás hogy pl.: Pedro mit keres a kezdőben meg ienek! Aztán ő lőtte a meccs második gólját ahol már lelkiekben megtört a real!! Szép volt PEP
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 11:54:09

Óriási húzás volt a szélek megerősítése: egyik oldalon Puyol / Alves, másik oldalon Maxwell / Keita. Második félidőben meg Puyol / Maxwell / Keita !!!, másik oldalon meg Alves / Pedro mint jobb középpályás!!!
A Madridnak az egyik leggyengébb része a középső középpálya támadó "alakulata", tehát azon nincs mit levédeni, önmagukat kiiktatják sikeresen. Viszont a széleken mindig nagyon jók voltak, Ronaldo is általában szélről megy, Marcelo is, illetve tegnap Higuain is ki volt tolva a meccs egy-egy részében a jobb szélre.
Meg hát mi velünk senki sem tudja felvenni a versenyt a középső középpályán, így nem nagyon kellett ezzel foglalkoznunk, csak a szokásost: tartani a labdát.
Egyszerűen meg se tudtak mukkanni az egész meccsen, leszámítva azt a 4 kontratámadást, 2 szögletet, 2 szabadrúgást -> ennyi.

Pep elképzelése fantasztikus volt, és be is jött.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:53:06

Gratulálok az egész csapatnak...a játékosok a legjobbak a maguk posztján...Pep pedig ismét bebizonyította, h nem csak abból áll egy Barca-edző feladata, h végigszurkolja a meccset és a fiai maguktól megcsinálják. 2 éve a legmagasabb szinten végzi a feladatát...Ő a világ egyik legjobb edzője...lehet, h rutintalan, de a TUDÁS a fejében van!!! :P Emlékeztek rá? Sok cikk volt arról, h játékoskorában is már szinte másodedzői szerepben villogott...és végre kiteljesedett!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.11. 11:37:48

Tegnap azért megint sikerült összehozni a szokásos siránkozást. Miért ez a felállás, miért nem játszik ez és ez...

Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.11. 10:50:55

Xavi mellett a meccs embere! Egy az egybe megverte Pellegrinit! :) Remek taktikát dolgozott ki tegnap. Ahogy tegnap Nyilasi is mondta: Még az utolsó egy néhány percben is tüzelte játékosait hogy összpontosítsanak. Ennek a mentalitásnak köszönhetjük, hogy most ott tartunk ahol! Ez az ember idejött a B csapatból és 2 éve varázsol itt nekünk. Lehet hogy vannak hiányosságai( rosszul cserél, mellőz pár embert) de még elképesztően fiatal. Van ideje még tanulni bőven a szakmát. Bár nagy kérdés hogy mit nem tud még!?
Eltudnám képzelni még egy bő 20 éven át a kispadon! :lol:

KÖSZÖNJÜK PEP :!: =D>
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.11. 00:40:02

Pep első négy klasszikusából négyet nyert.
Nem is nagyon kell ezek után pazarolni a karaktereket.
Valamit tud a fickó, a nyilvánvaló hibái ellenére.

A mai taktika tetszett. Így kellett ezt a Madridot lenullázni.

Szép volt Józsi bá' :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
rszergej
Capitá del Barça

2010.04.11. 00:39:57

LM10 írta:Pep 0:2-nél üvöltözött a csapattal, míg Pelle csak bambult.
Nem tudom, hogy jól láttam e (ismételték is a jelenetet), de nem azt integette, hogy "passzoljatok a lábához, hát nem látjátok milyen alacsony?" :lol: :lol:
gianni
Entrenador del Barça

2010.04.11. 00:26:40

Tudtam,hogy bízni kell Pep-ben és annak ellenére,hogy a meccs alatt én sok mindent máshogy csináltam volna az eredmény őt igazolják.
Köszönjük Pep és most légy résen!!!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.11. 00:19:38

ÓÓ pajti bocs hogy szidalmaztalak a meccs előtt!
A mérnök úr húzta csak meg rosszul az alaprajzot.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.11. 00:12:59

Komolyan mondom már rá sem lehet jelzőket találni, én még ilyen edzőt nem láttam. Nagyon érti a dolgát, szerencsések vagyunk hogy a mi padunkon ül. 8)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Pavel
Entrenador del Barça

2010.04.11. 00:09:59

Le a kalappal a Mester előtt. Az elején csak néztem a felálláson, de végül csak bejöttek a húzásai. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.11. 00:08:08

Most lesz megint számára egy nagy feladat a bajnokságban! Tudatni a csapattal,h még semmit se nyertünk meg ezzel a meccsel,csak könnyebbé tettük a dolgunkat.

én belebolondulnék kb ha nem nyernénk meg ezután a bajnokságot,úgy ,h oda vissza vertük a Realt,és a többi csapat meg vicckategóriát képvisel.

szóval hajrá Pep! nagyon kell figyelni,és sorozatban hozni a meccseket, mert max csak 1szer hibázhatunk.

most Madrid részről jöhet majd a súly ráhelyezése a vállainkra,hogy innen már csak mi veszíthetünk, nekik nincs veszítenivalójuk,stb,stb,stb,stb, és ez igaz is.

persze hasonló mentalitással semmi gond sem lehet.

Pep, várjuk a folytatást
8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
don gamper
Capitá del Barça

2010.04.11. 00:07:47

A Meccs embere:Josep Guardiola!!!
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.11. 00:07:31

Azért azt a véleményét erősen osztom a mesternek, hogy ennek a csapatnak kell a folyamatos meccsterhelés, mert azóta vagyunk megint pokolian erősek, amióta áttértünk a heti 2 meccsezésre.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
menczel
Entrenador del Barça

2010.04.11. 00:05:52

Nem tudom hogy azért-e mert nagyon penge játékosaink vannak akik az ilyen érdekes meccsekre odateszik magukat vagy ezek tényleg jó húzások, de feltételezzük a jót: HATALMAS KOPONYA VAGY PEP. (még egy kicsi cserélés és minden pöpec :) )
Bogikaaaa
Barça B

2010.04.11. 00:05:46

Igazad van:D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.11. 00:03:37

Na végül bejött a kavarása, bár sztem ezt a mai Madridot rendes felállásunkkal simábban is vertük volna. :P
bonano
Barça B

2010.04.11. 00:03:00

EGYIKE VAGY A LEGNAGYOBBAKNAK!

GRACIAS, PEP!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.11. 00:02:08

Úgyérzem vele ebben a szezonban kiléptünk Henk Ten Cate árnyékából. Hatalmas volt ez a taktika. Jelenleg középcsatár nélkül ez volt a legmegfelelőbb. Talán ennek a felállásnak a vesztese Bojan, de szerintem ő sem kételkedik a mester döntésének helyességében. Következő fordulóban vág megint kettőt. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Válasz küldése