2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nincsen még 09/10-es, akkor szerintem mindenképpen vegyélLionel85 írta:Szerintem Kardi az idegenbelit akarta írni.![]()
Nekem se nyerte el a tetszésemet a sárga nyakrész, gondolkodom erősen, hogy rendeljek-e, mert még mindig elérhető a tavalyi mez, ami igazán tetszik nekem.
Az idegenbeli zöld mez a gránátvörös-kék sávval viszont nekem is elnyerte a tetszésemet. A harmadik számú viszont megint nem.
Most akkor tetszik,vagy nem tetszik?Kardi írta:dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik.Enjoy írta:Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai.
dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik.Enjoy írta:Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai.
Szerintem sem szép annyira élőben, mint képeken.Fecooo írta:nah most már, h élesben is látom, merek véleményt formálni az új mezünkről:
röviden: egyáltalán nem tetszik...![]()
bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín...![]()
lehet, h egyedül vagyok a véleményemmel...
már csak az idegenbeli mezben bízom!(esküszöm még a lazacszínű mezünk is jobb volt ennél...) még a fazonja se tetszik...
ez van, annyit tehetek, h megpróbálom megszokni...
Én találtam rá, de ha megnézed a link url-jét, akkor nem lesznek kétségeid, hogy létezik, vagy sem.currahee írta:a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
lehet h az a csillagos dolog csak valakinek az útómunkája...
de ez csak olaszorszában van így vagyis az olasz bajnokságban!! ez fontos.Enjoy írta:Akkor ezek szerint nekünk 2 csillagnak kéne lenni a mezünkön, nem pedig egynek...cps46 írta:Minden tizedik után jár egy csillag.
igen ahogy 'cps46' írja úgy helyes az olasz klubokat tekintve. igazából fogalmam sincs h mire ez a csillag; de hogy ha csak tényleg a kapus mezen van/lesz akkor olyasmire gondolok h köze van a Zamora díjhoz de akkor az csak külön V.V.-én és mondjuk Pintojén nem... igazából ez még így leírva is furcsa szóval inkább várjunk ki....cps46 írta:A Milan 17-szeres, a Juventus pedig 27-szeres olasz bajnok. Minden tizedik után jár egy csillag. Ennek semmi köze a klub VB-hez.El fanático írta:A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.
Ott van az egy csillag a Milan mezén is, akik 2007ben nyerték meg a klubVB-t:
.
Nem teszem be az összes mez képét, aki akarja utánanézhet - a Juventus mezen is 2 csillag jelzi, hogy kétszes klubVB győztesek...stb.
Viszont tény, hogy például a MU mezein nem szerepel, ők tudják...
Mellesleg ezt a csillagot kizárólag a kapusmezünkön látom.
A Milan 17-szeres, a Juventus pedig 27-szeres olasz bajnok. Minden tizedik után jár egy csillag. Ennek semmi köze a klub VB-hez.El fanático írta:A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.
Ott van az egy csillag a Milan mezén is, akik 2007ben nyerték meg a klubVB-t:
.
Nem teszem be az összes mez képét, aki akarja utánanézhet - a Juventus mezen is 2 csillag jelzi, hogy kétszes klubVB győztesek...stb.
Viszont tény, hogy például a MU mezein nem szerepel, ők tudják...
Ha a válogatottak mezein látható címerekből indulunk ki -S.Agüero írta: Látjátok, hogy a Barca címer felett egy csillag van?