A múlt, a jelen és a jövő mezei
Valaki árulja el nekem, hogyha ez
Link - Nike hivatalos oldalához[/quote] a hivatalos mezünk, akkor miért egy 2009-es FIFA világbajnoki jelénnyel ellátottal játszanak a legények?
Link - Nike hivatalos oldalához[/quote] a hivatalos mezünk, akkor miért egy 2009-es FIFA világbajnoki jelénnyel ellátottal játszanak a legények?
-
- Capitá del Barça
Ha nincsen még 09/10-es, akkor szerintem mindenképpen vegyélLionel85 írta:Szerintem Kardi az idegenbelit akarta írni.![]()
Nekem se nyerte el a tetszésemet a sárga nyakrész, gondolkodom erősen, hogy rendeljek-e, mert még mindig elérhető a tavalyi mez, ami igazán tetszik nekem.
Az idegenbeli zöld mez a gránátvörös-kék sávval viszont nekem is elnyerte a tetszésemet. A harmadik számú viszont megint nem.

A múltkor (~1hónapja) láttam Nike boltban 7e Ft-ért, szóval nagyon készültek az új mezek behozására. (tudom, hogy olcsóbban is meg lehet venni neten keresztül, de mégiscsak erre van gari

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem Kardi az idegenbelit akarta írni.
Nekem se nyerte el a tetszésemet a sárga nyakrész, gondolkodom erősen, hogy rendeljek-e, mert még mindig elérhető a tavalyi mez, ami igazán tetszik nekem.
Az idegenbeli zöld mez a gránátvörös-kék sávval viszont nekem is elnyerte a tetszésemet. A harmadik számú viszont megint nem.

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Most akkor tetszik,vagy nem tetszik?Kardi írta:dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik.Enjoy írta:Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak majd idén a mezszámok. Én szívesen látnám Jonathan hátán a 4-est 

Nekem először a tavaly előtti mez nem tetszett,de aztán a nagy sikerek hatására megszerettem és be is szereztem magamnak egyet belőle 

- Kardi
- Capitá del Barça
dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik.Enjoy írta:Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai.

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Nekem tetszik az új mez, az egyetlen negatívum tényleg a sárga csík, ami képen jobban tetszett, mint élesben, de szerintem az sem vészes, idővel simán meg lehet szokni. A piros nadrág-kék sportszár párosítás pedig nálam telitalálat, néha kell egy kis változatosság, lehet, hogy azért jön be ennyire, mert a 2005-2006-os idényre emlékeztet. Amúgy észrevettétek, hogy új mezszponzorunk van, a mez ujján? A Herbalife a szponzor, Rosell tehát átmeneti megoldást választott, ami szerintem még egyáltalán nem gond, csak a mez elején maradjon az Unicef. Így tiszteletben tartja a hagyományokat, de pénz is jön a házhoz.

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
- Capon
- Llegenda del Barça
Ahogy már a képek alapján is megállapítható volt úgy most élesben is lehetett látni, hogy a sárga nyak rész nagyon rikít és kirí a mezből. Nagyon nem szép.
Továbbá nekem nagyon sok a piros a szerelésünkben. A Tavalyi nagyon tetszett az "idei" nem.
Továbbá nekem nagyon sok a piros a szerelésünkben. A Tavalyi nagyon tetszett az "idei" nem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nekem sem tetszik, de volt már rosszabb is és azért a tavalyi eléggé magasra tette a mércét.
-
- Capitá del Barça
Szerintem sem szép annyira élőben, mint képeken.Fecooo írta:nah most már, h élesben is látom, merek véleményt formálni az új mezünkről:
röviden: egyáltalán nem tetszik...![]()
bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín...![]()
lehet, h egyedül vagyok a véleményemmel...
már csak az idegenbeli mezben bízom!(esküszöm még a lazacszínű mezünk is jobb volt ennél...) még a fazonja se tetszik...
ez van, annyit tehetek, h megpróbálom megszokni...
Nekem 09-10-es mezem van, az az igazi, full hagyományos szerkó.
Ez inkább kicsit szokatlan dizájnú, de lehet, hogy évközben már mindenkinek tetszeni fog, s megváltozik a véleményünk.

nah most már, h élesben is látom, merek véleményt formálni az új mezünkről:
röviden: egyáltalán nem tetszik...
bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín...
már csak az idegenbeli mezben bízom!
(esküszöm még a lazacszínű mezünk is jobb volt ennél...) még a fazonja se tetszik... 
röviden: egyáltalán nem tetszik...

bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín...

már csak az idegenbeli mezben bízom!

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
HOME AWAY THIRD
2010/2011
2009/2010 X
2008/2009 X
2007/2008 X X
2006/2007 X X
2005/2006
2004/2005 X X
2003/2004 X X X
2002/2003 X
2001/2002 X
2000/2001 X
1999/2000
1998/1999 XX X
1997/1998 X
1995/1997
1992/1995
1989/1992
2010/2011
2009/2010 X
2008/2009 X
2007/2008 X X
2006/2007 X X
2005/2006
2004/2005 X X
2003/2004 X X X
2002/2003 X
2001/2002 X
2000/2001 X
1999/2000
1998/1999 XX X
1997/1998 X
1995/1997
1992/1995
1989/1992
-
- Capitá del Barça
Én találtam rá, de ha megnézed a link url-jét, akkor nem lesznek kétségeid, hogy létezik, vagy sem.currahee írta:a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
lehet h az a csillagos dolog csak valakinek az útómunkája...

De meglátod 6-án, hogy igazam van.

az az érdekes hogy most hogy így nézegetem a hivatalos oldalon a mezeket inkább zöldes kéknek néz ki ez a második számú mez mint sima zöldnek. ahogy emléxem ami ide be volt töltve kép erre az oldalra az adott cikkben ott egyértelműen zöldnek látszott. érdekes....
mindenesetre majd meccskörülmények között jobban fog látszódni.
a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
mindenesetre majd meccskörülmények között jobban fog látszódni.
a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
de ez csak olaszorszában van így vagyis az olasz bajnokságban!! ez fontos.Enjoy írta:Akkor ezek szerint nekünk 2 csillagnak kéne lenni a mezünkön, nem pedig egynek...cps46 írta:Minden tizedik után jár egy csillag.
igen ahogy 'cps46' írja úgy helyes az olasz klubokat tekintve. igazából fogalmam sincs h mire ez a csillag; de hogy ha csak tényleg a kapus mezen van/lesz akkor olyasmire gondolok h köze van a Zamora díjhoz de akkor az csak külön V.V.-én és mondjuk Pintojén nem... igazából ez még így leírva is furcsa szóval inkább várjunk ki....cps46 írta:A Milan 17-szeres, a Juventus pedig 27-szeres olasz bajnok. Minden tizedik után jár egy csillag. Ennek semmi köze a klub VB-hez.El fanático írta:A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.
Ott van az egy csillag a Milan mezén is, akik 2007ben nyerték meg a klubVB-t:
.
Nem teszem be az összes mez képét, aki akarja utánanézhet - a Juventus mezen is 2 csillag jelzi, hogy kétszes klubVB győztesek...stb.
Viszont tény, hogy például a MU mezein nem szerepel, ők tudják...
Mellesleg ezt a csillagot kizárólag a kapusmezünkön látom.

Én úgy tudom, hogy Olaszországban annak jár 1 csillag aki több mint 10x bajnok, annak jár 2 csillag aki több mint 20. De lehet tévedek, de nekem így rémlik valahonnan
-
- Entrenador del Barça
A Milan 17-szeres, a Juventus pedig 27-szeres olasz bajnok. Minden tizedik után jár egy csillag. Ennek semmi köze a klub VB-hez.El fanático írta:A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.
.
Nem teszem be az összes mez képét, aki akarja utánanézhet - a Juventus mezen is 2 csillag jelzi, hogy kétszes klubVB győztesek...stb.
Mellesleg ezt a csillagot kizárólag a kapusmezünkön látom.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ha a válogatottak mezein látható címerekből indulunk ki -S.Agüero írta: Látjátok, hogy a Barca címer felett egy csillag van?

A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.