Egyébként még mindig nem értem Abidal középre való beállítását. Remélem nagy meccseken nem fog ott szerepelni, mert súlyos árat fizethetünk ezért a taktikáért.
És azt még nem is említetted meg, hogy mindig csak 1 évre hosszabbít, mert szerinte ki kell érdemeli minden évben, hogy leülhessen a Barca kispadjára!Bestbarca írta:Alapból csak 2 millió euró.Ha megnyeri a bajnokságot +2,kupa +2,bl +3 milla.Szal tavaly jól keresett!:D:D:DAsszem ez nem módosult a szerződéshoszabításnál sem,de erre nem esküszöm meg!
Egyébként meg azért az nem semmi hogy egy edző azt mondja,hogy a sikerek után fizessetek,addig csak minimálisat!Becsülendő!Sokakat nem értek mikor Pep-et a kb. a Barca ellenségeként állítják be!Ez az ember szerintem golyót kapna a Barcáért,egy fanatikus állat.Nem egy meccset láttam,ahol még a 80. percben 4 nullás vezetésnél is önmagából kikelve ordibált a játékosokkal,hogy ez meg az nem jó!Pont emiatt sztem nincs jobb nála,legalábbis mint az FC Barcelona edzője.Ez az elszánt fanatikus Barca fan állandóan győzni akar,és makacs és vannak hibái,de azért az hogy az utóbbi 2 évben összesen kb 7 meccset vesztett vele a Barca,az árulkodik!Ha ő azt mondja jó így a keret,neki elhiszem,hisz láthattuk pl. Piquenél,Businál,Pedronál,hogy nem kicsit ért,hogy kikhez kell nyúlni!
Nanáhogy,hisz' alapvetően optimista embör vagyokFecooo írta:Miihii sztem nincs ellentmondás kettőnk mondandója között, mindössze annyi a különbség, h te a pozitívabb oldalát ragadtad meg...
amit leírtál, abban tökéletesen igazad van...
Alapból csak 2 millió euró.Ha megnyeri a bajnokságot +2,kupa +2,bl +3 milla.Szal tavaly jól keresett!:D:D:DAsszem ez nem módosult a szerződéshoszabításnál sem,de erre nem esküszöm meg!chonggy írta:Nem tudja valaki,mekkora a Mester fizetése?
Te mindig egy kicsit túl pesszimista vagy...Fecooo írta:a baj ott kezdődik, h az ő kérésére lettek idehozva és meg se próbálja beépíteni őket... eldöntött vmit, h idén a La Masiát összemossa az "A" kerettel és nincs az az Isten, ami miatt megváltoztassa azt...
ez nagyon rossz üzenet a külvilágnak, hiszen nem csak a játékosok gondolnák meg kétszer, h ideigazoljanak,félvén attól, h később szabályosan kidobják őket, hanem a semleges szurkolók is rossz szemmel néznék ezt előbb-utóbb, a klub hagyományaira "érzékenyebb" sociókról nem is beszélve...
Nem,a baj ott kezdődik,h az igazolási elvonási tünetekkel rendelkező fórumerek máris tördelik a pálcákat Pep felett,annak ellenére,h azt sem tudjuk mi fog kisülni ebből az "összemosásból".Fecooo írta:a baj ott kezdődik, h az ő kérésére lettek idehozva és meg se próbálja beépíteni őket... eldöntött vmit, h idén a La Masiát összemossa az "A" kerettel és nincs az az Isten, ami miatt megváltoztassa azt...
ez nagyon rossz üzenet a külvilágnak, hiszen nem csak a játékosok gondolnák meg kétszer, h ideigazoljanak,félvén attól, h később szabályosan kidobják őket, hanem a semleges szurkolók is rossz szemmel néznék ezt előbb-utóbb, a klub hagyományaira "érzékenyebb" sociókról nem is beszélve...
szerk: P.U.Y.O.L, sztem Pep idén nyáron döntötte el a "kifosztást", mert eddig azért ismerte a "mértékletesség" kifejezést...
1.: Szerinted közülük ki Barca szintű játékos? Szerintem egyértelmű, hogy egyikük sem. Jogos a feltevés hogy akkor miért lettek leigazolva. Azért, mert olyat mutattak előző klubjuknak ami alapján azt lehetett gondolni hogy majd itt beválnak. De vagy passzol vki ebbe a rendszerbe vagy nem. Ők idővel se passzoltak volna. Ezt ennyi idő után is le lehetett szűrni.P.U.Y.O.L. írta:csak 2 dolgot szeretnék hozzáfűzni:lluisllach89 írta:Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.
Nem jöttek be, akkor nem.
Lehet kicsit szűkek leszünk, de azt ne felejtsétek el hogy ő az a tényező aki miatt versenyképesek lehetünk. Nem kell itt rossz igazolásokról beszélni, itt vannak a legjobbak, ha tudja őket motiválni, hú de nagy baj nem lehet.
Amúgy látszik sajnos hogy a Touré fanok szidják Pepet.
1. Az előbb említett 3 fiatal tehetség közül CSAK Caseres kapott némi lehetőséget, (egyébként szerintem se jó játékos) de ahhoz, hogy valakiről el lehessen dönteni, hogy beválik e, ahhoz játszania is kell.
2. Engem nem rázott meg Touré eligazolása és eddig egyszer sem szídtam Pepet. Szerintem jó úton halad, ami hosszú távú megoldást biztosíthat a csapat számára. Én bízom a fiatalokban és örülök annak, hogy lehetőséget kapnak. Én a pazarlásról beszéltem és mint ahogy azt már az előbb is leírtam, nem a Hleb féle igazolásokkal van a baj (ami vagy bejön vagy nem) hanem azzal, hogy leigazoltunk fiatal tehetségeket, akik teljesen felesleges igazolások voltak, hiszen ott van az utánpótlásbázis...
csak 2 dolgot szeretnék hozzáfűzni:lluisllach89 írta:Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.
Nem jöttek be, akkor nem.
Lehet kicsit szűkek leszünk, de azt ne felejtsétek el hogy ő az a tényező aki miatt versenyképesek lehetünk. Nem kell itt rossz igazolásokról beszélni, itt vannak a legjobbak, ha tudja őket motiválni, hú de nagy baj nem lehet.
Amúgy látszik sajnos hogy a Touré fanok szidják Pepet.
Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.P.U.Y.O.L. írta:, akkor miért igazoltunk le olyan fiatal tehetségeket, (teszem hozzá nem kis pénzért) mint Henrique, Keirrson, Casares?????
Én is maximálisan támogatom a fiatalok beépítését, de mint ahogy arra Andris is rávilágított , ha Pepnek eleve a La Masia "kifosztása" volt a célja, mióta idejött, akkor miért igazoltunk le olyan fiatal tehetségeket, (teszem hozzá nem kis pénzért) mint Henrique, Keirrson, Casares????? (Hleb más tészta, ő egyszerűen nem vált be és igaz ez akkor is, ha nem teljes mértékig a számára megfelelő poszton próbálkoztunk vele...)gianni írta:Vagy bejön,vagy nem(utánpótlás-igazolás)
Egyszerű a képlet,mégsem ugyanaz a sajátneveléseinkel elérni valamit,vagy egy "világválogatottal"címeket szerezni vagy leégni(lásd:real),
Nekünk egy csúcsszuper utánpótlás bázisunk van ami már bízonyitott és ami miatt büszkék vagyunk,ezért ezt a filozófiát folytatnunk kell,nem mellesleg befog jönni!!!!!
Én hiszek a Barcaban az edzőkben és a játékosokban!
Ebben teljesen igazad van. Abidal egyébként nem csak a válogatottban, de korábban, amikor úgy hozta a sors, már nálunk is bebizonyította, hogy nem szabad középre rakni....Lionel85 írta:Milito cseréjét abszolút nem értettem és nem is fogadtam el. Az egyetlen épkézláb belső védő, aki az alapozás eleje óta a csapattal van, ráadásul válogatott meccset sem játszott. Őt helyettesítette azzal az Abidallal, aki már a francia válogatottban is kegyetlenül rosszul játszott.
Igen,számomra érthető azt hiszem,és csalódottságom miatt(ti.: nem Mi nyertük a Bl-t!!!!!!!hogy?????????) osztom is bizonyos szintig!looka írta:Nagyjából egyetértek.szkeptikus06 írta:Szerintem itt főleg arról van szó...
Annyival kiegészíteném, hogy sokaknál a "nem igazol jól" kijelentésre az a cáfolat, hogy dehát jött Pique... Csakhogy ha egy edző jól igazol, akkor az nem abban nyilvánul meg, hogy van egy kiváló és több gyenge vagy középszerű igazolása. Hanem abban, hogy konstans, egy-két kivételtől eltekintve jól igazol, kevés hibát követ el ilyen téren, valamint az igazolásai nagy része beválik, és esetleg van néhány hihetetlenül jó igazolása. Tehát ha megnézzük akkor:
Érkezők: Pique, Alves, Keita, Ibrahimovic, Maxwell, Henrique, Keirrison, Cáceres, Hleb, Chigrinsky, Villa, Adriano. (remélem nem hagytam ki senkit)
Ezen játékosokból 7 alapember jelenleg, illetve valószínűleg azzá válik.
A többi 5 játékos vagy abszolút nem vált be és már messze jár a Camp Nou-tól, vagy kölcsönbe lett zavarva.
Tehát ha arányaiban nézzük akkor Pep igencsak elmarad a jól igazoló státusztól. Nyilvánvalóan Txiki is szerepet játszott egy-egy igazolásban, de azok a játékosok akik kimondottan Pep kérésére érkeztek, nos ők váltak be a legkevésbé... Kivétel: Pique, Keita, Maxwell, Ibra.
Ami miatt azonban Pep a világ legjobb edzői közé tartozik nálam, az a motivációs képessége. Nincs a világon még egy ilyen edző jelenleg, aki ilyen hatással tud lenni a játékosaira. Akárkiből csapatembert képes faragni, és az ő hatására bárki beáll a sorba és dolgozik.
A tökéletes példa erre: Zlatan Ibrahimovic.
Mourinho sehogy sem bírt vele, kezelhetetlennek tűnt, nem egyszer összevesztek. Majd ideigazolt és kezesbáránnyá változott. Többen azzal magyarázzátok ezt, hogy rájött nem ő az egyetlen. Nos, szvsz nem csak erről van szó, Pep vele is elbeszélgetett és megértette, hogy hol a helye. A 6kupás idény után pedig nem sok edzőnek sikerült volna ilyen szinten tartani a motivációt a keretben.
Szóval eddig sikerült a hiányosságait az erényeivel pótolnia. Remélem ezek után javulni fog a cserékben és igazolásokban, valamint megtartja ezt a hihetetlen motivációs képességét. Ha így lesz, akkor ő lehet majdan a világ legjobb edzője szinte minden tekintetben.
(kicsit szedett-vedett lett a szöveg, mert már alig látok az álomtól, de remélem leszűrhető amit ki akartam fejezni)