Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.23. 11:51:53

Rosell alaposan visszafogja a költekezéseket, amik a Laporta-éra alatt jellemezték Guardiolát, ami nem is baj. Most, hogy a fiatalokkal próbálkozik, nem elvetendő dolog. Talán egyszer azt is megéljük, hogy egy kezdőcsapat 11 saját nevelésűvel áll majd ki, akik már alapemberek és sztárok. :)

Egyébként még mindig nem értem Abidal középre való beállítását. Remélem nagy meccseken nem fog ott szerepelni, mert súlyos árat fizethetünk ezért a taktikáért.
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.20. 14:13:54

miihii for prez.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.20. 13:19:57

Ami miatt mindenki aggódik picit, az az idő. Mármint hogy Fontás, Thiago és Jonathan ideje eljött-e már. Ha igen, nem lesz gond. Pepnek látnia kell, hol állnak ezek a srácok, és aszerint dönteni. Magam is szívesen láttam volna még egy belső védőt, és egy kp-t (leginkább Sennát), de Pep úgy döntött, eljött a fiatal tehetségek ideje. Mi pedig bízzunk abban, hogy nem téved a mester.
Rivaldo-A Legnagyobb.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.20. 13:19:13

Bestbarca írta:Alapból csak 2 millió euró.Ha megnyeri a bajnokságot +2,kupa +2,bl +3 milla.Szal tavaly jól keresett!:D:D:DAsszem ez nem módosult a szerződéshoszabításnál sem,de erre nem esküszöm meg!

Egyébként meg azért az nem semmi hogy egy edző azt mondja,hogy a sikerek után fizessetek,addig csak minimálisat!Becsülendő!Sokakat nem értek mikor Pep-et a kb. a Barca ellenségeként állítják be!Ez az ember szerintem golyót kapna a Barcáért,egy fanatikus állat.Nem egy meccset láttam,ahol még a 80. percben 4 nullás vezetésnél is önmagából kikelve ordibált a játékosokkal,hogy ez meg az nem jó!Pont emiatt sztem nincs jobb nála,legalábbis mint az FC Barcelona edzője.Ez az elszánt fanatikus Barca fan állandóan győzni akar,és makacs és vannak hibái,de azért az hogy az utóbbi 2 évben összesen kb 7 meccset vesztett vele a Barca,az árulkodik!Ha ő azt mondja jó így a keret,neki elhiszem,hisz láthattuk pl. Piquenél,Businál,Pedronál,hogy nem kicsit ért,hogy kikhez kell nyúlni!
És azt még nem is említetted meg, hogy mindig csak 1 évre hosszabbít, mert szerinte ki kell érdemeli minden évben, hogy leülhessen a Barca kispadjára!
miihii
KHAL

2010.08.20. 13:12:27

Fecooo írta:Miihii sztem nincs ellentmondás kettőnk mondandója között, mindössze annyi a különbség, h te a pozitívabb oldalát ragadtad meg... ;)

amit leírtál, abban tökéletesen igazad van...
Nanáhogy,hisz' alapvetően optimista embör vagyok 8)

És mint ilyen,hiszek a csapatomban,annak ellenére,h ""csak"" a tarcsiból töltöttük fel a keretet.Nem érzem olyan ordas hibának,h nem jött :shock: ,akiben nem érzek több potenciált,mint a kicsikben.Azt sem,h nem jött Masce,aki a stílusával sztem több kárt tett volna,mint hasznot.A mellőzött játékosok továbbra is parkolópályán tartásában pedig megbízom Pep ítélőképességében,mert vastagon jobban meg tudja ítélni a formájukat,képességüket,mint én itthonról.
Aztán.
Spórolási időszak van,így érthető,ha nem akarunk külsős zsugásokat hozni pénzért,amikor a mezőnyben nemigen van túl sok playa,aki igazán létfontosságú lenne ide,illetve kulcsjátékos a saját posztján.Úgy néz ki,h elég mélyet lehet mostanában meríteni a La Masiából,és hendikep előnyük van a fiataloknak akárkivel szemben,akit ide lehetne hozni.Nem kevésbé lutri az ő szerepeltetésük,mint akárkié,akit ide lehetne hozni.Csak így nem bukunk további lóvét rajta,amit majd jól az orra alá dörgölhetnének a fórumerek a vezetőségnek.
A padunk nyilván kissé homályos,mert olyanok ülnek rajta,akik vagy kiegészítő emberek alapból vagy még azt sem tudjuk,h mennyire életképesek a mélyvízben.Így valahol nagyobb szükségünk van a makkra,sérülések elkerülésének szempontjából.
Aztán ki tudja,lehet,h a fiatalok bevetésével megalapozzuk azt,h néhány évig nem is kell komolyabban körülnéznünk a piacon,mert kineveljük az őrségváltást is.Majd meglátjuk:a puding próbája az evés :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.20. 13:10:30

chonggy írta:Nem tudja valaki,mekkora a Mester fizetése?
Alapból csak 2 millió euró.Ha megnyeri a bajnokságot +2,kupa +2,bl +3 milla.Szal tavaly jól keresett!:D:D:DAsszem ez nem módosult a szerződéshoszabításnál sem,de erre nem esküszöm meg!

Egyébként meg azért az nem semmi hogy egy edző azt mondja,hogy a sikerek után fizessetek,addig csak minimálisat!Becsülendő!Sokakat nem értek mikor Pep-et a kb. a Barca ellenségeként állítják be!Ez az ember szerintem golyót kapna a Barcáért,egy fanatikus állat.Nem egy meccset láttam,ahol még a 80. percben 4 nullás vezetésnél is önmagából kikelve ordibált a játékosokkal,hogy ez meg az nem jó!Pont emiatt sztem nincs jobb nála,legalábbis mint az FC Barcelona edzője.Ez az elszánt fanatikus Barca fan állandóan győzni akar,és makacs és vannak hibái,de azért az hogy az utóbbi 2 évben összesen kb 7 meccset vesztett vele a Barca,az árulkodik!Ha ő azt mondja jó így a keret,neki elhiszem,hisz láthattuk pl. Piquenél,Businál,Pedronál,hogy nem kicsit ért,hogy kikhez kell nyúlni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.20. 13:09:43

Fecooo írta:a baj ott kezdődik, h az ő kérésére lettek idehozva és meg se próbálja beépíteni őket... eldöntött vmit, h idén a La Masiát összemossa az "A" kerettel és nincs az az Isten, ami miatt megváltoztassa azt...

ez nagyon rossz üzenet a külvilágnak, hiszen nem csak a játékosok gondolnák meg kétszer, h ideigazoljanak,félvén attól, h később szabályosan kidobják őket, hanem a semleges szurkolók is rossz szemmel néznék ezt előbb-utóbb, a klub hagyományaira "érzékenyebb" sociókról nem is beszélve...
Te mindig egy kicsit túl pesszimista vagy... :)
Amúgy a "külvilágnak tett üzenetes" részt illeti, szerintem nem igazán helytálló. Sokkal inkább értek egyet ezzel kapcsolatban miihiivel. (a felesleges igazolásokban meg egyetértünk...)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.20. 12:18:07

A vitátokra csak annyit mondok, Csigrinszkij. Bocs hogy belepofátlankodatm
Visca El Barca
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.20. 11:38:08

Miihii sztem nincs ellentmondás kettőnk mondandója között, mindössze annyi a különbség, h te a pozitívabb oldalát ragadtad meg... ;)

amit leírtál, abban tökéletesen igazad van...
miihii
KHAL

2010.08.20. 11:29:19

Fecooo írta:a baj ott kezdődik, h az ő kérésére lettek idehozva és meg se próbálja beépíteni őket... eldöntött vmit, h idén a La Masiát összemossa az "A" kerettel és nincs az az Isten, ami miatt megváltoztassa azt...

ez nagyon rossz üzenet a külvilágnak, hiszen nem csak a játékosok gondolnák meg kétszer, h ideigazoljanak,félvén attól, h később szabályosan kidobják őket, hanem a semleges szurkolók is rossz szemmel néznék ezt előbb-utóbb, a klub hagyományaira "érzékenyebb" sociókról nem is beszélve...

szerk: P.U.Y.O.L, sztem Pep idén nyáron döntötte el a "kifosztást", mert eddig azért ismerte a "mértékletesség" kifejezést...
Nem,a baj ott kezdődik,h az igazolási elvonási tünetekkel rendelkező fórumerek máris tördelik a pálcákat Pep felett,annak ellenére,h azt sem tudjuk mi fog kisülni ebből az "összemosásból".
Engedtessék már meg neki,h ő döntse el, kire tart igényt plusz mivel ő dolgozik együtt a srácokkal,látja az edzésmunkát és azt,h illenek e a szerkezetbe.Ha vkiben nem érzi azt,h szüksége van rá,akkor engedje el,akár annak ellenére is,h ő kérte korábban.Látható,h a parkolópályán lévő spílerekért finoman szólva sincs sorbaállás,ez sokat sejtet.És tuti nem a borsos áruk miatt,hisz' köztudottan jó tőlünk vásárolni. :roll:

A külvilág felé közvetített üzenet önagában az lehet,h öcsi,fel kell kötni a gatyát,ha itt érvényesülni akarsz.A kezdőnk brutál,bekerülni lehet,de ahhoz 150%-ot kell nyújtani.A keretben meg lehet ragadni,de ahhoz elég gyorsan láttatnia kell a zsugásnak,h fekszik neki a játékunk,amit viszont úgy kell megtanulnia,ellenben az ifistákkal,akik ezt szívják magukba 0 km-es koruk óta.
Másrészt,nézd meg a reált.Ha az ő kifelé kommunikációjuk,játékuk,jelenlegi sikertelenségük ellenére is minden nyáron tudnak egy csapatnyi játékost igazolni,akkor attól nem félek,h hozzánk ne jönnének szívesen...És gondolják csak meg kétszer v háromszor is,h jönnek e,mert itt nagyon magasak minden szinten az elvárások,és ezeknek megfelelni nem könnyű.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.20. 11:20:48

P.U.Y.O.L. írta:
lluisllach89 írta:Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.
Nem jöttek be, akkor nem.

Lehet kicsit szűkek leszünk, de azt ne felejtsétek el hogy ő az a tényező aki miatt versenyképesek lehetünk. Nem kell itt rossz igazolásokról beszélni, itt vannak a legjobbak, ha tudja őket motiválni, hú de nagy baj nem lehet.

Amúgy látszik sajnos hogy a Touré fanok szidják Pepet.
csak 2 dolgot szeretnék hozzáfűzni:

1. Az előbb említett 3 fiatal tehetség közül CSAK Caseres kapott némi lehetőséget, (egyébként szerintem se jó játékos) de ahhoz, hogy valakiről el lehessen dönteni, hogy beválik e, ahhoz játszania is kell.

2. Engem nem rázott meg Touré eligazolása és eddig egyszer sem szídtam Pepet. Szerintem jó úton halad, ami hosszú távú megoldást biztosíthat a csapat számára. Én bízom a fiatalokban és örülök annak, hogy lehetőséget kapnak. Én a pazarlásról beszéltem és mint ahogy azt már az előbb is leírtam, nem a Hleb féle igazolásokkal van a baj (ami vagy bejön vagy nem) hanem azzal, hogy leigazoltunk fiatal tehetségeket, akik teljesen felesleges igazolások voltak, hiszen ott van az utánpótlásbázis...
1.: Szerinted közülük ki Barca szintű játékos? Szerintem egyértelmű, hogy egyikük sem. Jogos a feltevés hogy akkor miért lettek leigazolva. Azért, mert olyat mutattak előző klubjuknak ami alapján azt lehetett gondolni hogy majd itt beválnak. De vagy passzol vki ebbe a rendszerbe vagy nem. Ők idővel se passzoltak volna. Ezt ennyi idő után is le lehetett szűrni.
Kivéve K9-t. Bár amekkora tehetség volt, egy gyenge Benficába szerintem 1 Barca szintű játékos beveredné magát. Bár az ő esetében lehetséges az, hogy 1-2 szezon után jön majd a robbanás, a többiek nem ilyenek.

2: Értem a lényeget. Viszont azt becsülöm benne, hogy kísérletezik. Nem jöttek be. Viszont mindent elkövet, hogy vmi új jöjjön a csapatba, hogy a motiváció megmaradjon. És ez értelemszerűen hibát, hibákat fog vonni maga után. Meg a világ legjobb csapatát.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.20. 11:08:59

lluisllach89 írta:Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.

Lehet kicsit szűkek leszünk, de azt ne felejtsétek el hogy ő az a tényező aki miatt versenyképesek lehetünk. Nem kell itt rossz igazolásokról beszélni, itt vannak a legjobbak, ha tudja őket motiválni, hú de nagy baj nem lehet.

csak 2 dolgot szeretnék hozzáfűzni:

1. Az előbb említett 3 fiatal tehetség közül CSAK Caseres kapott némi lehetőséget, (egyébként szerintem se jó játékos) de ahhoz, hogy valakiről el lehessen dönteni, hogy beválik e, ahhoz játszania is kell.

2. Engem nem rázott meg Touré eligazolása és eddig egyszer sem szídtam Pepet. Szerintem jó úton halad, ami hosszú távú megoldást biztosíthat a csapat számára. Én bízom a fiatalokban és örülök annak, hogy lehetőséget kapnak. Én a pazarlásról beszéltem és mint ahogy azt már az előbb is leírtam, nem a Hleb féle igazolásokkal van a baj (ami vagy bejön vagy nem) hanem azzal, hogy leigazoltunk fiatal tehetségeket, akik teljesen felesleges igazolások voltak, hiszen ott van az utánpótlásbázis...
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.20. 10:57:02

P.U.Y.O.L. írta:, akkor miért igazoltunk le olyan fiatal tehetségeket, (teszem hozzá nem kis pénzért) mint Henrique, Keirrson, Casares?????
Mert nem csak utánpótlásokból állunk fel.

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.20. 10:45:32

a baj ott kezdődik, h az ő kérésére lettek idehozva és meg se próbálja beépíteni őket... eldöntött vmit, h idén a La Masiát összemossa az "A" kerettel és nincs az az Isten, ami miatt megváltoztassa azt...

szerk: P.U.Y.O.L, sztem Pep idén nyáron döntötte el a "kifosztást", mert eddig azért ismerte a "mértékletesség" kifejezést...
gianni
Entrenador del Barça

2010.08.20. 10:36:56

Persze ezeket az igazolásokat én sem értem,ezek is egyediek a világon,igazolunk mi hitegetjük magunkat,aztán meg semmi,plussz az a sok milla.......
Ez viszont ciki is és persze szakmailag"ülj le egyes"!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.20. 10:31:49

gianni írta:Vagy bejön,vagy nem(utánpótlás-igazolás)
Egyszerű a képlet,mégsem ugyanaz a sajátneveléseinkel elérni valamit,vagy egy "világválogatottal"címeket szerezni vagy leégni(lásd:real),
Nekünk egy csúcsszuper utánpótlás bázisunk van ami már bízonyitott és ami miatt büszkék vagyunk,ezért ezt a filozófiát folytatnunk kell,nem mellesleg befog jönni!!!!!
Én hiszek a Barcaban az edzőkben és a játékosokban!
Én is maximálisan támogatom a fiatalok beépítését, de mint ahogy arra Andris is rávilágított , ha Pepnek eleve a La Masia "kifosztása" volt a célja, mióta idejött, akkor miért igazoltunk le olyan fiatal tehetségeket, (teszem hozzá nem kis pénzért) mint Henrique, Keirrson, Casares????? (Hleb más tészta, ő egyszerűen nem vált be és igaz ez akkor is, ha nem teljes mértékig a számára megfelelő poszton próbálkoztunk vele...)

Szerk: nem "mióta idejött", hanem mióta kinevezték (így helytállóbb)
gianni
Entrenador del Barça

2010.08.20. 10:25:10

Vagy bejön,vagy nem(utánpótlás-igazolás)
Egyszerű a képlet,mégsem ugyanaz a sajátneveléseinkel elérni valamit,vagy egy "világválogatottal"címeket szerezni vagy leégni(lásd:real),
Nekünk egy csúcsszuper utánpótlás bázisunk van ami már bízonyitott és ami miatt büszkék vagyunk,ezért ezt a filozófiát folytatnunk kell,nem mellesleg befog jönni!!!!!
Én hiszek a Barcaban az edzőkben és a játékosokban!
Andris
Adminisztrátor

2010.08.20. 10:13:30

Megint csak le kell írnom:

Amennyire Barcelonához méltó az utánpótlásba fektetett bizalom, a fiatalok beépítésének szándéka, annyira méltatlan, hogy a leigazolt futballisták közül többen jóformán lehetőséget sem kapnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.19. 15:06:25

Nem tudja valaki,mekkora a Mester fizetése?
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.19. 13:51:29

Én is örömmel fogadom a döntését. Elképesztően nagy a bizalom a fiatalok felé, és nem hiszem hogy Guardiola ráfaragna a döntésére. Ahogy olvasgattam a fórumot sokan már idény kezdete lőtt szidják Pepet-tisztelet a kivételnek- hogy túl szűk a keret, rosszul igazol, rosszul cserél stb.. Azt gondolom hogy várjuk meg legalább az idény első felét és csak azután mondjunk véleményt. Van még mit tanulnia, de kinek nincs?! :) A részemről megvan felé a bizalom, és nem kell majd csalódnom, ahogy eddig sem!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.08.19. 13:13:44

Örülök Guardiola döntésének, h bizalmat ad a fiataloknak. Az utóbbi időben remek játékosok kerültek ki az utánpótlásból, remélem a most felhozott 4 játékosból is legalább egy tud majd nagyot robbantani.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.15. 12:32:45

Lionel85 írta:Milito cseréjét abszolút nem értettem és nem is fogadtam el. Az egyetlen épkézláb belső védő, aki az alapozás eleje óta a csapattal van, ráadásul válogatott meccset sem játszott. Őt helyettesítette azzal az Abidallal, aki már a francia válogatottban is kegyetlenül rosszul játszott.
Ebben teljesen igazad van. Abidal egyébként nem csak a válogatottban, de korábban, amikor úgy hozta a sors, már nálunk is bebizonyította, hogy nem szabad középre rakni....
Amúgy Pep a lehetőségekhez képest szerintem másban nem igazán hibázott, de sajnos az utolsó fél órában jött ki igazán, hogy milyen kezdő 11-el tudtunk csak kiállni.
lilVilla
Barça C

2010.08.15. 12:21:52

@Lionel85:
Ha jól tudom Ibrahimovic meghúzódott, legalább is az angol kommentátor ezt mondta és egy pár másodpercre mutatták, hogy jegelték a combját :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.15. 12:01:39

Mint minden edzőnek, Guardiolának is vannak hibái. Eddigi pályafutása során inkább az igazolások terén voltak rossz döntései egyrészt, de most taktikailag is rontott.

Milito cseréjét abszolút nem értettem és nem is fogadtam el. Az egyetlen épkézláb belső védő, aki az alapozás eleje óta a csapattal van, ráadásul válogatott meccset sem játszott. Őt helyettesítette azzal az Abidallal, aki már a francia válogatottban is kegyetlenül rosszul játszott. Az ázsiai túrán is az egyik meccsen egy pár percet ott játszott, rögtön egy eladott labdával "hálálta" meg mesterének, hogy középre tette. Guardiola azt gondolhatta, az csak egy hiba volt, biztos tud ő jobban is játszani középen. Hát nem tud. A harmadik sevillai gólnál egy lélek nem állt Kanoutén, de még csak a közelében sem! Szegény Sergi Gómezt ott alázták, ahol tudták.

A tavalyhoz képest feljavult Ibra játéka, igaz, az összjátékkal akadnak gondok, de legalább most akart és hajtott. Erre ő is le lett cserélve...

Ezeket a hibákat nem nézve viszont a lehetőségekhez képest jól összerakta a tiniket, voltak jobb és kevésbé jobb teljesítmények.

A visszavágóban bízom és abban, hogy mégegyszer nem adunk három gólt az ellenfélnek!

VAMOS!!!
Kép
Kép
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.08.15. 09:44:37

looka írta:
szkeptikus06 írta:Szerintem itt főleg arról van szó...
Nagyjából egyetértek.
Annyival kiegészíteném, hogy sokaknál a "nem igazol jól" kijelentésre az a cáfolat, hogy dehát jött Pique... Csakhogy ha egy edző jól igazol, akkor az nem abban nyilvánul meg, hogy van egy kiváló és több gyenge vagy középszerű igazolása. Hanem abban, hogy konstans, egy-két kivételtől eltekintve jól igazol, kevés hibát követ el ilyen téren, valamint az igazolásai nagy része beválik, és esetleg van néhány hihetetlenül jó igazolása. Tehát ha megnézzük akkor:
Érkezők: Pique, Alves, Keita, Ibrahimovic, Maxwell, Henrique, Keirrison, Cáceres, Hleb, Chigrinsky, Villa, Adriano. (remélem nem hagytam ki senkit)

Ezen játékosokból 7 alapember jelenleg, illetve valószínűleg azzá válik.
A többi 5 játékos vagy abszolút nem vált be és már messze jár a Camp Nou-tól, vagy kölcsönbe lett zavarva.
Tehát ha arányaiban nézzük akkor Pep igencsak elmarad a jól igazoló státusztól. Nyilvánvalóan Txiki is szerepet játszott egy-egy igazolásban, de azok a játékosok akik kimondottan Pep kérésére érkeztek, nos ők váltak be a legkevésbé... Kivétel: Pique, Keita, Maxwell, Ibra.

Ami miatt azonban Pep a világ legjobb edzői közé tartozik nálam, az a motivációs képessége. Nincs a világon még egy ilyen edző jelenleg, aki ilyen hatással tud lenni a játékosaira. Akárkiből csapatembert képes faragni, és az ő hatására bárki beáll a sorba és dolgozik.
A tökéletes példa erre: Zlatan Ibrahimovic.
Mourinho sehogy sem bírt vele, kezelhetetlennek tűnt, nem egyszer összevesztek. Majd ideigazolt és kezesbáránnyá változott. Többen azzal magyarázzátok ezt, hogy rájött nem ő az egyetlen. Nos, szvsz nem csak erről van szó, Pep vele is elbeszélgetett és megértette, hogy hol a helye. A 6kupás idény után pedig nem sok edzőnek sikerült volna ilyen szinten tartani a motivációt a keretben.
Szóval eddig sikerült a hiányosságait az erényeivel pótolnia. Remélem ezek után javulni fog a cserékben és igazolásokban, valamint megtartja ezt a hihetetlen motivációs képességét. Ha így lesz, akkor ő lehet majdan a világ legjobb edzője szinte minden tekintetben.

(kicsit szedett-vedett lett a szöveg, mert már alig látok az álomtól, de remélem leszűrhető amit ki akartam fejezni :mrgreen: )
Igen,számomra érthető azt hiszem,és csalódottságom miatt(ti.: nem Mi nyertük a Bl-t!!!!!!!hogy?????????) osztom is bizonyos szintig!

De a világ már regnáló legjobbjához igazolni a legnehezebb igazolás a világon,nem?

Mi, Barca-lelkűek látjuk,meg tudjuk hogy más csapatokba hová és kit/kiket igazolnánk!

Hisz a legjobbak vagyunk-----------> ergo(sorry!!!!) mindenki más gyengébb Nálunk!

A bárhanyadikon könnyebb javítani mint az absolut No1-en!!

Mert mindenhol van nem kevés javításra szoruló dolog,ügy,poszt,játékos!!!

De a világ legjobb csapatába kit veszel (bocs:-)) bele?

És hová?
Mert pl:
Van Dani Alvesünk,aki alapvetően a posztja legjobbja!,de az elmúlt 1-1,5 szezonban Maicon simán lejátszotta. Ez van, mostanában jobb mint DA.
Én pl mégsem cserélnék....
vagy:

Középen-hátul TORONYMAGASAN a világ leghatékonyabb és talán valóban legjobb védőpárosa Puyol és Piquet!

De ők Így 2-en együtt Nagyurak,így tökéletes!

Bármilyen más világlegjobbjavédőközépen csak megbontaná ezt, és nem lenne egyikkel sem párban azonos a hatásfok!!!

Akkor sem ha muszáj hogy néha más játszon!!(fáradtság,sérülés,?kor?Puyol nem 20 már...)

Ki a megfelelő,ha van,és elérhető,ha az,és mennyiért?

Igaz vagy sem?

A balvédőt hagyjuk,(vagyis én személy szerint hagynám).

Mióta Abidal(kb másfél-2 év ) formahanyatlik,gyenge posztunk ez!
És én Maxwellt alap kezdőként játszatnám perpill!!!!

Középpálya....
Nos...
ehh...
Busi....
Xavi....
Iniesta....Iniesta...Iniesta...
Megintcsak
szerintem mindegyik Maga is utánozhatatlan,éshát együtt meg
brutál erősek...
ezen jelenleg szerintem a világ bármelyik középpályása(kivéve nálam Yaya-t) csak ront.

OK hogy azért akkor is cserének a következő legjobbat kéne,de egyrészt jelenleg az még nem Fabregas,másrészt hamár nem lehet a legjobb 3-as valamiért,akkor fiatalokat szokassunk/építsünk be helyettük,nem baj szerintem ha nem jövőre lesz gólkirály vagy aranylasztis jeffren,vagy thiagoalcantara,vagy Jodossantos...

Akkor is a legnagyobb favoritok leszünk megint minden sorozatban ahol elindulunk, ha már ide(középpálya) sem érkezik senki...

És előre is bocs,és megkövetek mindenkit ha úgy lesz,és ha úgy lesz és tévedek,de Mascheranot SÍRVA KÉRLEK BARCELONA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Nos akkor végül támadó szekció,hálás és nekem egyszerűbb ügy.

Bármilyen elosztásban:

:-))))))))))))
Villa/Bojan/Pedro/Jeffren
:-)))))))))))
Ibra/Villa/Bojan
:-)))))))))))))))
Bojan/Pedro/Jeffren/MessiMessiMessiMesssiMessiMesssiMesssi.....!

Mostakkor az igazolás az Adriano!

A marketing meg szeszkfabregas...l.

Az előbbi tényszerű, és most hasznosabb, a másikból meg már így is jó pénz van,és hát lesz is......Barca playa meg nem is biztos...:-):-(

De komolyan,most őszinte meggyőződéssel(magabiztosan), ki kit hová,és mennyiért igazolna Pep helyében?

Véleményem szerint ez tényleg nem olyan huhuhuhúúúú de qrv@ eccerű.....

Továbbra is 1 fix igazolást tudnék,mmint ami tuti hogy összességében javít,az pedig.....
CR!!!!

Még Villat is odadnám,meg 50 misit,simán.
Mert(jelzem,csak gyakorlatiasan véve) vele még erősödnénk,illetve akikkel erősödnénk,és nem csak rövid távon azok közül messze ő lenne a legnagyobb különbséget jelentő!!!!!

Hajrá fiatalok!

Könyörgöm,a mostani Sztárjaink is a nagyonnagyonmélyvízben edződtek pár éve Ronaldinho,meg Deco szintű játékosok mellett,de élesben,és Tessék,Bl,kihagyás,Bl...
Last nem nyertünk,most fogunk,jövőre nem, aztán Piquet emelhet és így tovább

Szerintem azért összességében tök jó az út amin járunk!!!!!

:-)

Béke Veletek!
Válasz küldése