Ronaldinho Gaúcho #4
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én kifejezetten örülnék neki,mivel idén kimaradt a keretből sajnos. Remélem még csinál szép dolgokat a pályán,mivel nagyon tetszik a játéka.Remélem kerettag lesz.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Érdekes.
Ha lesz kedve játszani akkor mg 34 évesen is csinálhat szép dolgokat. Szerintem azért nem rá fog épülni a válogatott, de ha jó formában lesz akkor simán ott lehet a vébén. Persze még nagyon sok idő van addig.

Ha lesz kedve játszani akkor mg 34 évesen is csinálhat szép dolgokat. Szerintem azért nem rá fog épülni a válogatott, de ha jó formában lesz akkor simán ott lehet a vébén. Persze még nagyon sok idő van addig.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/olaszor ... inho-elott
Én látok benne fantáziát. Ha képes tényleg megint meghódítania a közönséget akkor én szívesen látom őt a pályán. Szerintem ez nagyon nagy motivációt adhat neki. HAZAI RENDEZÉSŰ VB!!! 64 év után és ő is ott lehet.
.
34 éves lesz akkorra. Végül is Zidane is annyi volt 2006-ban. De én azért minden esetre kockázatos dolognak tartanám azt hogy rá épüljön a csapat.
Csak kerettag legyen könyörgöm!!!!!!!!!
Én látok benne fantáziát. Ha képes tényleg megint meghódítania a közönséget akkor én szívesen látom őt a pályán. Szerintem ez nagyon nagy motivációt adhat neki. HAZAI RENDEZÉSŰ VB!!! 64 év után és ő is ott lehet.

34 éves lesz akkorra. Végül is Zidane is annyi volt 2006-ban. De én azért minden esetre kockázatos dolognak tartanám azt hogy rá épüljön a csapat.
Csak kerettag legyen könyörgöm!!!!!!!!!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Valamelyik katalán lap szerint Casteldefellsben nyaralt Ronaldinho, ez is feltölthette azzal a légkörrel, amiben sokáig része volt. Most új szezon, tiszta lap, meglátjuk mit alkot a Milanban. 

Lehet, hogy ez a barcelonai utazás sorsfordító lesz Dinhonál. A Lecce ellen tényleg nagyon jól tolta. Megszimatolta a siker légkörét a Camp Nouban, és most szagot fogott az "öreg".
De jó is lenne!
Egyébként ha nem tudtok betelni Ronaldinhoval, akkor iratkozzatok fel erre a csatornára.
http://www.youtube.com/user/NitterChannel
Temérdek videó van róla, régiek, újak, jelenlegi meccsek összefoglalói rá kihegyezve (még azt is beleteszi a készítő, amikor szerelik
).

Egyébként ha nem tudtok betelni Ronaldinhoval, akkor iratkozzatok fel erre a csatornára.
http://www.youtube.com/user/NitterChannel
Temérdek videó van róla, régiek, újak, jelenlegi meccsek összefoglalói rá kihegyezve (még azt is beleteszi a készítő, amikor szerelik

-
- Director del Fútbol
Persze, hogy idealisztikus, nem gondoltam teljesen komolyan. Egyébként a 04-05-ös szezonban nálunk is sajnos sokszor így működött a védelem. Ezért sem tudtunk bl-t nyerni, na meg a bírói csalás miatt
Kisebb csapatok ellen és nem teljes meccseken keresztül meg lehetne viszont próbálni, főként hazai pályán a szurkolók örömére
Egyébként pedig marad a gyémánt, de akkor Robinho pad, ez evidens. Persze csak akkor,ha Ronnie a Lecce elleni formájában focizik. Remélem ez a két "inho"-nak lökést és motivációt ad, hisz harcolniuk kell a helyükért. Pato és Ibra helye viszont sztem nehezen lesz megkérdőjelezhető. Nagyon vissza kell esniük ahhoz, hogy a padon találják maguk.

Szerintem is. Bőven sok. Nekem egyből Flóri bá szelleme ugrott be, bár a Milan-nal vannak védekező középpályások, akik valószínűleg jobban szűrnek a Beckham - Guti párosnál.
De mégis a galaktikus korszak ugrott be, ahogy itt többen felvázolták ezt a "hű, micsoda 4 támadó"-elméletet. 4 támadó akik gyak. semmit nem védekeznek (pipa), gyenge középpályás védekezés (fél-pipa), a közepesnél talán éppen jobb védelem (pipa). Hát, az tényleg egy rendkívül sikeres korszak volt a Real életében, szerintem a Milan-nak is legalább ennyire válna be ez a rúgjunk többet, mint amennyit kapunk taktika.

- Charlie
- Öreg Harcos
Szerintem ez a 4 név sok egyszerre a pályára. Egyikük se a védekezésről híres és 2 középpályás a mai futballban szerintem kevés. Lehet jó lett volna egy fénykorába lévő Pirloval és Gattusoval, de már ők se az igaziak.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Director del Fútbol
Hát én inkább 4-2-1-3ban játszatnám a csapatot, igaz elég kockázatos, de meg lehet csinálni, a csatároknak is sokat kell dolgozni a védekezésben, illetve a szélső védők ne sokat fussanak fel. Ha pedig a gyémánt alakzat, akkor nálam a Ibra-Pato és mögöttük Ronnie 3-as a nyerő, a svédet nem kell ecsetelnem. Pato pedig sztem magasabb szinte focizik és nagyobb reménység, mint Robinho. Viszont az utóbbi azért így is játszana sokat, rotációban.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hasonló a véleményem. Ha visszatérnek a sikeres Ancelotti-féle gyémánt alakzathoz, akkor Ronaldinho veheti át Kaká szerepét középen, a gyémánt csúcsát. Igaz, akkor csak két csatárnak marad hely, de ott kemény rotáció lehet. Robinho és Ibrahimovics helye megkérdőjelezhetetlen, de főleg a svédé. A brazilok meg lenyomják egymás közt a harcot egy posztért. 

-
- Director del Fútbol
Bocsánat közben meg is néztem, megszerezték
Érdekes, kíváncsi leszek a felállásra, nálam ez lenne : Robinho-Ibra-Pato és mögöttük Ronnie adogat... Tehát négy igazán támadószellemű játékos. Viszont akkor a szélső védők ne sokat fussanak fel (nem is erről híresek a Milán védői
), illetve a kp-ra kell egy romboló típusú játékos, Gattuso vagy akárki, na meg Pirlo, akinek szintén több védő feladata kell, hogy legyen. Mindjárt jobban néz ki a Milán, a védelmük talán kevés lesz a Scudettohoz, de Benitez Interjét sem érzem azért verhetetlennek, szóval ki tudja.

-
- Director del Fútbol
Nem akarok semmit elkiabálni, mert ha rajtuk múlt volna, akkor már 100-szor visszatért volna, annyiszor tévedtünk
,de kezd normális kinézete lenni, mind arcra, mind egyébként. Már nem egy jóllakott óvodás jut a képéről elsőre eszembe
Remélem a reált megcsapják
Nem lesz azért rossz a Milan támadósora, a középpályát és a védelmet kellett volna még erősíteni, na ez van. Robinhoval, amúgy mi van? Megszerezték?

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
mekkora combizmokLM10 írta:
Egész szépen leadta a feleslegét.

Ha Ibrával megértik mejd egymást
Szép szezpnja lehet a Milannak

Szép szezpnja lehet a Milannak
-
- Jugador del Barça
Csak az összefoglalót láttam, de az alapján jól nyomta. Patonak adott gólpassza pedig zseniális.
Kiváncsi leszek az idei Milanra.

Kiváncsi leszek az idei Milanra.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
most megy a Digin felvételről a Milan meccse!! ha csak szigoruan ezt az egy meccset nézzük akkor ellehetne mondani hogy RONALDINHO VISSZATÉRT!!!!
! ugyan azokat a cseleket nyomta mint nálunk ugyan azzal a dinamizmusban!(ha majd lesz vmi franko link erről akkor érdemes lenne megnézni)! és löveti a golokat Patoékkal!!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A meccs végén pedig a kupát is megkapja, majd körbemegy még egyszer köszönni a volt társaknak.detabarca írta:És itt a 2. része is, amikor Puyi odahívja a Barca csoportképhez....
http://www.youtube.com/watch?v=raY5kG_UAnc

Videó

-
- Llegenda del Barça
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon szerettem a játékát, de azt el kell ismerni, hogy előtte és utána is volt és lesz/van Barca. Én nem az ő ideje alatt szerettem meg a Barcát, hanem inkább Ronaldo miatt hajdanán...
Amit pedig ma a pályán csinált felháborító volt szerintem. Megette Jonathan, amit nehezen tűrt...
Amit pedig ma a pályán csinált felháborító volt szerintem. Megette Jonathan, amit nehezen tűrt...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- detabarca
- Capitá del Barça
És itt a 2. része is, amikor Puyi odahívja a Barca csoportképhez....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
- detabarca
- Capitá del Barça
Itt a mai tiszteletköre és az ezt övező ováció. Szívem megszakad....
http://www.youtube.com/watch?v=O1dG3o3JfGE
http://www.youtube.com/watch?v=O1dG3o3JfGE
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)