Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan...:pmm007 írta:Remélem Messi olyan mint sonGoku, hogy mikor sérült és gyógyul egyre erősebb és gyorsabb lesz
Saját véleményem, Pepnek semmilyen formában nincs köze ehhez, de a helyzetek elszórakozásának igen. Ha előbb lezárjuk, ez nem történik meg, már 3:1-nél is más lett volna a szitu, pláne, ha az a három esetleg négy! Messi, nagyobb különbségnél nem ment volna bele egy ilyen helyzetbe, annak ellenére, hogy Nála ez egy mérkőzésen belül "párszor" előfordul és szinte mindig jól jön ki belőle. Szerencsétlen dolog, gyógyulást Neki!miihii írta:...menczel írta:...
Lájkoljuk ezerrelgergo9 írta:fészbukon már van egy "Fuck You ''Tomas Ujfalusi'' csoport is , tessék lájkolni azonnal
mission accomplishedgergo9 írta:fészbukon már van egy "Fuck You ''Tomas Ujfalusi'' csoport is , tessék lájkolni azonnal
De jó látni ezt a képet.Bogika87 írta:Most hogy lenyugodtak a kedélyek...![]()
Ezt a képet a reptéren csinálta az egyik velük utazó újságíró...azt írta h Messi jobban érzi magát és éppen Pintoval poénkodtak vmin!!!
remélem gyorsan meggyógyúl...(bocs ha volt vhol...nem olvasgattam vissza
)
Hát mit kéne csinálnia?Vezeti a labdát és remek ütemérzékkel tolja meg.Ehhez nagyon ért és bármikor benne lehet hasonló belépő a dologban.Kapott már ilyenekből rengeteget,kisebbeket-nagyobbakat.Most újfalusi csúnyán széttaposta a bokáját,nála ez nem is meglepő.Nem az első kiállítása Leóról mostanában.menczel írta:Ebben a sérülésben okolom Messit, mert nem kéne ekkora favágók közt driblizni, okolom a csapatot (benne Messit) mert 50 ordító helyzet sem elég nekünk hogy lezárjuk a meccset. És nem utolsó sorban Pepet aki már megint a halálba várt az utolsó cserével, miközben látható volt h vért akarnak a bunkók.
Alapjáraton én is dühös lettem volna hogy 1 perc alatt sikerül sárgát kapnia, de teljesen megértem a dühét, hogy a csapat sztárját, a világ legjobb játékosát, aki ráadásul egy jó ember is, egy ilyen cseh ..... agyonrúgja.Enjoy írta:Az a legszomorúbb, hogy nem is vártam tőle mást...Ilúvatar írta: Mégis mit vársz tőle? Nem a finomságáról híres ez a kaszagép... Mindig is ellene voltam hogy idejöjjön...Nem is örültem, hogy idejött
OFF vége
A kettő nem zárja ki egymást.P.U.Y.O.L. írta:Ha ez igaz, akkor az mégiscsak egy szép gesztus, mert a hiba azért benne van az ember játékában, de ez azt sugallja, hogy a szándékosságnak a legapróbb szikrája sem merülhet fel...
Az a legszomorúbb, hogy nem is vártam tőle mást...Ilúvatar írta: Mégis mit vársz tőle? Nem a finomságáról híres ez a kaszagép... Mindig is ellene voltam hogy idejöjjön...
Ha ez igaz, akkor az mégiscsak egy szép gesztus, mert a hiba azért benne van az ember játékában, de ez azt sugallja, hogy a szándékosságnak a legapróbb szikrája sem merülhet fel...Ilúvatar írta: "Ujfalusi lement a Barcelona öltözőbe, hogy megtudja hogy milyen állapotban van Messi, és elnézést kért a rossz belépéséért."
Tehát mégiscsak... Saját maga ment be a barcelonai öltözőbe és elnézést kért Messitől...
olvass vissza egy kicsit.
Mégis mit vársz tőle? Nem a finomságáról híres ez a kaszagép... Mindig is ellene voltam hogy idejöjjön...Enjoy írta:Mascherano-t meg még az utolsó percre is kockázatos behozni, mert 1perc alatt begyűjtötte a szokásos lapját.