2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az igazság az, hogy saját magadat cáfoltad meg. Először azt írod, hogy meg kell szokniuk a Messi nélküli felállást, mert az egyik meccs (Gijon) gyengébb volt. Aztán meg azt írod a példámra, hogy ott mindenki gyengébb volt, de hát ők is emberek. A Gijon ellen fel sem merült, hogy nem Messi hiánya a legfőbb probléma, hanem az, hogy egyszerűen csak gyengék voltunk? Ha a Bilbao ellen is hasonló produkció lett volna, akkor azt mondom, hogy rendben. (bár még akkor is csak 2 meccsről beszélnénk, de kétszer egymás után ritkán játszunk kiábrándítóan...)Bree írta:Hát a Hércules ellen senki nem remekelt szerintem. Messi sem. Nem lehetnek mindig a legjobb formájukban, ők is emberek, nem?
(na mindjárt ezt is megcáfolja valaki)
Hát a Hércules ellen senki nem remekelt szerintem. Messi sem. Nem lehetnek mindig a legjobb formájukban, ők is emberek, nem?P.U.Y.O.L. írta:A Hercules ellen meg simán kikaptunk Messivel együtt is. A tegnapi játék rendben volt. 3 gól, 2 kapufa és rengeteg helyzet, mindamellett remek kombinatív játék. (talán egy kicsit off lett)Bree írta:Igazad van, csak idő kell a srácoknak, amíg megszokják a Messi nélküli felállást. Azért a Gijón elleni meccs nem ment olyan simán...
A Hercules ellen meg simán kikaptunk Messivel együtt is. A tegnapi játék rendben volt. 3 gól, 2 kapufa és rengeteg helyzet, mindamellett remek kombinatív játék. (talán egy kicsit off lett)Bree írta:Igazad van, csak idő kell a srácoknak, amíg megszokják a Messi nélküli felállást. Azért a Gijón elleni meccs nem ment olyan simán...
Igazad van, csak idő kell a srácoknak, amíg megszokják a Messi nélküli felállást. Azért a Gijón elleni meccs nem ment olyan simán...Lionel85 írta:Én mondom, nincs itt gáz, nincsen függőség és ez jó válasz azokra a hangokra, akik egyemberesnek mondják a Barcelonát.
Míg a társak, mint Busquets, szintén beveri a Bilbao ellen. Én mondom, nincs itt gáz, nincsen függőség és ez jó válasz azokra a hangokra, akik egyemberesnek mondják a Barcelonát. De ha már itt lesz, mégjobb lesz a helyzetkihasználásunk.barca1615 írta:Nélküle is jók vagyunk (voltunk), de azért jobb ha tolja:)
Azért mondják Messi függőnek is a barcát, mert ő minden helyzetet szinte bever! Míg a társak hát láttuk:D
Pont hogy nem. Mióta megsérült azóta mindenki azt számolgatta hogy hány meccs kihagyást kéne adni Újfalusinak.Bree írta:Milyen elhagyatott ez a fórum, mióta nem játszik...
Mindenkinek hiányzik amikor nincs a pályán, mivel amit ő tud az egyedülálló a világon! Ezzel együtt szerintem a csapat nélküle is kitűnően funkcionált. Persze az még mindig igaz hogy: Messivel minden könnyebb...Bree írta:Lehet, hogy nyertünk a Bilbao ellen, de szerintem hiányzott a játéka.
Van videó isdjkiki írta:a kis MESSI-nk már edz:P vannak képet is
Ha minden igaz ekkor már egészséges lesz és akkor már nem árthat neki. De persze nem is fogja javítani az állapotátronaldinho89 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2046123/
Ez milyen már.. biztos nem lenne kedvem sérüléssel bajlódva utazgatni.
Nézd meg a nap képét.Ott mind1, h ki kinek a lábára tapos, mindenhogy elítélendő.Alves meg am is hajlamos, a piszkos kis becsúszásokra, könyökölésekre.mes írta:kicsit OFF,DE mi lenne , ha ugyanez tortenik meg mas szereplokkel? pl Alves es Forlan-nal. Akkor is ennyire szigoru lenne mindenki ?
Egyetértek. Ha visszaeső lenne, megérdemelné a több meccses eltiltást, de ő még nem tett hasonlót, amiért el lehetne marasztalni. Szegény így is rossz napokat él át mostanában, pont azért, mert ennyien támadják. És nem csak mi innen Magyarországról. Az egész világban ki akarják herélni a csehet, ami szerintem túlzás. Megértem, hogy rosszat tett, de ő is csak egy ember és mégsem egy Pepe szint. Szerintem már ezerszer megbánta tettét.IvánC írta:Én Ujfalusit mindig is egy favágónak tartottam, de a gondolatmeneteddel nem lehet egyet érteni. Kapjon 3 meccset az jogos, ha visszaesik az adott szezonban duplázódjon.....büntessék keményebben az ilyet, de egy valóban csúnya elkésett belépőért még ne álljon hónapokat az ember. Még a legelegánsabb hátvédeknek is vannak hasonló eseteik, ez egyszerűen benne van a fociban.
Látom itt van 1,2 okos.Ha veled történne meg hasonló lehet nem lennél ilyen vicces gyerek. Nekem ez a véleményem akkor is ha mást zúznak le!! DE ha valakinek a karierje törne ketté ez esetben fiatalon??????? Okosok!!!Victor_Valdes írta:Nem érzed ezt picit ellentmondásosnak? Talán belelátsz a fejébe?JORGHE írta:Én csak azt mondanám Újfalusi szép munkájára hogy semmi köze nem volt a labdához.
Ha valaki itt azt írja hogy nem volt szándékos,az biztos bele lát újfalusi agyába.
Ő mindenkép szerelni akarta Messit bármi áron,ha kell favágó módra és ez sikerült.
Nem csak ő az A.Madrid portugál kapitánya is favágó módon focizott.
Ha rendszeresen nézünk BARCA meccseket akkor láthatjuk ők nem igazán játszák a favágó stílust.
De véleményem szerint se kéne 11 meccs eltiltás/pedig meg érdemelné/ azért is mert a többi csapat neheztelne a BARCÁRA!!![]()
3-4 meccsenél ez nem ért többet. Ha nem a világ legjobbjáról lenne szó, nem lenne ekkora patália az egész körül.