2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A spanyolok azt díjazzák, hogy ő rúgta Spanyolországban a legtöbb gólt, de az Uefa azt, hogy pl. a Premier League, Serie A, Bundesliga gólgyárosai közül is kiemelkedikLionel85 írta:De a bajnoki gólokat nem a hazai bajnokság szervezői díjazzák? Az UEFA-nak mi köze a spanyol ligában rúgott góljainak?
Hát, azért ez nem szavazatokon múlt, de tény - jól tudnak számolniLionel85 írta:Értem, köszi!
Lényeg a lényeg, Messi megérdemelten kapta, akárki is szavazta meg neki.
Hogy jön ide az UEFA? Vmi újság ítéli ezt is oda.Lionel85 írta:De a bajnoki gólokat nem a hazai bajnokság szervezői díjazzák? Az UEFA-nak mi köze a spanyol ligában rúgott góljainak?
Az összes bajnokságból csak a bajnoki találatokat veszik figyelembe. Ezen belül is külön szorzók vannak. Pl. a holland bajnokságban bevert 40 gól nem ér annyit, mint a spanyolban 35...Lionel85 írta:De a bajnoki gólokat nem a hazai bajnokság szervezői díjazzák? Az UEFA-nak mi köze a spanyol ligában rúgott góljainak?
már elég régóta csak bajnoki találatokra adjákLionel85 írta:Jogos. Az Aranycipőt nem a bajnoki 34 gólra adják, amik ki vannak emelve a cikkekben, hanem a 47 gólra!Ronal.10 írta:Nem vami 45 gólt lőt? és megelőzte Ronaldot?? Vagy akkor ez hülyeség...![]()
Grat Messi. Már csak egy VB győzelem kella fullhoz.
Nem igaz. Az aranycipő az csak a bajnokságokra vonatkozik. Megelőzte CR-t, aki 42-t lőtt (ő se mindent a bajnokságba) még a Manchesterbe. 47 gólt lőtt idén, mint "az igazi Ronaldo" szintén a Barcában 14 évvel ezelőtt.Lionel85 írta:Jogos. Az Aranycipőt nem a bajnoki 34 gólra adják, amik ki vannak emelve a cikkekben, hanem a 47 gólra!Ronal.10 írta:Nem vami 45 gólt lőt? és megelőzte Ronaldot?? Vagy akkor ez hülyeség...![]()
Jogos. Az Aranycipőt nem a bajnoki 34 gólra adják, amik ki vannak emelve a cikkekben, hanem a 47 gólra!Ronal.10 írta:Nem vami 45 gólt lőt? és megelőzte Ronaldot?? Vagy akkor ez hülyeség...![]()
Az aranycipőjéhez nagyban hozzájárult az is, hogy Eto'o már nem itt játszik. Szerintem, ha maradt volna a kameruni, akkor nem termelt volna ennyit, így azonban (első sorban Ibrahimovic "gyengélkedése miatt") megmutathatta, hogy ő is tud 1. számú gólfelelős lenni. Hatalmas gratula neki, messze mindenki felett áll.S.Agüero írta:Nagyon jó a versed Krojf!
Ha már Messi topic:
Grat Messinek a cipőért!![]()
Én azon csodálkoztam, h csak most lett először aranycipellős.![]()
Rúgjál minden évben eggyel több gólt a bajnokságban, és akkor elégedett leszek!![]()
![]()
34 BAJNOKI gólja volt, aranycipőnél csak azokat veszik figyelembe, összesen 47 gólt szerzettRonal.10 írta:Nem vami 45 gólt lőt? és megelőzte Ronaldot?? Vagy akkor ez hülyeség...![]()
Az a laszti az még csak cipő.messideco írta:Nagy grat Messinek az aranylasztiért. Egy újabb kitüntetéssel bővült a vitrinje
Cipő még csak egyelőre az a labda.Nagy grat Messinek az aranylasztiért. Egy újabb kitüntetéssel bővült a vitrinje
Most már nem vagyok benne biztos.fcbarca0827 írta:Arra akart kilyukadni a srác, hogy ma kapta meg. Bele... a kezébe.Aragorn83 írta:Lioé az arany cipő.
Arra akart kilyukadni a srác, hogy ma kapta meg. Bele... a kezébe.Aragorn83 írta:Lioé az arany cipő.