EZ A MEZ 1 NAGY FOSSSS!!L.Messi 10 írta:Ezt találtam:
Ez talán még elfogadható.
SZÉGYEN ENNYI ÉV UTÁN!!!
EZ A MEZ 1 NAGY FOSSSS!!L.Messi 10 írta:Ezt találtam:
Eggyel odébb.Rinku írta:Nekem a 2006-2007-es tetszik a legjobban! A babérkoszorú nagyon tetszetős volt, az a kedvenc mezem!
Nekem pont olyan mezem vanRinku írta:Nekem a 2006-2007-es tetszik a legjobban! A babérkoszorú nagyon tetszetős volt, az a kedvenc mezem!
Ezt feltétlen ide kellett írni, gratulálok!Celtic írta:De Örülnék egy Teveznek... borzasztóan beleillik a csapatba.
Villa - Messi - Tevez
- Pedro -
Támadósorral nagyon jók lennénk és messi is ki lenne szolgálva.
levelezni már leveleztem velük, venni még nem vettem semmit, mert ebay-hez képest drágákGame90 írta:Ismeri valaki EZT az oldalt? Mennyire hiteles? Centenáriumi mez túl drága, de egy 2001-es idegenbeli mezt azért rendelnék
Hát ez nem elfogadható a katar írásjel miatt...L.Messi 10 írta:Ezt találtam:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/w ... otofficial
Ennek viszont nem örülnék. Ha ennyire domináns lenne az új szponzorunk. Bár azt meg nem érteném, hogy az miért zavarja a spanyol szövetséget és az UEFA-t, ha két logó van a csapaton és abból az UNICEF a dominánsabb. Főleg, hogy tudva levő, hogy csak az egyikből kapunk pénzt. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi lehet azzal a probléma.Fecooo írta:sztem pár részletet nem tudsz még...Gauchomester írta:Két megjegyzés a mezmizériáról.
1. Teljesen felesleges tippelgetni, meg különböző bulvárszagú sportnapilapok ötleteit bemásolgatni. Már az elején tudvalevő volt, hogy mikor mutatják be, annyit igazán lehet várni.
2. Nyilatkozatok alapján megpróbálják az Uniceffel egybehozni a logót, ha ez nem sikerül, az unicef lesz a domináns. Na most ez alapján az, hogy a Qatar felirat kb nyaktól gatyóig ér, az unicef felirat pedig kur.varratként a mezszám alá. Kizárt
Túlizgulja mindenki ezt a dolgot. Pár nap, bemutatják, azt csókolom.
állítólag a spanyol szövetség és az UEFA csak úgy engedélyezte a két logó együttes jelenlétét, ha a katariaké lesz elől és az UNICEF meg hátul...
lehet, h azóta már vannak újabb fejlemények is, de én így tudom...
így a 2. pontod egyelőre nem helytálló
sztem pár részletet nem tudsz még...Gauchomester írta:Két megjegyzés a mezmizériáról.
1. Teljesen felesleges tippelgetni, meg különböző bulvárszagú sportnapilapok ötleteit bemásolgatni. Már az elején tudvalevő volt, hogy mikor mutatják be, annyit igazán lehet várni.
2. Nyilatkozatok alapján megpróbálják az Uniceffel egybehozni a logót, ha ez nem sikerül, az unicef lesz a domináns. Na most ez alapján az, hogy a Qatar felirat kb nyaktól gatyóig ér, az unicef felirat pedig kur.varratként a mezszám alá. Kizárt
Túlizgulja mindenki ezt a dolgot. Pár nap, bemutatják, azt csókolom.
Es hol van rajta az unicef? A hatan? Ne mar....Messithebest írta:A 2ik az nem rossz. Végre egy normális változat! Remélem ilyen lesz.ge3yra írta:
3 változat a sport.es szerint.Vélemények?
második sztem nem rossz,de ahány ember annyi vélemény
A 2ik az nem rossz. Végre egy normális változat! Remélem ilyen lesz.ge3yra írta:
3 változat a sport.es szerint.Vélemények?
második sztem nem rossz,de ahány ember annyi vélemény
Na jó ez már lassan szánalmas...sjd írta:sőt amikor még mez se vót, meg labda se vót, meg foci se vót és möntünk ki minden nap a fődre kapálnibarca 1986 írta:addig vót jó, amíg se meyba, se kappa, se nike, se unicef, se katar nem vót, a játékos neve se vót fent, sőt amikor még nem vót színes tévé se, mert akkor még színek se vótak