Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a Milan elnöke vagyok, igen. Ha a Chelsea elnöke vagyok, igen. Ha az Olympique Lyon elnöke vagyok, igen. Ha az FC Barcelona elnöke vagyok, akkor meg sem fordul a fejemben. Mit olyan nehéz ezen megérteni?MessiFan írta: adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
A fehér továbbra is csak bolondok napi tréfa volt, nem tudom hogy tudta bárki is komolyan venni, főleg azzal a szöveggel...Lionel85 írta:de még mindig jobb, mint a fehér verzió.
ezt simán el tudom képzelni és nekem amúgy bejönLionel85 írta:Egy újabb érdekes verzió az El Mundo Deportivo által, ezúttal az idegenbeli mezt készítették el:
Kicsit ugyan szét van csúszva a felirat, mert nem középen van, de még mindig jobb, mint a fehér verzió.
a baj már régóta ott van, hogy a fociban ilyen összegek röpködnek. egyszeri halandónak felfoghatatlan összeg. 20 éve Klinsmannért fizették ki a legtöbb pénzt (6,5 millio mai euro), utána Laudrup (3.000.000). ez a probléma ma (az egész világgal). minden a pénzről szól. elkurvulnak a játékosok. talán életemben nem fogok annyi pénzt keresni, amennyit Ibra egy hónap alatt keres. és mivel különb ő nálam? ő is csak ember, kicsit (MessiFan írta: adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
Én olyan szponzort keresnék, mint mondjuk az Estrella Damm, vagy a Turkish Airlanes, amik nem jelennek meg a mezen, mégis bevételt hoznak a klubnak. Igaz, hogy nem akkora bevételt, mint a QF, de több szponzor több pénzt hoz.MessiFan írta:Igen, ez egy jó kérdés.
Ha ti lennétek a klub elnöke és jelentős anyagi gondokkal küzdenétek és azt mondanák nektek hogy adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
Én igen. Még akkor is ha 111 éves hagyományt török meg vele.
Én is így vagyok. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Sírok, mert megtörik a hagyomány, ráadásul a mez is más lesz. Nevetek, mert sok pénzt kap érte a csapat és megindul felfelé a gazdasági létrán.ab1daL írta:Értem többek felhördülését, és nem tetszését a mezszponzorral kapcsolatban. De ha a culék leszavazzák a mezszponzort, akkor vajon ők kifognak csengetni a klubnak évi 30 millát? Többi csapatnak ez elég nagy plusz bevételt jelent, nekünk lenne a legtöbb pénzünk a mezszponzorból. Igazából én se tudom ám ezt a dolgot hova tenni, én is úgy voltam, hogy nem kell, de amióta bejelentették, azóta kicsit elgondolkodtam. Mind1, ahogy lesz, úgy lesz, én ezek után is teljes mellszélességgel a csapat mögött leszek. Ha lesz mezszponzor, ha nem..
Értem többek felhördülését, és nem tetszését a mezszponzorral kapcsolatban. De ha a culék leszavazzák a mezszponzort, akkor vajon ők kifognak csengetni a klubnak évi 30 millát? Többi csapatnak ez elég nagy plusz bevételt jelent, nekünk lenne a legtöbb pénzünk a mezszponzorból. Igazából én se tudom ám ezt a dolgot hova tenni, én is úgy voltam, hogy nem kell, de amióta bejelentették, azóta kicsit elgondolkodtam. Mind1, ahogy lesz, úgy lesz, én ezek után is teljes mellszélességgel a csapat mögött leszek. Ha lesz mezszponzor, ha nem..Messithebest írta:Így van,ha a culék leszavazzák akkor nem lesz mezszponzor! Én már tényleg csak ebben reménykedem,mert ez hagyománygyalázás! ROSELL MONDJON LE!Lionel85 írta:A tervek szerint a 2011/2012-es szezontól viselné ezt a mezt a Barcelona. Az Internél található kis cikk-cakkok valószínűleg a mi új mezünkben is megtalálhatóak lennének.
Egyelőre a vezetőség még várja a szurkolói reakciókat és ne feledjük, még van egy szavazás magáról a Qatar Fundationról is, amit még a socióknak el kell fogadniuk, ha jól vagyok informálva... ha nem így van, valaki javítson ki!
3. Miért kell siránkozni egy szaros mez miatt?LM10 írta:Szerintem
1.Nem ez a mez lesz jövőre
2.Élőben sokkal jobban néznek ki a mezek, mint egy grafikán
nekem pedig superman játékfigura,remélem az alsógatyájuk is kívül lesz...sőt,a csapat magasságát tekintve és a képességeket is figyelembe véve,az "S" betű nem is indokolatlan. viccet félretéve: rút a mez,az idei miért nem jó egy sárga katari felirattal?socio66 írta:nekem erről a pókember jut eszembe.Lionel85 írta:
elég tré.
Így van,ha a culék leszavazzák akkor nem lesz mezszponzor! Én már tényleg csak ebben reménykedem,mert ez hagyománygyalázás! ROSELL MONDJON LE!Lionel85 írta:A tervek szerint a 2011/2012-es szezontól viselné ezt a mezt a Barcelona. Az Internél található kis cikk-cakkok valószínűleg a mi új mezünkben is megtalálhatóak lennének.
Egyelőre a vezetőség még várja a szurkolói reakciókat és ne feledjük, még van egy szavazás magáról a Qatar Fundationról is, amit még a socióknak el kell fogadniuk, ha jól vagyok informálva... ha nem így van, valaki javítson ki!