2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, ide majd azt a hírt kell linkelni, hogy Alvés hosszabbított és nem mindenféle egyszezonos játékosocskák jönnek ide annyi pénzért, amennyit meg sem érnek.Fecooo írta:eltévesztetted a topicot...
Szerintem csak az uccsó mondtak miatt került ideFecooo írta:eltévesztetted a topicot...
sneco7 írta:Már idény eleje óta Adidasban nyomja, a nyáron megszűnt a szerződése a Nike-kal. Ha jól emlékszem szeptemberben olvastam,h az Adidas adott neki cipőt,h kipróbálja meccsen és eldöntse,h szerződik-e velük. Aztán végülis úgy tűnik,h le is szerződött velük,mert azóta Adidasban tolja.
Már idény eleje óta Adidasban nyomja, a nyáron megszűnt a szerződése a Nike-kal. Ha jól emlékszem szeptemberben olvastam,h az Adidas adott neki cipőt,h kipróbálja meccsen és eldöntse,h szerződik-e velük. Aztán végülis úgy tűnik,h le is szerződött velük,mert azóta Adidasban tolja.Valentino írta:Alves régóta Nike csukában nyomta, most meg Adidasban volt. Csak nekem tünt fel??
Már elég régóta adidasban nyomatja. Ezért sem értem azt hogy Rosell miért a nikeval akarja pótoltatni a fizetését.Valentino írta:Alves régóta Nike csukában nyomta, most meg Adidasban volt. Csak nekem tünt fel??
Szerintem nagyítóval sem biztos, hogy tudnánk találni olyan embert, aki megfelelően tudná pótolni Alvest, természetesen Barca szempontból gondolom. Gergővel értek egyet ebben a kérdésben.LG írta:...
Miért is? Lehet találunk egy fiatal, tehetséges, jobbhátvédet, aki ha közeljövőben nem is, hosszútávon jobb megoldás lesz.gergo9 írta:Ó hát ez simán benne lehet kb annyi az esély rá hogy 3x egymás után megnyerem az ötös lottót.LG írta: de az simán benne lehet, h a helyettese jobb lesz nála.
Ez még több okot ad arra, hogy távozzon. Ha nem ajánlanak nekik brutál fizut a Citynél, akkor nem értem hova ez a nagy pénzéhség. Na mindegy. Sztem ezek után menni kell. Pep úgyis mondani szokta, hogy mindig kell a változás a csapatban, hogy fönt tartsák az egészséges sikeréhséget. Hát most ő lehet ennek az áldozata.El fanático írta:Dani Alves ügynöke kijentette: Nincs érdéklődés Alves iránt Angliából!
http://www.sport.co.uk/news/Football/49 ... _true.aspx
vagy:
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... et&cc=5739
Ó hát ez simán benne lehet kb annyi az esély rá hogy 3x egymás után megnyerem az ötös lottót.LG írta: de az simán benne lehet, h a helyettese jobb lesz nála.
Valóban sokat nyernénk vele Messik,Villak,Pedrok mellett.én most már úgy vagyok vele, hogy menjen.... és hátha jön helyette valaki aki tud beadni...
én viszont nagyon remélem, hogyha jön valaki helyette az ugyanúgy ad be, mint ő. mertha jobban, akkor azt fogja erőltetni és az újról is kiderül, hogy nemtud beadniStoichkov írta:én most már úgy vagyok vele, hogy menjen.... és hátha jön helyette valaki aki tud beadni...
Ez azért erős...nem a beadások a lényeg, mert úgysincs kinek...hanem a rövidpasszos, kreatív, végigsprintelemameccset stb kvalitások. Ilyet többet nem találunk, vagy ha igen, az is egy szezon mire megszokja Messit meg az egész játékot.LG írta:Most ne vitatkozzunk ezen, h mennyire fontos ember, meg mennyire f0gg a csapat játéka tőle. Ha már nem lesz itt, akkor majd véleményt mondhatunk, h mennyire érződik a hiánya. Benne lehet, a pakliban, h fog, de azt semmikép nem hiszem én, h a csapat eredményességére komolyabban kihathatna, de az simán benne lehet, h a helyettese jobb lesz nála.