Josep Guardiola
Két év alatt 7 kupa nem jött volna össze se Guardiola se Messi nélkül és ugyanúgy kellett hozzá a csapat többi játékosa. Gondoljunk bele, hogy ha nem lenne Xavi akkor a középpályán kiosztogatná a labdát? És akkor Messi se tartana ott ahol van. A Barcelona nem egy ember miatt érte el ezeket az eredmények, mert ezekhez az egész csapat kell.
Úristen! Scolari az ultradefenzív focijával a Barca-ban? 2 meccs után bottal kergetnék ki a drukkerek a stadionból. Aki képes volt 60 percet végigbekkelni a belgák ellen az egyik legkreatívabb brazil támadóalakzattal, az inkább ne tegye be a lábát Barcelonába.Lebron írta:Ha választani közte és Messi között én őt választanám. Azt, hogy két év alatt 7 kupát nyertünk, és a harmadik évben is minden esélyünk megvan arra, hogy még nyerjünk hatot, azt a legfőbb részben neki köszönhetjük. Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Touré stb. már Rijkaard idejében is itt voltak. Guardiola csinált fegyelmet az öltözőbe. Nagyon nagy érvágás lesz ha ő elmegy innen...![]()
![]()
Ha pedig tényleg elmegy, akkor jöjjön Scolari, vagy vegye át a csapatot Tito.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nemhiszem,hogy tréfa lenne, már kezdik lehozni a hitelesnek mondható oldalak is, ha a mundo-n jól olvasom ki :S ..hát csak reménykedem, hogy meggondolja magát,vagy valaki meggondolásra készteti...Abidal után ez egy újabb tragédia lenne a csapatnál szvsz.A Barca számára ő a tökéletes edző, de..

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez még viccnek is rossz lenne. Messit eladni?Lebron írta:Ha választani közte és Messi között én őt választanám. Azt, hogy két év alatt 7 kupát nyertünk, és a harmadik évben is minden esélyünk megvan arra, hogy még nyerjünk hatot, azt a legfőbb részben neki köszönhetjük. Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Touré stb. már Rijkaard idejében is itt voltak. Guardiola csinált fegyelmet az öltözőbe. Nagyon nagy érvágás lesz ha ő elmegy innen...![]()
![]()

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ha választani közte és Messi között én őt választanám. Azt, hogy két év alatt 7 kupát nyertünk, és a harmadik évben is minden esélyünk megvan arra, hogy még nyerjünk hatot, azt a legfőbb részben neki köszönhetjük. Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Touré stb. már Rijkaard idejében is itt voltak. Guardiola csinált fegyelmet az öltözőbe. Nagyon nagy érvágás lesz ha ő elmegy innen...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ebben a szovegben par dolog santit.
1. Azzal akarja buzditani a jatekosait -Rosell szerint- , hogy elhagyja a klubot?
2. Mourinho akarmilyen ember, szerintem ugysem mondana erre azt, hogy pozitiv hir.
3. Messinek nincs izomserulese.
1. Azzal akarja buzditani a jatekosait -Rosell szerint- , hogy elhagyja a klubot?
2. Mourinho akarmilyen ember, szerintem ugysem mondana erre azt, hogy pozitiv hir.
3. Messinek nincs izomserulese.
Nagyon mellbe vágott ez a hír.
Nem tudom, hogy mennyi igaz belőle, de nagyon nem örülnék, ha elmenne. Én tényleg látom benne azt, hogy annyit maradhatna itt, mint Ferguson az MU-nál, nem igazán értem a kifogásait. Persze lehet, hogy nem valós a hír, de szerintetek ki jöhetne helyette? Luis Enrique, Vilas-Boas?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ha az eurobarca tréfája lenne,akkor nem hozná le mindegyik oldal. peptől pedig szhar vicc,de először énis poént sejtettem.Subinho írta:Ne döljetek be!!! Ez a szokásos április 1-ei tréfa. Tavaly azt írták, Guardiola a Realba tart és Mourinho jön hozzánk...![]()
![]()
![]()
amíg jönnek az eredmények és játszik Xavi, Messi, Ini, addig nem megy el innen sehová Pep, az tuti!!!
- albicelesteX
- A Vadász
Ha mindenképp menni akar akkor mit szólnál az As .... na mindegy...Fecooo írta:pont az a lényeg, h ilyet csak a színfalak mögött mondott, számítva arra, h ez nem fog kiderülni...
a talján média szánalmas, h ezt nyilvánosságra hozta... remélem Pepék pert akasztanak a nyakukba!![]()
undorító a jelenkor médiája!
arra meg, h miért menne el másik klubba? mert meg akarja mutatni, h ő nem csak ilyen kerettel képes sikeres lenni, hanem érvényesülni tud más körülmények között is.... ez azért valljuk be, nem elképzelhetetlen...

Ilyen amatőr nem lehet Guardiola sem, hogy lenyilatkozik valami szenzációsat, majd megkéri a jószívű, megértő újságírókat, hogy de ne adják már le... na ne!
Szerintem nem tréfa...nem véletlen, hogy csak 1 évre ír alá mindig...nem akar úgy belebukni, mint Rijkaard. ha érzi, hogy már nem olyan a dolog, azonnal lelécel.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Persze, hogy nem megy innen egykönnyen el! Egyre színvonalasabb és jó átverések vannak évről-évre, de a hatásukat megteszik.
Élete csapata a Barcelona, a sikerekbe szerintem nem lehet belefáradni, annyira megszállott és munkamániás, hogy szerintem pont a kupák, címek motiválják és viszik előre a szekerét, ahogy a játékosokét is! Az, hogy megunja a játékosokat, vagy ők Pepet, kizártnak tartom. Ez egy csúnya mellébeszélés. Szerintem ez egy jól kitalált tréfa.
A Villarreal elleni meccs után nyilatkozni fog Guardiola. Nem lennék meglepve, ha vigyorogva azt mondaná, "szépen átvertelek titeket, hihihi".
Élete csapata a Barcelona, a sikerekbe szerintem nem lehet belefáradni, annyira megszállott és munkamániás, hogy szerintem pont a kupák, címek motiválják és viszik előre a szekerét, ahogy a játékosokét is! Az, hogy megunja a játékosokat, vagy ők Pepet, kizártnak tartom. Ez egy csúnya mellébeszélés. Szerintem ez egy jól kitalált tréfa.
A Villarreal elleni meccs után nyilatkozni fog Guardiola. Nem lennék meglepve, ha vigyorogva azt mondaná, "szépen átvertelek titeket, hihihi".

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.04.02. 11:40:25-kor.

- Subinho
- Director del Fútbol
Ne döljetek be!!! Ez a szokásos április 1-ei tréfa. Tavaly azt írták, Guardiola a Realba tart és Mourinho jön hozzánk...
amíg jönnek az eredmények és játszik Xavi, Messi, Ini, addig nem megy el innen sehová Pep, az tuti!!!

- LM10
- Director del Fútbol
Úgy gondolom ameddig fent tudja ezt az állapotot tartani ami most van, addig nincs miről beszélni. Ha pedig már érzi, hogy kevés már ide, akkor neki is, és a csapatnak is jobb hogy távozzon. De nagyon remélem, hogy ez még jó pár év múlva jön el.
Nem értem miért menne el addig,ameddig jönnek a címek,szóval elég érdekes egy nyilatkozat volt ez.
igen,közben már észrevettem...P.U.Y.O.L. írta:Lejjebb írták, hogy megjelent...Initom írta: szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!
Valaki utánanézne,hogy külföldi oldalon is meg jelent e a hír?

mikor szerkesztettem volna,már írtad a HSZ ed...
Abi & Tito
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Lejjebb írták, hogy megjelent...Initom írta: szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!
szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!Fecooo írta:Tibi, spanyolban december 28-a bolondok napja, szóval poénból tuti nem nyilatkozott ilyet...Lionel85 írta:Más hír is volt, amit egy médium kitalált és sokan átvették tőlük. Szerintem ez tréfa volt, Pep képes pókerarccal ilyet nyilatkozni. Ennyire nem tudom elképzelni róla, hogy ilyen hamar abbahagyja az edzősködést Barcelonában, de ha így is lenne, nem dőlne össze a világ. Én áprilisi tréfának fogom fel. Nem véletlenül elsején jelent meg az interjú és nem hónapokkal előtte vagy hónapokkal utána.
Abi & Tito
Tibi, spanyolban december 28-a bolondok napja, szóval poénból tuti nem nyilatkozott ilyet...Lionel85 írta:Más hír is volt, amit egy médium kitalált és sokan átvették tőlük. Szerintem ez tréfa volt, Pep képes pókerarccal ilyet nyilatkozni. Ennyire nem tudom elképzelni róla, hogy ilyen hamar abbahagyja az edzősködést Barcelonában, de ha így is lenne, nem dőlne össze a világ. Én áprilisi tréfának fogom fel. Nem véletlenül elsején jelent meg az interjú és nem hónapokkal előtte vagy hónapokkal utána.

Ha igaz a hír, ha nem igaz, Barca volt, Barca van és Barca lesz! Sajnálnám, ha elmenne, de elfogadnám. Az tény, hogy a Barca számára jelenleg jobb edző nincs, ezért is lenne kár, ha távozna. De ne feledjük, nem lesz mindig minden fenékig tejfel, inkább érezzétek magatokat kiváltságosnak, hogy iylet láthattok hétről-hétre!
Football, bloody hell. /SAF/
Törölték a magyar-spanyol szövetséges áprilisi hírt és jött ez.
Jobban átgondolva szerintem ez kamu hiába jelent meg másodikán a hír...
De ha nem akkor szúúúszááá (Bad Boys 2 nyomán)
Jobban átgondolva szerintem ez kamu hiába jelent meg másodikán a hír...
De ha nem akkor szúúúszááá (Bad Boys 2 nyomán)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Más hír is volt, amit egy médium kitalált és sokan átvették tőlük. Szerintem ez tréfa volt, Pep képes pókerarccal ilyet nyilatkozni. Ennyire nem tudom elképzelni róla, hogy ilyen hamar abbahagyja az edzősködést Barcelonában, de ha így is lenne, nem dőlne össze a világ. Én áprilisi tréfának fogom fel. Nem véletlenül elsején jelent meg az interjú és nem hónapokkal előtte vagy hónapokkal utána.

mert a pótlása lehetetlen. edzőként még rendben van,de pedagógusként nem lehet pótolni. szerintem kizárólag egy volt barcás tudja azt hozni,amit ő hoz.Barcaman14 írta:Első olvasásra én is áprilisi tréfának vettem, de úgy tűnik hogy nem az.Ezt én is rossz lépésnek tartom Peptől. Nyilván rendesen átvágták azzal hogy közzétették, de azért gondolkozhatott volna egy picit. A mai világban senkiben nem lehet megbízni, főleg nem a médiában.
Mindenesetre én nagyon bízom benne hogy a következő nyilatkozatában megcáfolja az elmondottakat, mert én abban a hitben vagyok vele kapcsolatban hogy hosszú ideig fog még a kispadon ülni. A pótlása meg sem fordul a fejemben!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Első olvasásra én is áprilisi tréfának vettem, de úgy tűnik hogy nem az.
Ezt én is rossz lépésnek tartom Peptől. Nyilván rendesen átvágták azzal hogy közzétették, de azért gondolkozhatott volna egy picit. A mai világban senkiben nem lehet megbízni, főleg nem a médiában. 
Mindenesetre én nagyon bízom benne hogy a következő nyilatkozatában megcáfolja az elmondottakat, mert én abban a hitben vagyok vele kapcsolatban hogy hosszú ideig fog még a kispadon ülni. A pótlása meg sem fordul a fejemben!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***