Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úristen! Scolari az ultradefenzív focijával a Barca-ban? 2 meccs után bottal kergetnék ki a drukkerek a stadionból. Aki képes volt 60 percet végigbekkelni a belgák ellen az egyik legkreatívabb brazil támadóalakzattal, az inkább ne tegye be a lábát Barcelonába.Lebron írta:Ha választani közte és Messi között én őt választanám. Azt, hogy két év alatt 7 kupát nyertünk, és a harmadik évben is minden esélyünk megvan arra, hogy még nyerjünk hatot, azt a legfőbb részben neki köszönhetjük. Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Touré stb. már Rijkaard idejében is itt voltak. Guardiola csinált fegyelmet az öltözőbe. Nagyon nagy érvágás lesz ha ő elmegy innen...![]()
![]()
Ha pedig tényleg elmegy, akkor jöjjön Scolari, vagy vegye át a csapatot Tito.
Ez még viccnek is rossz lenne. Messit eladni?Lebron írta:Ha választani közte és Messi között én őt választanám. Azt, hogy két év alatt 7 kupát nyertünk, és a harmadik évben is minden esélyünk megvan arra, hogy még nyerjünk hatot, azt a legfőbb részben neki köszönhetjük. Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Touré stb. már Rijkaard idejében is itt voltak. Guardiola csinált fegyelmet az öltözőbe. Nagyon nagy érvágás lesz ha ő elmegy innen...![]()
![]()
Ha pedig tényleg elmegy, akkor jöjjön Scolari, vagy vegye át a csapatot Tito.
ha az eurobarca tréfája lenne,akkor nem hozná le mindegyik oldal. peptől pedig szhar vicc,de először énis poént sejtettem.Subinho írta:Ne döljetek be!!! Ez a szokásos április 1-ei tréfa. Tavaly azt írták, Guardiola a Realba tart és Mourinho jön hozzánk...![]()
![]()
![]()
amíg jönnek az eredmények és játszik Xavi, Messi, Ini, addig nem megy el innen sehová Pep, az tuti!!!
Ha mindenképp menni akar akkor mit szólnál az As .... na mindegy...Fecooo írta:pont az a lényeg, h ilyet csak a színfalak mögött mondott, számítva arra, h ez nem fog kiderülni...
a talján média szánalmas, h ezt nyilvánosságra hozta... remélem Pepék pert akasztanak a nyakukba!![]()
undorító a jelenkor médiája!
arra meg, h miért menne el másik klubba? mert meg akarja mutatni, h ő nem csak ilyen kerettel képes sikeres lenni, hanem érvényesülni tud más körülmények között is.... ez azért valljuk be, nem elképzelhetetlen...
igen,közben már észrevettem...P.U.Y.O.L. írta:Lejjebb írták, hogy megjelent...Initom írta: szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!
Valaki utánanézne,hogy külföldi oldalon is meg jelent e a hír?
Lejjebb írták, hogy megjelent...Initom írta: szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!
Valaki utánanézne,hogy külföldi oldalon is meg jelent e a hír?
szerintem a hír igaz,de a magyar újságírók kitalálhatták!Fecooo írta:Tibi, spanyolban december 28-a bolondok napja, szóval poénból tuti nem nyilatkozott ilyet...Lionel85 írta:Más hír is volt, amit egy médium kitalált és sokan átvették tőlük. Szerintem ez tréfa volt, Pep képes pókerarccal ilyet nyilatkozni. Ennyire nem tudom elképzelni róla, hogy ilyen hamar abbahagyja az edzősködést Barcelonában, de ha így is lenne, nem dőlne össze a világ. Én áprilisi tréfának fogom fel. Nem véletlenül elsején jelent meg az interjú és nem hónapokkal előtte vagy hónapokkal utána.
Tibi, spanyolban december 28-a bolondok napja, szóval poénból tuti nem nyilatkozott ilyet...Lionel85 írta:Más hír is volt, amit egy médium kitalált és sokan átvették tőlük. Szerintem ez tréfa volt, Pep képes pókerarccal ilyet nyilatkozni. Ennyire nem tudom elképzelni róla, hogy ilyen hamar abbahagyja az edzősködést Barcelonában, de ha így is lenne, nem dőlne össze a világ. Én áprilisi tréfának fogom fel. Nem véletlenül elsején jelent meg az interjú és nem hónapokkal előtte vagy hónapokkal utána.
mert a pótlása lehetetlen. edzőként még rendben van,de pedagógusként nem lehet pótolni. szerintem kizárólag egy volt barcás tudja azt hozni,amit ő hoz.Barcaman14 írta:Első olvasásra én is áprilisi tréfának vettem, de úgy tűnik hogy nem az.Ezt én is rossz lépésnek tartom Peptől. Nyilván rendesen átvágták azzal hogy közzétették, de azért gondolkozhatott volna egy picit. A mai világban senkiben nem lehet megbízni, főleg nem a médiában.
Mindenesetre én nagyon bízom benne hogy a következő nyilatkozatában megcáfolja az elmondottakat, mert én abban a hitben vagyok vele kapcsolatban hogy hosszú ideig fog még a kispadon ülni. A pótlása meg sem fordul a fejemben!