Tocy írta:Szerintem nem tréfa...nem véletlen, hogy csak 1 évre ír alá mindig...nem akar úgy belebukni, mint Rijkaard. ha érzi, hogy már nem olyan a dolog, azonnal lelécel.
Nos én ezzel a két kommentel értek egyet. Ugyanerre gondolok én is.d írta:Nem kell ezen ledöbbenni, teljesen igaza van. Egy csapat halála az állandóság, ezért kellenek akkor is új játékosok, ha úgymond nincs szükség erősítésre. És az esetek túlnyomó részében edzőváltásra is ezért van szükség. A ritka kivétel az olyan ember, mint Szőralkesz, aki képes évtizedeken át sikeres maradni egy klub élén. A legtöbb edző erre képtelen, sokan tudatosan el is kerülik, mint a special five, aki mindig a csúcson hagyja ott a csapatát és csak a Chelseavel követte el azt a hibát, hogy túl sokáig maradt.
Én vidéken voltam három napig, tehát el voltam zárva az internettől és a tévétől. pl. tegnap nem tudtam megnézni a meccset. SMS -ben tudtam meg, hogy jövőre elhagy minket Pep. Azt hittem hogy a haver szívat, le is szidtam miatta. De kiderült hogy igaza is volt.
Kicsit kiakadtam tőle, de rájöttem hogy valahol benne az igazság. Mivel nem akar úgy leégni mint Rijkaard. Egyszerűen legenda akar maradni a Barcelona történelemben. És én valahol megértem.