Fecooo írta:meg kell jegyeznem, h nem tudom mikor láttam utoljára ennyire tökéletesen cserélni Pepet...
1. Keita-Messi csere a legjobbkor történt meg.
2. Villát lehozta, nem hagyta sokáig szenvedni és elég időt adott Bojannak, aki hasznos is volt megint... (nem tudom észrevettétek-e a labdaszerzéseit és nagyon jól tartotta meg a labdákat, volt egy eset, ahol 3-4 emberrel szemben is, szóval ez apró, de mindenképpen fontos fejlődés! sokkal labdabiztosabb volt a kicsi!)
3. a végén még Jonathan is lehetőséget kapott, bár arra nem emlékszem, h labdához ért volna...
szóval nagyon jól meccselt!
Épp akartam írni, főleg neked címezve - mint elégedetlenkedőnek - hogy milyen jól cserélt
A szívroham kerülgetett amikor láttam Ibi számát, hál'Istennek tévesen lett beírva. Pep nem szórakozott, a két leggyengébben teljesítőt lekapta, Keitát és Villát.
Messi pihentetését saját bevallása szerint nem befolyásolta a Gijón győzelem, bár szerintem a nagyobb rotálást igen.
Végre játszott mindenki aki kevesebbet szokott, egyedül Milito nem. Thiagora nincs jelző, Messi óta a legnagyobb ösztönös zseni. Ibi lehetett volna kicsit élesebb de így is játszott 84-85 percet, JDS sajnos keveset, de Bojannak legalább ennyit kéne játszania, ez se sok, de még se 5-10 perc.
És tartalékosan növeltük a 3. otthonában az előnyünket, nem semmi!