A valaha élt egyik leghatékonyabb játékos, 52 gól nem emberi.

Az biztos hogy ma különösen fontos lesz a játéka! Eddig valóban kivették a játékból a Mou féle csapatok, de azt hozzá kell tenni hogy a kupadöntőn ez a megszokottnál könyebb feladat volt, mivel nem igazán mozgott. Ma pedig ez lesz a kulcs. A vereség után nagyon összeomlott ahogy olvashattuk, de ha Pepnek sikerült rendbe szedni, akkor ma elméletileg egy hihetetlenül motivált Messit fogunk látni. Ő pedig megállíthatatlan! Nagyon bízom benne!socio66 írta:iniesta kiválásával végképp ő lesz a játékunk kulcsa,ha neki nem fog menni,akkor valószínűleg a csapatnak sem.
villa és pedro az utóbbi időben képtelen 1v1-es szitukat megoldani, középen pedig ha nem thiago,vagy afellay fog játszani,szintén senkitől nem várhatunk váratlan megoldásokat,létszámfölényes helyzetek teremtését.
messi-t eddig mourinho csapatai kivétel nélkül tökéletesen kivették a játékból,ha ma is ez lesz,akkor minimálisra csökkennek az esélyeink sajnos.
Nem nagyon figyeltem meg az elmúlt két Clásicón, de követő emberfogásban fogta Pepe Messit? Mert ha nem, akkor egyszerű a dolog, nem azon az oldalon kell játszatni Leót, ahol a tahó ellenfele van, de ha igen, akkor mélyre el kéne vinni mindig őt és akkor egy társnak lenne egy luk, ahol szabadon befuthatna. Még magam se tudom elképzelni, hogy hogyan, de Pep minden bizonnyal tudja az ellenszert, csak eddig nem használta valamiért.Fecooo írta:ON: már a bl topicban is írtam, h Dani képes lenne rá, h fedezze Messit, ehhez csak annyi kéne, h vagy ő, vagy Messi a másikhoz közelebb helyezkedik, és pepe aljas támadásai ellen a gyorsabb, gyakoribb passzolás is lehet ellenszer, vagy ha Dani magára vonná pepe figyelmét és vele aztán birkózhat...
Nem kell elolvasnod, amit írok!!! Már megint személyeskedsz!Fecooo írta:szabályosan fizikai fájdalmat okoz kinga szinte minden karaktere....
csak engem zavar?
ON: már a bl topicban is írtam, h Dani képes lenne rá, h fedezze Messit, ehhez csak annyi kéne, h vagy ő, vagy Messi a másikhoz közelebb helyezkedik, és pepe aljas támadásai ellen a gyorsabb, gyakoribb passzolás is lehet ellenszer, vagy ha Dani magára vonná pepe figyelmét és vele aztán birkózhat...
milyen igazad van... és a Yaya touré most milyen jó volna... sajnálom még mindig...Fecooo írta:szabályosan fizikai fájdalmat okoz kinga szinte minden karaktere....
csak engem zavar?
ON: már a bl topicban is írtam, h Dani képes lenne rá, h fedezze Messit, ehhez csak annyi kéne, h vagy ő, vagy Messi a másikhoz közelebb helyezkedik, és pepe aljas támadásai ellen a gyorsabb, gyakoribb passzolás is lehet ellenszer, vagy ha Dani magára vonná pepe figyelmét és vele aztán birkózhat...
Bocs, de január óta mindig Xavi volt a legjobb???? Hol van PL: Mascherano, aki tényleg rengeteg meccsen a legjobb volt. Amióta nem Xavi az aranylabdás, azóta érdekes módon mindig ő nyer, mikor sokszor vannak nála jobbak. Elárulom, hogy a csapat gyengélkedésében Xavi is benne van. Xavi, Iniesta, Pedro, Villa. Nekik kéne leginkább feljavulni, meg persze Messinek kicsit többet futni. Nem akarok ebből vitát, csak megjegyeztem.El fanático írta:messi1011 írta:Van egy szavazás a hivatalos Barca weblapon, és érdekes dolgot fedeztem fel. Messi toronymagasan vezetett. Miután megkapta az aranylabdát és nem nem Xavi kapta, azóta minden meccsen Xavi a legjobb. Nem akarok vitát gerjeszteni, csak úgy gondoltam, beteszem.
Ha szeretitek Messit, szavazzatok rá!
http://www.fcbfans.com/ranking2010/en/ranking.html
" d "- jól mondja Kinga - ez nem egy "ki a kedvenced?" szavazás, hanem a " meccs legjobbja"-szavazás és erre minden egyes meccs után szavazhatnak a regisztrált felhasználók.
...és nem mindig Messi kapja a legtöbb szavazatot, csak általában...
messi1011 írta:Van egy szavazás a hivatalos Barca weblapon, és érdekes dolgot fedeztem fel. Messi toronymagasan vezetett. Miután megkapta az aranylabdát és nem nem Xavi kapta, azóta minden meccsen Xavi a legjobb. Nem akarok vitát gerjeszteni, csak úgy gondoltam, beteszem.
Ha szeretitek Messit, szavazzatok rá!
http://www.fcbfans.com/ranking2010/en/ranking.html
Gratula ... ez a "születésétől" kezdve ( nagyon jó ): MessiIsten:FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=828NBFZP ... r_embedded
Elnézést ha már volt.
Messi 49 eddig gólja a szezonban, 3 percben összefoglalva.
Amennyire én tudom Deák Ferencé az európai rekord. Az 1945-46os szezonban 66 gólt lőtt 34 meccsen csak a magyar bajnokságban. Ez még máig a rekord.(Hozzáteszem 1948-49ben 59-et rúgott szóval tudott a Bamba.SuperMessi írta:Én azt néztem hogy klubszinten lőtt -e már valaki többet mint 50 gól egy szezonban valaha? Gerd Müllernek volt egy 55 gólos szezonja azt tudtam, de megnéztem és abból 12 gólt a válogatottban lőtt. Volt egy William 'Dixie' Dean nevezetű angol focista a 20-as években aki lőtt 60-at de nem tudom hogy az csak klubszinten volt -e. Ki mit tud?