Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
znk
Barça B

2011.05.13. 00:58:37

Rinku élményvolt olvasni ezt a két hozzászólásodat :DDDDD Eskü teljesen igazad van.Kész vagy ember!Nevetek
Més que un club
miihii
KHAL

2011.05.13. 00:46:42

Megvilágosodtam! :lol:
Samu és Yaya után többen is megpendítették h Pep rasszista,de a jelek szerint inkább Busí volt a hunyó a dologban.Tuti h szénné majmozta a két ex-játékost az együtt töltött évek során és a két csenevész fiatalember inkább elmenekült a klub nehézfiúja elől,nem bírva a megaláztatásokat.Feltűnt h olyan sanda szemmel néz Keitáékra is.Mindig lesi a pillanatot,amikor jól lemajmozhatja színesbőrű társait.
BIZONYÍTÉK

:mrgreen: :lol: :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.05.13. 00:27:11

Daweed írta:Már csak az állatvédők kellenének, hogy hogy merte sértegetni a majmokat Buqsuets :lol:
:lol:
Az állatkerti látogatás során több majmot is "lemarcelozott"
Amúgy meg-függetlenül attól, h. mondta-e , vagy sem-az évtized vicce lenne, ha ezért eltiltást kapna.
Vicc lenne, ha egy ilyen majom miatt tiltanák el. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.13. 00:06:30

Jól vagytok már, de megy itt a képmutatás, itt mindenki olyan szent és büntetlen előéletű, hogy hevében semmi meggondolatlant nem csinált, itt mindenki maga a tökély és az érintetlenség... Hagyjátok már a francba békén Sergiot, mindenki ilyen jogos, úgy kell eltiltani... Ne zavarjon titeket, hogy attól, hogy nem volt szép, hogy lemajmozta, tökéletesen igaza volt, annak az "embernek" szebb jelzőt nem lehet keríteni, aki így odarúg Messinek és a többieknek, mint egy vadbarom, az még azt is megérdemli, hogy nyakon verjék egy fűzér banánnal...
Football, bloody hell. /SAF/
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.13. 00:03:38

Rinku írta:Még ha el is tiltják, 5 meccsre... Ezért 5 meccs? murinnyó hónapokon keresztül pofázott és ócsárolt mindent, Barca-t, UEFA-t, UNICEF-et, a ti anyátokat, az én anyámat, mindenki anyját és neki bírnak adni 5 meccset egy havi (*évi) sz*rrágásért, Sergio meg kapásból 5-t kap, amikor lemajmoz egy majmot! Marcelo egy majom, egy kis paraszt, én is lemajmoztam volna... Mondjuk nem a bőrszínére gondoltam volna először, hanem mert egy sutyerák... Busquets-ben is meg van az S-faktor, mint a madrid játékosok 90%-ban, de akkor is, egy szóért 5 meccs, mikor a túloldalon sok száz ócsárló szó után alig 5 meccs... A tulok meg rányilatkozza, hogy majd ha az UEFA megmagyarázza neki, mire kapott 5 meccset, akkor majd szóba áll a sajtóval... Én úgy vágtam volna ki ezek után a komplett jövő évi Bl-idényből, mint macskát sz*rni és ez vonatkozna az összes edzőre, beleértve Pepünket is a játékba, ha így nyilatkoznának ezek után... Mitől ennyire rémisztő a vén prosztatás, hogy nem lehet 7-8 meccsre kiszórni, hanem enyhítőnek CSAK 5 meccs... Mi ez a sz*r, amivel etetnek minket? Hát hol itt az igazság? "Az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben..."
offos megjegyzés ehhez: Ramos és Pepe sem kapott eltiltást, csak a piros miatti 1 kötelezőt...
nah mind1, Busi koma ismét alakított, pedig már kezdtem megbékélni vele, de ismét bolondgombát ehetett a murinnyó elleni meccsek előtt.... csak azért idegesítene az eltiltás, mert a kettős mérce durván megjelenne... :evil:
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.12. 23:58:30

Még ha el is tiltják, 5 meccsre... Ezért 5 meccs? murinnyó hónapokon keresztül pofázott és ócsárolt mindent, Barca-t, UEFA-t, UNICEF-et, a ti anyátokat, az én anyámat, mindenki anyját és neki bírnak adni 5 meccset egy havi (*évi) sz*rrágásért, Sergio meg kapásból 5-t kap, amikor lemajmoz egy majmot! Marcelo egy majom, egy kis paraszt, én is lemajmoztam volna... Mondjuk nem a bőrszínére gondoltam volna először, hanem mert egy sutyerák... Busquets-ben is meg van az S-faktor, mint a madrid játékosok 90%-ban, de akkor is, egy szóért 5 meccs, mikor a túloldalon sok száz ócsárló szó után alig 5 meccs... A tulok meg rányilatkozza, hogy majd ha az UEFA megmagyarázza neki, mire kapott 5 meccset, akkor majd szóba áll a sajtóval... Én úgy vágtam volna ki ezek után a komplett jövő évi Bl-idényből, mint macskát sz*rni és ez vonatkozna az összes edzőre, beleértve Pepünket is a játékba, ha így nyilatkoznának ezek után... Mitől ennyire rémisztő a vén prosztatás, hogy nem lehet 7-8 meccsre kiszórni, hanem enyhítőnek CSAK 5 meccs... Mi ez a sz*r, amivel etetnek minket? Hát hol itt az igazság? "Az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben..."
Football, bloody hell. /SAF/
Budo
Barça B

2011.05.12. 23:41:09

Gratulálok azoknak, akik nem érzik a különbséget a rasszizmus és a trágárság között.
madridista
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.05.12. 23:38:43

Mint minden más, a jelenlegi Real Madrid által követelt morális büntetés, úgy ez is a szégyen és a vicc kategóriájába tartozik.
.
ziipp
Capitá del Barça

2011.05.12. 23:30:30

Ha még valami durvát mondott volna... :D

De könyörgöm, annyit történt, hogy lemajmozta... :D

Remélem eltiltják egy életre ezt a rasszista mocskot! :P :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.12. 22:57:46

LG írta:Remélem el is tiltják. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert akkor Mascherano kezdene vkp-ként, és őt a MU ellen eleve jobb megoldásnak tartom.

Ennyi.

Én nálam a színészkedéseivel húzta ki a gyufát.. méltó bünti lenne. Mascherano pedig igen tapasztalt angol focit illetően, ahogy idén megismertük, simán megfogja állni a helyét. Remélem kezdeni fog vkp.-ként.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Puyol05
Entrenador del Barça

2011.05.12. 22:56:22

visca el barca írta:komolyan mondom, h már minden szarból híreket csinálnak. én amugy simán kinézem busiból h lemajmozta :D

amugy minden meccsre lehetne küldeni ilyen szajrol olvasokat, aztan lehetne törölni a következő fordulót, mert a jatekosok 90%-át eltiltanák :D
Hát éppen ez az. Ha úgy vesszük, akkor ő csak majmozott, ha majmozott. Na és akkor mi van? Aki meg anyázik, meg hasonló szépeket mond, azzal mi van? Egy csomószor lehet azt is látni, hogy a partjelző nem a játékosoknak megfelelő ítéletet hozza, akkor már egyből putáznak, meg mádréznak. Azt ne mondja nekem senki, hogy azt nem veszik észre... De ha a realról van szó, akkor egyből minden sz.rt így fel kell fújni. Tuti, hogy az ő kezük van benne a dologban..
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.12. 22:39:31

szánalmas h egyáltalán ebből ügy lett. lemajmozta...úristen! oda ne rohanjak. a Real Madrid szerencséjére van valami csomót keresni a szaron. hány meg hány sértőbb megjegyzés van a pályán ennél...amit semmivel se büntetnek...

színészkedik...mourinho 26szor jobban sértette meg a sportszerűséget "pszichés ráhatás" című förtelem nyilatkozataival mint busquets valaha is fogja, a portugál büntetése fényében busquetsnek semmit se kéne adni. kapjon sárgát akkor a meccsen a magasan képzett játékvezetőktől a színészkedésért, ne utólag pofázzon az UEFA a felvételek alapján...
xavee6
Barça C

2011.05.12. 22:36:58

LG írta:Remélem el is tiltják. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert akkor Mascherano kezdene vkp-ként, és őt a MU ellen eleve jobb megoldásnak tartom.
Most beszéltem Peppel, mindenképpen Mascerano kezd!
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.12. 22:31:39

Szerintem sem lesz az egészből semmi...

A Madrid nem nyugszik, vége elkerülték, hogy az egész világ rajtuk röhögjön, mert nem estek ki a nyolcaddöntőben, erre találnak az egészre más indokot...
Daweed
Jugador del Barça

2011.05.12. 22:29:10

Már csak az állatvédők kellenének, hogy hogy merte sértegetni a majmokat Buqsuets :lol:
Andris
Adminisztrátor

2011.05.12. 22:26:01

Az UEFA a videó mellett a Real Madrid és Marcelo álláspontjából eredően vizsgálja ki az ügyet.
És a majmok álláspontjából?

Nevetséges ez az egész, és pillanatnyilag úgy látom hogy teljesen nyilvánvalóan semmiféle eltiltás nem lesz ebből.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
d
Entrenador del Barça

2011.05.12. 22:09:35

Magáért a provokációért érdemelne egy nyaklevest, bár focipályán a sok túlművelt közt érheti ilyen az embert, csak ami elmegy egészen az enbéegyig, az nem elfogadható egy olyan meccsen, amit 60 kamera vesz. Vannak dolgok, amik kiszaladnak az ember száján az egy dolog, de az ilyen szándékos provokációt én már ifikoromban is rühelltem.

Amúgy pedig az UEFA aligha fog precedenst teremteni ezzel, de ha elkaszálják Busquetset áldásom rá, csak menjen utána legalább kétszer annyi meccses eltiltással Marcelo is a szándékos taposásával.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.12. 22:04:53

komolyan mondom, h már minden szarból híreket csinálnak. én amugy simán kinézem busiból h lemajmozta :D

amugy minden meccsre lehetne küldeni ilyen szajrol olvasokat, aztan lehetne törölni a következő fordulót, mert a jatekosok 90%-át eltiltanák :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.05.12. 21:59:22

Hejjj, de nagy szavak puffogtatása mellett törtök pálcát itt Busquets felett...

Nem ártana előbb kicsit visszagondolni az előzményekre és belegondolni az utóbb hetek Barça-ellenes madridi kilincseléseire és sajtó-hadjáratára.

Busi a meccs hevében odaszólt Marcelonak - ez biztos. - ...hogy pontosan mi az, amit mondott? Talán azt, hogy majom - talán nem azt....
...és ha azt is mondta, nem rasszista indítatásból tehette, bár ügyesen és okosan rá lehet mondani, ami meg is történt, mivel a madridiak szerint a "Stop the racism" égisze alatt könnyedén el lehet intézni, hogy meszeljék el Sergiót.
Nah, most - ha a fenti példamondat égisze alatt példát karnak az üggyel statuálni, amiben a Real is bízik, akkor innetől kezve a fekete bőrű játékosok felé érzelmi felindulásból kimondott szitkoknak meg kell állniuk az ejnye-bejnye szintjén, bár nem biztos, hogy a Real ekkora feneket kerített volna ennek az ügynek, ha nem ezek a körülmények adódnak.

Viszont még egy dolog biztos: a Real nem lenne az, amivé vált az utóbbi időszakban, ha nem kapaszkodna bulldogként ebbe is bele csak azért, hogy megmutassák, bár szerintük mi cimborálunk mindenkivel, mégis ők azok, akik bármit elérnek a hivatalos szerveknél.

Tehát, ha Busquetset elmarasztalják-eltiltják, az nem a bizonyítékok esetet bizonyító volta miatt lesz - ha pedig nem büntetik meg, akkor nem csupán nem folynak bele egy "háborúba" amit egy sértett egójú illető indított egy egész klub ellen és aki mögé aztán felsorakozott a munkaadója, az általa irányított csapat tagjai, dolgozói és a helyi sajtó is.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.12. 21:37:10

Freixa szerint nem mono mono-t mondott, hanem mucho morro-t, ami annyit jelent, hogy nagy orrú. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.12. 21:33:57

A játékával semmi bajom, ha odafigyel, akkor világklasszis VKP. De ezt a 'kezemmögülsunyibankinézek', meg hogy lemajmozza az ellenfelet nagyon gyorsan el kéne felejtenie. Egyszerűen nem méltó a klubhoz és a hagyományokhoz.
Ha nem bírja "kinőni", akkor egyszerűen nincs helye a csapatban!
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.12. 21:24:35

Remélem el is tiltják. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert akkor Mascherano kezdene vkp-ként, és őt a MU ellen eleve jobb megoldásnak tartom.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.12. 19:42:12

A színészkedéseivel elég rossz fényt vet a csapatra, ettől függetlenül nagyon jó játékos. Csak kicsit vegyen vissza az arcából...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.12. 19:34:56

Megérdemli, ha eltiltják a döntőről. Eléggé nem a Barcelonába való stílussal rendelkezik, számomra nem túl szimpatikusak a megnyilvánulásai. Színészkedik sokat, most még kiderül, hogy rasszista is (bár ez vitatható), egyszóval nem sajnálom őt.
Kép
Kép
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.05.12. 18:50:36

ztoth1 írta:
MessiFan írta:Az én szememben a 4 clásicón meg a legtöbb meccsen eléggé unszimpatikussá vált. Rengetegszer színészkedik ráadásul nagyon rosszul, és még le is majmozza a másikat aztán nyilatkozza, hogy mennyire tiszteli az ellenfelet.. Az ő dolgát szerintem Mascherano simán meg tudná oldani bármikor.
Nagyon bírom Sergit de ez már sok.
Hát...én Turét jobban kedveltem mint Sergit. Masce tényleg jó megoldás lehet, pláne ha Abidal tud kezdeni hátul.Persze Keita is szóba jöhet.
Viszont a legendásan jó csatársorunkban csak Messi az igazi klasszis! Hol van ez a Messi, Etoo, Hanry (már ha formában volt)-tól?
De nem ez fog dönteni, hanem az, hogy mennyire sikerül felpörögni, koncentrálni....talán a Mu. most kicsit esélyesebb...de bízzunk!

Én is esélyesebbnek érzem most a Mu-t, de ha valahogy az idény eleji formánkat hoznánk, akkor nem lenne kérdéses a dolog. Jelenleg viszont a Mu jobb formában van, mint mi! Ha Busit elmeszelik, akkor játszik Masc középen, míg hátul a Dani, Puyol, Piqué, Abi négyes kezdhet. Busiról meg annyit, hogy egy kicsit visszavehetne az arcából. Jó játékos, és hasznos tagja a csapatnak, de a sok szimulálása nagyon nem illik ehhez a Barcához! Kicsit Pep beszélhetne vele! Ha lemarad a döntőről, akkor csak magát okolhatja és meg is érdemli.
Válasz küldése