Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Daweed írta:Már csak az állatvédők kellenének, hogy hogy merte sértegetni a majmokat Buqsuets
offos megjegyzés ehhez: Ramos és Pepe sem kapott eltiltást, csak a piros miatti 1 kötelezőt...Rinku írta:Még ha el is tiltják, 5 meccsre... Ezért 5 meccs? murinnyó hónapokon keresztül pofázott és ócsárolt mindent, Barca-t, UEFA-t, UNICEF-et, a ti anyátokat, az én anyámat, mindenki anyját és neki bírnak adni 5 meccset egy havi (*évi) sz*rrágásért, Sergio meg kapásból 5-t kap, amikor lemajmoz egy majmot! Marcelo egy majom, egy kis paraszt, én is lemajmoztam volna... Mondjuk nem a bőrszínére gondoltam volna először, hanem mert egy sutyerák... Busquets-ben is meg van az S-faktor, mint a madrid játékosok 90%-ban, de akkor is, egy szóért 5 meccs, mikor a túloldalon sok száz ócsárló szó után alig 5 meccs... A tulok meg rányilatkozza, hogy majd ha az UEFA megmagyarázza neki, mire kapott 5 meccset, akkor majd szóba áll a sajtóval... Én úgy vágtam volna ki ezek után a komplett jövő évi Bl-idényből, mint macskát sz*rni és ez vonatkozna az összes edzőre, beleértve Pepünket is a játékba, ha így nyilatkoznának ezek után... Mitől ennyire rémisztő a vén prosztatás, hogy nem lehet 7-8 meccsre kiszórni, hanem enyhítőnek CSAK 5 meccs... Mi ez a sz*r, amivel etetnek minket? Hát hol itt az igazság? "Az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben..."
LG írta:Remélem el is tiltják. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert akkor Mascherano kezdene vkp-ként, és őt a MU ellen eleve jobb megoldásnak tartom.
Hát éppen ez az. Ha úgy vesszük, akkor ő csak majmozott, ha majmozott. Na és akkor mi van? Aki meg anyázik, meg hasonló szépeket mond, azzal mi van? Egy csomószor lehet azt is látni, hogy a partjelző nem a játékosoknak megfelelő ítéletet hozza, akkor már egyből putáznak, meg mádréznak. Azt ne mondja nekem senki, hogy azt nem veszik észre... De ha a realról van szó, akkor egyből minden sz.rt így fel kell fújni. Tuti, hogy az ő kezük van benne a dologban..visca el barca írta:komolyan mondom, h már minden szarból híreket csinálnak. én amugy simán kinézem busiból h lemajmozta
amugy minden meccsre lehetne küldeni ilyen szajrol olvasokat, aztan lehetne törölni a következő fordulót, mert a jatekosok 90%-át eltiltanák
Most beszéltem Peppel, mindenképpen Mascerano kezd!LG írta:Remélem el is tiltják. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert akkor Mascherano kezdene vkp-ként, és őt a MU ellen eleve jobb megoldásnak tartom.
És a majmok álláspontjából?Az UEFA a videó mellett a Real Madrid és Marcelo álláspontjából eredően vizsgálja ki az ügyet.
ztoth1 írta:Hát...én Turét jobban kedveltem mint Sergit. Masce tényleg jó megoldás lehet, pláne ha Abidal tud kezdeni hátul.Persze Keita is szóba jöhet.MessiFan írta:Az én szememben a 4 clásicón meg a legtöbb meccsen eléggé unszimpatikussá vált. Rengetegszer színészkedik ráadásul nagyon rosszul, és még le is majmozza a másikat aztán nyilatkozza, hogy mennyire tiszteli az ellenfelet.. Az ő dolgát szerintem Mascherano simán meg tudná oldani bármikor.
Nagyon bírom Sergit de ez már sok.
Viszont a legendásan jó csatársorunkban csak Messi az igazi klasszis! Hol van ez a Messi, Etoo, Hanry (már ha formában volt)-tól?
De nem ez fog dönteni, hanem az, hogy mennyire sikerül felpörögni, koncentrálni....talán a Mu. most kicsit esélyesebb...de bízzunk!