2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen, Sánchezzel vagy nagyot nyerünk, vagy nagyot bukunk. Nála nem látom azt a lehetőséget, hogy "csak" hoz egy megbízható, jó teljesítményt, amit Rossi nyújtott volna valószínűleg.Andris írta:Hű ez a gyerek mi savat fog tőlem kapni, ha nem lesz valami extra gólvágó isten...
28+11, hihetetlen.
Ti ítélkeztek egy "felszín" felett... honnan tudjuk h nem-e ez volt a jó lépés ebben a szituban?Ilúvatar írta:remélem vicc volt. Ezek után ami történt, inkább ott rohadjon le Arsenalban.
Utolsó mondat legyen így!Ámen!Az elejéhez nem írtam, hogy nem csapatjátékos, tovább szőve, hogy nagyképű stb már túlzás részedről!Rossi jönne, jött volna fel sem merülne ilyen dolog, mert ő csapatjátékos, Sanchez meg legyen az, de igaz én nem láttam annyit játszani, mint ti, alapból olaszból spanyolba nem szoktak jól kijönni az igazolások, de fogjuk rá sztereotípia, a VB-n is kevés összjátékot láttam tőle, de mondom váljon be, én is megadom neki a türelmet, nem lesz egyszerű dolga!De továbbra is úgy érzem a kicsi olasz esetében sokkal kevesebb lenne a kérdőjel!!!!!!!!lluisllach89 írta: Annyira meg tudjátok lovagolni a sztereotípiákat hogy az fájdalmas.
Aki technikás, gyors, az tud cselezni, vagyis mindig ezt csinálja, vagyis nagyképű, nem csapatjátékos, de ne csináljuk már ezt..
Meg tudja csinálni, ha kell meg is fogja, ha passzolni kell azt fog. Azt fogja tenni amit Pep mond és amit megkíván a csapatérdek. Ennyi.
Szegény srác tehet róla, hogy ennyit kifizet érte a Barca, vagy ennyit kér az Udinese?Andris írta:Hű ez a gyerek mi savat fog tőlem kapni, ha nem lesz valami extra gólvágó isten...
28+11, hihetetlen.
Annyira meg tudjátok lovagolni a sztereotípiákat hogy az fájdalmas.Bob_Marley írta:Visszaolvastam, ezt kiragadtam, én az utolsó sortól félek a legjobban!samy85 írta:nem értem mitől vagytok benne biztosak ki lessz csere, ki helyett.. ez Pep gondja... Kellemes gondja... és senki nem fog orrot felhúzva különcködni ha nem ő lessz a kezdő... nálunk csapatemberek játszanak.. és egymásért... a sikerek alapja...
Mindenki "ódákat zeng", hogy így cselez, úgy biciklizik, könyörgöm ez nem a Giro!Abból is összelehetne vágni egy Youtube videót, amikor elveszti a labdát, mert már 3an rajta vannak....Persze aki nem dolgozik, nem hibázik, én nem örülök a chileinek, de ha megtanulja a rendszert, s nem vállalja túl, hanem okosan részt vesz a passzjátékban, én leszek az első aki megemelem a kalapom!Ez majd eldől, addig viszont marad a bizonytalanság, mert racionálisan gondolkozva, az eddigi "tökélyt" nem fejlesztjük!
De sok sikert neki, az meg nem is lehet kérdés ki kezd!Pedro amennyit dolgozik, fut szerel, az megfizethetetlen!Ha Sanchez is azt a játékot fogja hozni, amit Pedro a szélen, akkor jó igazolás, Pep csak érzi már a dolgokat s nem zsákbamacska, mert ez a 28+Soriano, hát.....
Messithebest írta:Most nem vitatkoznék veled, majd akkor mond ezt, ha a kicsi chilei adjisten termelné a gólokat.
Bob_Marley írta:Mindenki "ódákat zeng", hogy így cselez, úgy biciklizik, könyörgöm ez nem a Giro!
Visszaolvastam, ezt kiragadtam, én az utolsó sortól félek a legjobban!samy85 írta:nem értem mitől vagytok benne biztosak ki lessz csere, ki helyett.. ez Pep gondja... Kellemes gondja... és senki nem fog orrot felhúzva különcködni ha nem ő lessz a kezdő... nálunk csapatemberek játszanak.. és egymásért... a sikerek alapja...
Most nem vitatkoznék veled, majd akkor mond ezt, ha a kicsi chilei adjisten termelné a gólokat.barca99 írta:Sánchezért nem?Messithebest írta:Spec szerintem jobb mint Rossi, akiért 30 elég nagy túlzás.....Rossi évek óta stabilan teljesít, a Ligában és nemzetközi szinten is lövi a gólokat. Sanchéznek meg ez az első jó éve. Az idei szezonban megduplázta az értékét, Rossinak évek óta konstansan magasabb.
Ilyen szempontból teljesen igazad van, kétségtelen, hogy kérdéses, milyen a kapu előtt. Ám ebből az aspektusból meg azért nem írnám le, mert egyetlen egy csapatnak sincsenek olyan tiszta helyzetei, mint nekünk, így lehetséges, hogy itt ilyen téren is teljesen kibontakozik. 50-50%barca99 írta:Kérdés, hogy a kapu előtt mennyire tökös, mert az ugye nem vitatéma, hogy a három csatár relatíve sokszor kerül helyzetbe, a helyzetkihasználás viszont mindig kulcskérdés volt, és marad is. Az eddigi mutatói pedig nem kifejezetten egy gólvágóról árulkodnak. Szerintem a legnagyobb rizikó ez benne, hogy nem lesz elég gólerős.
Furák az ilyen kommentek, mert fogalmunk sincs róla, hogy mi zajlik a színfalak mögött. Tudtommal ugyan abban a nyilatkozatban, ami miatt te fújsz rá, elmondta, hogy tavaly hibázott, amikor egyértelműen állást foglalt az ügyben és elég rossz érzés volt neki utána, ahogy végződött az ügy, így tanult belőle és nem tesz többé felelőtlen kijelentéseket. Mi van, ha pont ez kell Wengernek, hogy ne durcizzon be és idén végre elengedje Cesc-et? Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne rendkívül motivált a Barcával kapcsolatban, akkor nem csinálnánk magunkból hülyét miatta évről évre. Sem az előző, sem mostani vezetőség nem az a fajta volt, aki hagyta [auto_cenzúra] magát egy játékos miatt, kivéve ezt a Fabregas esetet, ami azért talán jelent valamit.Rinku írta:Osztom az egészet, rühellem azt a kétszínű mocskot, vissza se jöjjön! Ingyen sem kellene! Ülje le egész életét Londonban azt kapja be az összes ***, de komolyan! Ennyi erőfeszítés és jóakarat mellett inkább maradna ott... Maradjon is, soha ne jöjjön vissza...Ilúvatar írta:remélem vicc volt. Ezek után ami történt, inkább ott rohadjon le Arsenalban.Barcaman1993 írta:remélem, hogy a maradék maniból jön Fabregas.
Kérdés, hogy a kapu előtt mennyire tökös, mert az ugye nem vitatéma, hogy a három csatár relatíve sokszor kerül helyzetbe, a helyzetkihasználás viszont mindig kulcskérdés volt, és marad is. Az eddigi mutatói pedig nem kifejezetten egy gólvágóról árulkodnak. Szerintem a legnagyobb rizikó ez benne, hogy nem lesz elég gólerős.B. Tamás írta:És most IBra esetét felhozni nem érzem jogosnak, mert Ibra egy karakteres stílusra volt képes, ráadásul nem gyors, Alexis viszont egyrészt nyilván idomulni is fog a játékunkhoz, másrészt hozza a saját személyiségét, harmadrészt nagyon gyors, ami a rövidpasszos játékunkhoz alapvető a támadósorban.
Szerintem nagy fogás
Ezzel én is így vagyok...Barcaman1993 írta:Lemaradtam volna vmiről? Nekem semmi kétszínű dolog nem ugrik be.Rinku írta:Osztom az egészet, rühellem azt a kétszínű mocskot, vissza se jöjjön! Ingyen sem kellene! Ülje le egész életét Londonban azt kapja be az összes ***, de komolyan! Ennyi erőfeszítés és jóakarat mellett inkább maradna ott... Maradjon is, soha ne jöjjön vissza...
Ebben egyetértek, Sáncheznek nem annyi az ára (28+további teljesítménytől függően), mint amennyit adunk érte, de tény, hogy az érdeklődök megdobták az árát.barca99 írta:Sánchezért nem?Rossi évek óta stabilan teljesít, a Ligában és nemzetközi szinten is lövi a gólokat. Sanchéznek meg ez az első jó éve. Az idei szezonban megduplázta az értékét, Rossinak évek óta konstansan magasabb.