2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Laci! Ne viccelj márbarca99 írta:Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?Most akkor lehet beszélni a játékosról, vagy sem? Vagy csak arról lehet videót linkelni milyen jól pörög a labda felett?
Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?
Amigo, Bobby bátyánkban és abban is egyetértünk, amit az igazolássál kapcsolatban írtál!Bob_Marley írta:...
Jójó kevés a lehetősége sajnos de ha neadjIsten kiesne 1-2 fő csatárunk jól jönne. Amugy meg Alexis hová is jönne ennyi pénzért ?? padra?!Talma írta:pety27: Miért ne engedjék el Jeffrent? Idén 400 percet játszott (bajnokság, Bajnokok Ligája, kupa). Ha a bajnokság a végletekig szoros lett volna, akkor elmondható lenne róla, hogy ~200 percet játszott idén. Évek óta ez van Jeffrennel, szinte állandóan sérült.
Sanchez ára nem reális - a sajtó által kreált ár-, azonban a hivatalos megerősítésig és bejelentésig felesleges ítélkezni.
neo ezzel én nagyon nem értek egyetneobarca írta:Szerintem mg a jelenlegi versenyhelyzet mellett Sanchez ha nem is túl jó de JÓ áron érkezik hozzánk. Pl a City simán kifizetne érte 50et. A 27-28 milla reális, a +10 mg úgysem lesz annyi mert kitalálják, hogy csak 29gólt vágott a bajnokságban és nem 30at...
Jeffren szerintem 0. Most lehet megköveztek de szerintem nálunk sosem futna be. 80%-ban sérült 15%-ban padon ül, 5%-ban pedig h játszi is, önző...
Én kimerem jelenteni, hogy ez az átigazolás meg fogja hozni a gyümölcsét...
ez itt a baj h mi minden játékost jóformán ingyene negdünk el... de túl sokat fizetünk értük... olyan Máltai szeretetszolgálatra hasonlítunk...pfffff nevetséges ez már...Barcaman1993 írta:Milito télen ingyen ment volna el. Nem gondolom, hogy most már pénzt akarnának belőle csinálni. Öreg és a teljesítménye sem vmi álomszerű.
Afellay eddig mindig csatárt játszott, nem valószínű, hogy Pep visszavinné kp-ra. Fabregasnak 2016-ig van szerződése, úgyhogy nem hiszem, hogy 5 évet még várni akarna. Ráadásul akkor már 29 éves lesz...neobarca írta:Nah akkor leírom én is a véleményemet:
Véleményem szerint gyorsan l kell zárni a Sánchez ügyet. Tökéletesen bele fog illeni támadószekciónkba Messivel szerintem meg fogják érteni egymást és együtt alkotnak majd egy nagyot. Ráadásul lehet majd rotálni a Pedro-Villa-Messi- Sánchez négyest az esetleges sérülésekről nem is beszélve...
Középpályára nem kell erőltetni Fabregast. Eleve nagyon sérülékeny és padozni meg nem hiszem, hogy nagyon szeretne. Ő majd a jövő Xavi-ja. Van bőven időnk és az ára is csak csökkenni fog, ahogy egyre közelebb a szerződésénk lejárta. Még az is lehet, hogy a végén ingyen jön!Én szívem szerint a legjobban Pastore-nak örülnék. Szeretne a Barcába jönni volt is korábban szó róla és nagy jövő előtt áll. Kiemelkedően tehetséges! Olcsóbb is lenne és a fizetése is kevesebb. Affellay-al tökéletesen lehetne rotálni a középpályát. Nah és Thiago is ott van még!
Védelembe hoznék egy középső védőt vagy a már felmerült fiatal balszélsőt.
Akik mehetnek: Militónak lefőtt a kávé, szerintem Jeffren-sem fog hiányozni a csapatnak a jövőben. Bojant kicsit sajnálom de visszavásárlási opcióval sok szerencsét kívánnék neki Rómában. Ami Maxwellt illeti. Szerintem pont mind1, hogy megy vagy marad.
Én így képzelem el a 2011/2012-es Barcelonát!
Frissítünk is, lendület is érkezik, ugyanakkor a mágikus tengely megmarad...
Milito télen ingyen ment volna el. Nem gondolom, hogy most már pénzt akarnának belőle csinálni. Öreg és a teljesítménye sem vmi álomszerű.samy85 írta:na szép.... Very Happy Militó megy, 6 milliót még megér.. mégis csak Argentín válogatott... de hát mit lehet itt tenni? honnan lesz pénz Cescre? mert ugye az világos hogy fogunk ajánlatot tenni... Question
Már lenyilatkozták, hogy Ibra és Cáceres ára a hitelbe megy. A szponzortól kapott pénz is valószínűleg a hitelbe megy, mert ha nem, akkor minek kötötték volna meg a szerződést. Ráadásul egy éve a klub 150 millát fölvett újabb hitelre. Azt is vissza kell vhogy törleszteni. Az általad említett 3 emberért sztem max. 10 milla körül kaphatunk.samy85 írta:Hasonló a véleményem... ugyanis nekünk most 28-at kell kifizetni.... meg Jeffren(bár nem sokat mutatott) mégis sajnálom picit őt... nem tudni az eladásainkról semmit..egyedül a Zlatan-bol 8 milka, és a Caseres 3 milla tuti... többiek...???? most mi van?LM10 írta:Szerintem ezt ne 50-nek fogjuk fel. Most adunk érte 28-at, jövőre még 10-et, meg még Jeffren. Jeffren am sem számított itt sokat. Szvsz jó vétel lesz Sánchez.
Hleb Keirrison, Henrique? áááá... mennyi jöhet belőlük? ezt lenne jó tudni.. dehát...jeffren-t egyébként a L'pool is vitte volna, 9 milkáért... na, és a Quatar foundation által bejövő 30 millió? vagy azt törlesztőbe megy? mire minden letisztul???