Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azért írtam hogy most mindenki leba*on, hanem azért mert gondoltam van egy kis hír értéke, ráadásul még szeretett klubomhoz is kötődik.Akkor meg nem értem mi a probléma.Piqué írta:A SPORT mindig képes olyan embereket a Barca látókörébe hozni akiről csak úgy nézek.Télen ment a Chelsea-hez Luiz és már jönne is hozzánk kicsit érdekes.Azon felül elég jó védő,csak nincs rá szinte semmi esély.
Az azért csúnya lenne, ha sikerülne Sánchez mellett még David Luiz-t is leigazolni.Firefox írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/21 ... id_luizzal
Nah, még egy emberke a láthatáron ....
Laci! Ne viccelj márbarca99 írta:Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?Most akkor lehet beszélni a játékosról, vagy sem? Vagy csak arról lehet videót linkelni milyen jól pörög a labda felett?
Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?
Amigo, Bobby bátyánkban és abban is egyetértünk, amit az igazolássál kapcsolatban írtál!Bob_Marley írta:...
Jójó kevés a lehetősége sajnos de ha neadjIsten kiesne 1-2 fő csatárunk jól jönne. Amugy meg Alexis hová is jönne ennyi pénzért ?? padra?!Talma írta:pety27: Miért ne engedjék el Jeffrent? Idén 400 percet játszott (bajnokság, Bajnokok Ligája, kupa). Ha a bajnokság a végletekig szoros lett volna, akkor elmondható lenne róla, hogy ~200 percet játszott idén. Évek óta ez van Jeffrennel, szinte állandóan sérült.
Sanchez ára nem reális - a sajtó által kreált ár-, azonban a hivatalos megerősítésig és bejelentésig felesleges ítélkezni.
neo ezzel én nagyon nem értek egyetneobarca írta:Szerintem mg a jelenlegi versenyhelyzet mellett Sanchez ha nem is túl jó de JÓ áron érkezik hozzánk. Pl a City simán kifizetne érte 50et. A 27-28 milla reális, a +10 mg úgysem lesz annyi mert kitalálják, hogy csak 29gólt vágott a bajnokságban és nem 30at...
Jeffren szerintem 0. Most lehet megköveztek de szerintem nálunk sosem futna be. 80%-ban sérült 15%-ban padon ül, 5%-ban pedig h játszi is, önző...
Én kimerem jelenteni, hogy ez az átigazolás meg fogja hozni a gyümölcsét...
ez itt a baj h mi minden játékost jóformán ingyene negdünk el... de túl sokat fizetünk értük... olyan Máltai szeretetszolgálatra hasonlítunk...pfffff nevetséges ez már...Barcaman1993 írta:Milito télen ingyen ment volna el. Nem gondolom, hogy most már pénzt akarnának belőle csinálni. Öreg és a teljesítménye sem vmi álomszerű.