2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha nem akarjátok beépíteni,eligazol. ha cesc jön,thiago meg lesz lőve. nem olyan bonyolult. egy kicsit is "szakmaibb" szemmel nézve látható,hogy thiago nagy játékos lesz,az ígéret az a világklasszis szint,de már-már borítékolhatóan jó játékosvisca el barca írta:azért ne hasonlitgassuk már thiagot fabregashoz... a sracnak volt eddig a barcaban par jo meccse, u21-en jo tolja de egylore ennyi... mint anno dos santos. tole is el volt mindenki ajulva, aztan latjuk mi lett a vége.
fabregas meg évek ota magas szinten tolja, a világ legerosebb bajnokságában. nehogy azert ne jojjon már, mert, jaj mi lesz igy thiagoval.
a barca a legfontosabb, nem thiago jövője...
Csak ha jön Fabregas és nem kap lehetőséget Thiago, akkor nem is marad más, csak ígéret. Ha nem játszik, nem bizonyít, nem fejlődik. Tehetsége bőven van olyan, mint Cescnek, játszatni kéne, hogy fejlődjön, és világklasszis legyen.visca el barca írta:azért ne hasonlitgassuk már thiagot fabregashoz... a sracnak volt eddig a barcaban par jo meccse, u21-en jo tolja de egylore ennyi... mint anno dos santos. tole is el volt mindenki ajulva, aztan latjuk mi lett a vége.
fabregas meg évek ota magas szinten tolja, a világ legerosebb bajnokságában. nehogy azert ne jojjon már, mert, jaj mi lesz igy thiagoval.
Na végre valaki... köszönöm!!:Dvisca el barca írta:azért ne hasonlitgassuk már thiagot fabregashoz... a sracnak volt eddig a barcaban par jo meccse, u21-en jo tolja de egylore ennyi... mint anno dos santos. tole is el volt mindenki ajulva, aztan latjuk mi lett a vége.
nekem pedig a magyar oktatásból van elegem,mert a jó fele nem azt jelenti,hogy a másik fele rossz,hanem hogy kb a fele...Totoka írta:De jöttél először is azzal, hogy "jobb barcasok" ez alapján én a "rossz barcasok" része lettem, a hangnem ennek szólt, de igen, biztos nagyon bunkó voltam, de elegem van abból h mindenki jobban tudja mit kell tenni, mint azok akik ezért kapják a pénzüket...
és csökkentés aligha lesz,viszont lesz még + játékos. ez természetesen nem az én bajom,csak észrevételeztem.d írta:Azért a magas átlagfizetés mellett jegyezzük meg, hogy 20 fős kerettel ment neki a Barca a tavalyi évnek is. Persze ezzel együtt is nagyon magasak a fizuk, de látjuk, hogy így is vannak, akik lázadoznak a fizetésükért, lásd Valdes, Alves.
valdesnek mi köze a csapat összeállításához? semmi. az igazolásokhoz? semmi. tehát ő csak szeretné,ha cesc ott lenne,de lövése nincs,hogy thiagot hogy oldják meg.Totoka írta: Valdes-nek aki eléggé része a csapatnak köze sincs hozzá, de neked aki a média alapján kapod a híreket a barcaról, te nagyon tudod mi jó nekik...
egy fiatal játékos szemszögéből az,mert 4en vannak előttehát ez aztán tényleg nagy pazarlás, szóhoz sem jutok tényleg.
xavi,ini vagy cesc kárára? a 3ból 2nek kell a padon lennie,hogy thiago játszonKölcsönadásával azt nyernénk, hogy ha egy villarealban, v hasonló csapatban megállja a helyét, és 1 évet még fejlődik, akkor én nagyobb bátorsággal játszatnám 1 év múlva.
a hangnemért meg elmehetsz a pcsábaDe biztos neked, a nagy szakértőnek van igazad
Valdes-nek aki eléggé része a csapatnak köze sincs hozzá, de neked aki a média alapján kapod a híreket a barcaról, te nagyon tudod mi jó nekik...daffy írta:de mit érnétek azzal,ha thiago kölcsönbe menne? kiderülne,hogy jó játékos és hogyan tovább? akkor is csak a padra térhetne vissza.Totoka írta:...
nem vagyok közgazdász,de olvasom a híreket és látok a szememtől. magasan(de tényleg sokkal) a legnagyobbak a fizetéseitek a világon. ezen nincs mit vitázni és azzal sem,hogy ez nem jó. ehhez nem kell közgazdász diploma.
fabregast leigazoljátok,rendben. de az tisztán látszik,hogy ez már inkább presztízs,mintsem szakmailag indokolt döntés. xavi,ini,busi posztján játszhat: keita,afellay,thiago,mascherano... ez nem elég nektek,vesztek 40be egy másikat a padra. nincs rá égető szükség és a pénzben sem úszik a klub,az én-és sok barca drukker- szememben pazarlás. de nem lényeg,ezt már kitárgyaltuk korábban,valdes szerint kompatibilisekkár,hogy köze nincs hozzá
pont ezért kérdeztem mert ott biztos nem, viszont a lensben nem láttam játszani. négynégykettő középső kettősének a bal oldala volt az övé spanyolországban.d írta:Sevillában.kristop írta:játszott ő bármikor is huzamosabb ideig (nem egy vagy két meccset egy szezonban) vkpként? vagy mi ez az "eredeti posztja" dolog?
Én is azon emberek csoportjába tartozom akik nem értik minek ide Fabregas. Mintha Pep elment volna egy jósnőhöz, aki azt mondta, hogy Xavi, és Ini is kidől egy szezonra, ezért esztelenül keresse a pótló embereket. Ha Keita eladásával kalkulálunk, ami ügye közel sem biztos, akkor is egy Xavi, Iniesta, Fabregas, Thiago névsorral bírunk. Remélem Pep tudja mit csinál, és ha jön Cesc, akkor kíváncsian várom milyen szisztémával fog a csapat játszani.daffy írta:a helyettesítésüket megoldja,de kérdés,hogy a legjobb 12. játékos akar-e maradni? egyébként ha ő a helyettesítő,akkor fabregas?
de mit érnétek azzal,ha thiago kölcsönbe menne? kiderülne,hogy jó játékos és hogyan tovább? akkor is csak a padra térhetne vissza.Totoka írta:...
Bocs hogy a barcasok "rossz felébe" tartozok...daffy írta:a mi középső kp-nkon nincs olyan ember,aki olyan jelentős játékerőt képviselne...Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
a fizetésekre és thiagora nem nagyon tértél ki és arra sem,hogy vajon a barcások jó fele miért gondolja azt,hogy nem kell cesc
Sevillában.kristop írta:játszott ő bármikor is huzamosabb ideig (nem egy vagy két meccset egy szezonban) vkpként? vagy mi ez az "eredeti posztja" dolog?
játszott ő bármikor is huzamosabb ideig (nem egy vagy két meccset egy szezonban) vkpként? vagy mi ez az "eredeti posztja" dolog?ami azt eredményezheti,hogy Keita végre visszalépne eredeti posztjára,és újra védekező középpályát játszhat
Én nem vagyk ilyen borulátó,én megpróbálom a legjobb lehetőséget figelembe venni,és abban reménykedni,hogy Guardiola is a melett önt majd!LG írta:Én nem voltam betojva. Mind2 játékos azt hozta, amit vártam tőle. C. ahogy a MU-ban itt is ontja a gólokat, és még annyi pénzért is jó igazolás volt. Kakáról viszont lehetett tudni, h már túl van a csúcson, főleg a sérülései végett.Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
Ami meg Fabregast illeti: sztem nincs rá szükség, én inkább Thiágónak adnék a helyén rendszeres játéklehetőséget. Könnyen lehet persze, h be fog válni, de ennek Thiago ihatja meg levét.Viszont meg van benne a potenciál, h nagyon nagy játékos lehessen, és egy kis joga bonitot is vigyen a játékunkba, ami nekem R10 óta nagy hiányzik. Én látom benne a lehetőséget, h akár Fabragasnál is jobb legyen, de ha nem kapja meg a lehetőséget sosem derül majd ki. pedig eddig nem kapta meg, és nem biztos, h Fabregas érkezése nem ront még inkább a helyzetén.d írta:Én gyanítom Thiago akkor is ki fogja verni a hisztit, ha nem jön Fabregas. Xavi az a fajta játékos, akiben még simán benne van 5 év, nem túlzottan sérülékeny, nem a gyorsaságára épít, sokáig lehet húzóembere ennek a csapatnak és Thiago nem annak a fajtának tűnik, aki sokáig tűrni fogja a padozást. Ne legyen igazam, de nem fogok nagyon meglepődni, amikor eladjuk jó pénzért egy-két éven belül.
a helyettesítésüket megoldja,de kérdés,hogy a legjobb 12. játékos akar-e maradni? egyébként ha ő a helyettesítő,akkor fabregas?dak900 írta:Szvsz Thiagoo olyan lesz mint Busi a 2008/9-es szezonban... Tehetséges, és ha megvan a kellő játékperc számára, akkor meg fogja oldani Xavi vagy Iniesta helyettesítését!Remélem igazam lesz!
Én nem voltam betojva. Mind2 játékos azt hozta, amit vártam tőle. C. ahogy a MU-ban itt is ontja a gólokat, és még annyi pénzért is jó igazolás volt. Kakáról viszont lehetett tudni, h már túl van a csúcson, főleg a sérülései végett.Totoka írta:
Viszont meg van benne a potenciál, h nagyon nagy játékos lehessen, és egy kis joga bonitot is vigyen a játékunkba, ami nekem R10 óta nagy hiányzik. Én látom benne a lehetőséget, h akár Fabragasnál is jobb legyen, de ha nem kapja meg a lehetőséget sosem derül majd ki. pedig eddig nem kapta meg, és nem biztos, h Fabregas érkezése nem ront még inkább a helyzetén.d írta:Én gyanítom Thiago akkor is ki fogja verni a hisztit, ha nem jön Fabregas. Xavi az a fajta játékos, akiben még simán benne van 5 év, nem túlzottan sérülékeny, nem a gyorsaságára épít, sokáig lehet húzóembere ennek a csapatnak és Thiago nem annak a fajtának tűnik, aki sokáig tűrni fogja a padozást. Ne legyen igazam, de nem fogok nagyon meglepődni, amikor eladjuk jó pénzért egy-két éven belül.