....és Maradona is megvédte:
http://www.mundodeportivo.com/20110710/ ... 39638.html
A napokban gondolkodtam el azon pont, ha anno mégis elfogadja a spanyol szövetség invitálását, akkor most Európa bajnok és világbajnok... De a szíve diktált, de szerintem még lesz jobb is neki!Rewolution5 írta:Ha nem szeretné a hazáját, már rég a Spanyol válogatottat erősítené..Kiváncsi vagyok milyen reakció lenne ezután Argentínában ....
Ha nem szeretné a hazáját, már rég a Spanyol válogatottat erősítené..Kiváncsi vagyok milyen reakció lenne ezután Argentínában ....Lionel85 írta: megkapja a sajtótól és az argentin nép egy bizonyos rétegétől, hogy nem argentin, egy "El Catalán" és persze ettől sem megy egy idő után neki a foci, mert mindenhonnan ezt kapja.
Én a helyébe inkább csöndbe maradnék, mint sem osztanám az észt. Kapus ne legyen???? Messit meg tényleg csak a sajtó cseszteti ha nem rúg 5 gólt minden meccsen..... így nehéz dolga lesz, de reméljük Argentína megnyeri a Copát, és a Barcában ugyanaz lesz Messi, aki volt, és nem görcsöl rá....Lionel85 írta:Burdisso vs. Messi
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... at-2085250
Érdekes, hogy Messinek kéne védekeznie, ez nem tudom milyen új divat, de nem vezet sikerre.
Nincs abszolút rendben a csapat szénája, innentől csökkennek az esélyek, de még mindig nem esélytelenebb a csapat, mint a brazilok szerintem.
Hát konkrétan mikor Ronaldinho elvesztette magának köszönhetően a dinamikáját,sebbeségét édeskevés volt. Mondjuk úgy 07decemberébe , emlékszem a 0-1re veszített klasszikuson volt igazán kiábrándító akarás nagyjából megvolt de szinte képtelen volt megverni bárkit.LG írta: A zseniségről meg annyit, h talán a mai futball zsenijei pl. Messi, és C. Ronaldo, de én ezt elég szomorúnak tartom. Mind2 játékos első sorban a gyorsaságára, és hatékonyságára épít.
Ronaldinho v. Zidane nem voltak ennyire gyorsak, nem is lőttek ennyi gólt, de az biztos, h sokoldalúbbak voltak, sokkal több váratlan húzást, gyönyörű cselt, zseniális megoldást lehetett látni tőlük. Szóval nem voltak annyira gépiesek, sokkal élvezhetőbb volt a játékuk. E mellett a válogatottban is vezéregyéniségek tudtak lenni(2006-ban már Ronie nem), és ezt sem Messinek, sem Cének nem megy.
Igen, csak már a legelső percektől fogva növekedő támogatást kap a szurkolóktól, abszolút kedvenc a Barcánál. A válogatottban pedig duplán kritikus szemmel nézik a srácot, akit soha nem láttak argentin klubban szerepelni.ozsimiki írta:Amúgy meg mondandód első fele: folyamatosan meg kell felelnie, ő pedig az év nagy részében idényről idényre múlja felül magát,és a rekordokat, immáron 3.éve zsinórban!
Igen, az ilyen argentin fanok (akik kifütyülik őt, nem látják, hogy az egész csapat egy nagy nudli, amiatt nem feltétlen egytől egyig a játékosok tehetnek) miatt remélem,hogy még hosszú ideig semmit sem nyernek.d írta:Megjegyzem van egy nagyon nem elhanyagolható tényező, olyasmi, amivel nagyon-nagyon kevés játékosnak kell megküzdenie: a világ legjobbjaként hihetetlen, irreális elvárások vannak támasztva felé, amiket eleve lehetetlen teljesítenie és sajnos közben egyáltalán nem kap támogatást a saját hazája szurkolóitól. Elhangzott itt valakitől korábban, hogy Messi mennyire fáradtnak tűnt. Én azt mondom nem fáradt volt, hanem elkeseredett, mert a saját szurkolói fütyülték ki. Barcelonában a legelső bemutatkozó meccse óta imádják az emberek, ha kap is kritikát mindig nagyon erős biztatást is érezhet és szerencsére annyira nem ment neki még rosszul, hogy kifütyüjék. A válogatottban kritikát kap, támogatást csak a csapattársaktól. Olyan helyzet ez, amivel a 24 évesen is gyerek Messi nem tud megküzdeni. Ezért kellene neki egy áttörés, egy jó szereplés valami nagytornán. Úgy néz ki nem most jött el az ideje, lehet soha nem is fog.
Jah majdnem kiestek a csoportkörben Zidane-al együtt , borzasztó játékkal.LG írta: Ja, de azért Zidane kitűnt az akkori csapatból, egyértelműen vezér volt. És talán az ő jó játéka húzhatta az addig gyengébben teljesítő többieket?Akárhogy is nézem: akkor a selejtezőkön kínlódtak a franciák, ezért jött vissza segíteni Zidane, és még pár öreg. A VB-n meg ugye tudjuk mi történt,