Firefox írta:Csak egy kérdés. Honnan tudja itt egy-néhány emberke, hogy Neymarból éveken belül nem lesz hatalmas játékos? Jelenleg én nem tudom eldönteni, hogy mit hoz a jövő, szerintem ha másfél év múlva is így viselkedik, akkor nem érdemes vele számolni, viszont, ha addig megkomolyodik, fejlődik a Santosban, és az a kivételes technikai tudása megmarad, lehet, hogy egy új Dinhot köszönthetünk a személyében. Mégegyszer mondom: Ha megkomolyodik!
A hírhez is szólva: Szerintem nem kacsa, brazil lapok írtak róla, nem madridiak, szóval bármi megtörténhet. Várom a végét.
Ha megkomolyodik... ez nagyon nagy "ha"! Másrészt az európai karrierjét fel kellett volna építeni megfelelően, fokozatosan, ami igencsak nehéz, hisz rengeteg pénzért valamelyik sztárklubba fog csak érkezni, hatalmas elvárosokkal kell megszenvednie, nem egyszerű.
Biztosan nem lehet tudni, de esélyes, hogy a srác nem fog tudni AKKORA pályát befutni, mint amekkorát jósolgatnak neki már lassan évek óta.
Tippjeim szerint folytatja a Robinho vonalat, aki remek játékos, de nem egy "újpelé"...