Andrés Iniesta
A második félidőben kegyetlen dolgokat művelt, de szvsz az első félidőben Coentrao többször is eltüntette a pályáról. A szünet után úgy tűnt, hogy Pep kissé visszább vonta, így nagyobb területe lett és Xavi-val is könnyebben találták meg egymást.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Csodaszép dolgokat művelt a lasztival az biztos! 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
A mecss embere.........no comment

Grande Inista ! Grande Grande Grande!!!!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Subinho
- Director del Fútbol
ma egyértelműen Iniesta volt a mester!!! olyan beindulásai voltak, mint amilyet Messi szokott, mindenütt ott volt, a legjobb volt!!! és ez az ember nincs ott az Aranylabda 3-ban és a nlla CR igen??? 

Igen. A világ legjobb duója: Iniesta-XaviFecooo írta:mágus... röviden, tömören

Rendkívül hálás vagyok fateréknek hogy akartak 1 fiú gyermeket

Amit leművelt a 2. félidőben az valami hihetetlen volt. ZSENI!
mágus... röviden, tömören 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyetértek, jelenleg nekem is ő a kedvencem!S.Agüero írta:Tegnap lett feltéve ez a videó youtube-ra:
Andres Iniesta - El Illusionista
Nem csoda, hogy ő a kedvenc játékosom.
Hihetetlen ez az ember! Elképesztő hogy mekkora zsenialitás rejlik benne!
Jó lenne ha most már huzamosabb ideig elkerülnék a sérülések, mert egy jó formában lévő Iniesta tudjuk mire képes! A tegnapi két gólpassz is, ilyet kevesen tudnak, ilyen könnyedén! Már csak ezért is megérte megnézni a tegnapi meccset!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- MatyiG
- Adminisztrátor
Tegnap lett feltéve ez a videó youtube-ra:

Ezért jó,hogy most van egy Fábregasunk.Chino írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2105585
Fantasztikus, most meg Ini húzódott meg. Remélem nem súlyos. A Milan ellen nagyon kellene, de sztem nem fog kockáztatni Pep. Közeleg a Clasicó, az hiányzik hogy rásérüljön! Megnéznék már egy olyan csapatot, ahol az összes alapember egészséges.
Jobbulást Ininek!
- Chino
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2105585
Fantasztikus, most meg Ini húzódott meg. Remélem nem súlyos. A Milan ellen nagyon kellene, de sztem nem fog kockáztatni Pep. Közeleg a Clasicó, az hiányzik hogy rásérüljön! Megnéznék már egy olyan csapatot, ahol az összes alapember egészséges.
Forca Barca!!!!
-
- aka Game90
Még egy remek videó:
Andres Iniesta - 10 Big games were he has shined
Andres Iniesta - 10 Big games were he has shined
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Köszi! Ez tényleg nagyon klassz videó! Végtelenül szimpatikus a kis krapek, nem lehet nem szeretni.Skeraj írta:Most találtam youtube-on ezt a videot : Andres Iniesta - The great history of a Spanish Heroe
Az eddigi legjobb videó amit láttam!!!
huhuuuuu, tegnap megint mit művelt a kis kedvencem, védhetetlen, álom szép gólt durrantott 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez tényleg remek videó! Mekkora pillanat volt, amikor a hazai szurkolók is felállva tapsolták, ez az ami megfizethetetlen!Skeraj írta:Most találtam youtube-on ezt a videot : Andres Iniesta - The great history of a Spanish Heroe

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Skeraj
- Jugador del Barça
Most találtam youtube-on ezt a videot : Andres Iniesta - The great history of a Spanish Heroe

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Köszi a képeket, tankönyvbe illő ez a gól!
Ebből a kameraállásból ez a gól egyszerűen zseniálisIlúvatar írta:

ÚRISTEN...
Milyen gólt volt ez is, szinte már muzsikál a labda lábukon
, olyan mintha valamilyen számitógépes játékot láttam volna.
Legközelebb már oxival fog dekázni és aztán teszi csak be a kapuba, simán kinézem ezekből már...
De csak ezt a Madridnak tartogatja szerintem a mi kis Tökink.
Imádom a játékát mint mindig és közben az az elegancia, az már teljesen bosszantó lehet az ellenfélre nézve...
Gratula Ininek!

, olyan mintha valamilyen számitógépes játékot láttam volna.

Legközelebb már oxival fog dekázni és aztán teszi csak be a kapuba, simán kinézem ezekből már...

De csak ezt a Madridnak tartogatja szerintem a mi kis Tökink.

Imádom a játékát mint mindig és közben az az elegancia, az már teljesen bosszantó lehet az ellenfélre nézve...

Gratula Ininek!