Leo Messi
- Blaugranafan
- Barça B
Fantasztikus vidi, thx;)

Van 12 percetek? 202 gólt kaptok cserébe. Jó étvágyat!
http://www.youtube.com/watch?v=od7eaa5p4Xk
http://www.youtube.com/watch?v=od7eaa5p4Xk
Tegyük hozzá, hogy a Real mélypontjain voltak Casillasnak is olyan időszakai, amikor nem tudtam nyugodt szívvel a világ legjobb kapusaként emlegetni.
Na de ez a topic Messiről és a róla teljesen hülye statisztikákat közzétevő Népsportról szól.
Na de ez a topic Messiről és a róla teljesen hülye statisztikákat közzétevő Népsportról szól.
nevetséges a reakciód. semmi ilyet nem írta és ha te is tudod,akkor minek kell fölöslegesen...mind1 is.ozsimiki írta: felesleges ilyesmikkel lefitymálnod ezen "rekordokat". ennyi erővel bármelyik korszakos zsenire leírhatod,h hiába rúgott ennek meg annak egy rakatt gólt FOLYAMATOSAN,de hát a csapatuk nem volt NO1. Ugyanazon időben még sok játékos próbálkozott ezzel, nem sikerült.
Bár gondolom Raúl, meg anno Di Stéfano számtalan góljait a világlegjobb csapatainak rúgták. (tudom ilyet nem írtál,de azért csak írtál vmit....)
elég világos,hogy mire írtam,csak meg kéne érteni
egyértelműen úgy jött le,hogy hát ez így nem is akkora dolog...Ozsi
akkor ebből leszűrhetted,hogy nem így értettem
- ozsimiki
- Adminisztrátor
felesleges ilyesmikkel lefitymálnod ezen "rekordokat". ennyi erővel bármelyik korszakos zsenire leírhatod,h hiába rúgott ennek meg annak egy rakatt gólt FOLYAMATOSAN,de hát a csapatuk nem volt NO1. Ugyanazon időben még sok játékos próbálkozott ezzel, nem sikerült.daffy írta:de a csapat,amiben védett,az nem volt azCali írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ai-2101447
Azért egy keveset elárul, hogy Casillasnak 13-at Palopnak 11-et lőtt. Ők nem egy kis béna spanyol csapat béna kapusai, Casillas pl a világ egyik legjobbja!
Bár gondolom Raúl, meg anno Di Stéfano számtalan góljait a világlegjobb csapatainak rúgták. (tudom ilyet nem írtál,de azért csak írtál vmit....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
de a csapat,amiben védett,az nem volt azCali írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ai-2101447
Azért egy keveset elárul, hogy Casillasnak 13-at Palopnak 11-et lőtt. Ők nem egy kis béna spanyol csapat béna kapusai, Casillas pl a világ egyik legjobbja!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ai-2101447
Sztem a bajnokságban csak 6, a BL-ben pedig csak 2 gólpassza van, de ezen nem fogunk összeveszniJoee777 írta:Kis pontosításTocy írta:Szóval Messi ebben a szezonban 17 meccsen 22 gólt és 11 gólpasszt jegyez. Lehet, hogy nem rossz...![]()
Ja és köszönöm a linket!
Messi eddig 17 tétmeccset játszott a Barcában ebben a szezonban (2 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 4 db BL, 10 db bajnoki)
Ezeken a meccseken szerzett 22 gólt (3 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 5 db BL, 13 db bajnoki),
és kiosztott 14 gólpasszt is (2 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 4 db BL, 7 db bajnoki).
A válogatottban emellett 2 tétmeccsen 1 gól és 1 gólpassz, és 2 barátságos meccsen 2 gólpassz a mérlege mióta elkezdődött az új szezon.
Félelmetes.... Átlagosan több, mint 2 gólt hoz össze egy meccsen! Félelmetes....![]()

Kis pontosításTocy írta:Szóval Messi ebben a szezonban 17 meccsen 22 gólt és 11 gólpasszt jegyez. Lehet, hogy nem rossz...![]()
Ja és köszönöm a linket!

Messi eddig 17 tétmeccset játszott a Barcában ebben a szezonban (2 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 4 db BL, 10 db bajnoki)
Ezeken a meccseken szerzett 22 gólt (3 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 5 db BL, 13 db bajnoki),
és kiosztott 14 gólpasszt is (2 db Szuperkupa, 1 db EU Szuperkupa, 4 db BL, 7 db bajnoki).
A válogatottban emellett 2 tétmeccsen 1 gól és 1 gólpassz, és 2 barátságos meccsen 2 gólpassz a mérlege mióta elkezdődött az új szezon.
Félelmetes.... Átlagosan több, mint 2 gólt hoz össze egy meccsen! Félelmetes....

Szóval Messi ebben a szezonban 17 meccsen 22 gólt és 11 gólpasszt jegyez. Lehet, hogy nem rossz...
Ja és köszönöm a linket!

Ja és köszönöm a linket!

Nincs annyi tárhelye a youtube-nak.Tocy írta:Tud valaki linkelni videót az idei szezonban lőtt összes góljáról?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ha képes lesz megdönteni még idén Cesar gólcsúcsát...lluisllach89 írta:MOM, idei 22. gólja, amúgy 202, 33-ra van Cesartól. És hajtott!

Ja és mellesleg gratuláció a mesterhármashoz!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tud valaki linkelni videót az idei szezonban lőtt összes góljáról?
Lőtt 3 gólt, ez szerencsére ez nem olyan szokatlan tőle.
Ami viszont nekem igazán tetszett az, h letámadott, sokat futott, feltűnően sokat futott.
Úgy látszik jót tett neki a Sevilla elleni kihagyott tizenegyes. Most újra látszik rajta, h hajt, sokkal élesebb, mint pár meccsel ezelőtt.

Ami viszont nekem igazán tetszett az, h letámadott, sokat futott, feltűnően sokat futott.

Úgy látszik jót tett neki a Sevilla elleni kihagyott tizenegyes. Most újra látszik rajta, h hajt, sokkal élesebb, mint pár meccsel ezelőtt.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mennyi kell még neki raul 68 gólos rekordjához ? 
transfermarkt.de szerint 42 van neki...szóval 2-3 éven belül AKÁR meglehet!
madridisták sorban adnák maguknak szerintem a headshot-ot.

transfermarkt.de szerint 42 van neki...szóval 2-3 éven belül AKÁR meglehet!
madridisták sorban adnák maguknak szerintem a headshot-ot.
17 meccsen 22 gól és jó esetben van hátra neki 38 meccse... A lepényhal legelöl, a reményhal meg utoljára... 
Jah, és 5 gólja van a BL-ben. Zsinórban beszerezheti negyedjére is az BL gólkirályi címet.

Jah, és 5 gólja van a BL-ben. Zsinórban beszerezheti negyedjére is az BL gólkirályi címet.
-
- Director del Fútbol
MOM, idei 22. gólja, amúgy 202, 33-ra van Cesartól. És hajtott! 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Barça B
P.U.Y.O.L. írta:Nyilván azért nem vágott ötöt, mert akkor elrontotta volna a kis mókáját, amit beígért...
Az ígéret szép szó,ha betartják úgy jó!

Més que un Club||||
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nyilván azért nem vágott ötöt, mert akkor elrontotta volna a kis mókáját, amit beígért...ozsimiki írta:Persze,h nem normális,de itt sem sokan
Amúgy hazaérve, látom,h mesterhármas, örülök meg minden, csak látom,h már a 30.percben 3nál tartott, akkor meg kicsit már szomorkodok is,h miért nem írt egy kisebb történelmet,mondjuk 5 góllal
Persze ez is Messi-t dicsőíti, hogy már ilyesmin kell "kiakadjak".
szép volt, hasonló folytatást!

-
- Eurobarca Staff
Öcsém reakciója:Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MXQS44FhSE
*szerintem csak nem tud egyig számolni
*azt akarta igazából
*csak így sikerült
Majdnem lefordultam a székről

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Deus
- Boixos Nois
Mihu írta:Messi a világ legjobb játékosa. Ez egy dolog. De hogy még jövőbe látó is...mindig is tudtuk hogy nem a Földről jött, de azért ezt nem gondoltam volnaAz első gólja után mutatta a kamerába hogy 1-2-3 gólt fogok rúgni ma este, és egy kacsintással nyomatékosította a nézőkben hogy majd figyeljétek meg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MXQS44FhSE

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Persze,h nem normális,de itt sem sokan 
Amúgy hazaérve, látom,h mesterhármas, örülök meg minden, csak látom,h már a 30.percben 3nál tartott, akkor meg kicsit már szomorkodok is,h miért nem írt egy kisebb történelmet,mondjuk 5 góllal

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.