Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha aktuális még, Globus - Europe http://www.youtube.com/watch?v=Fc56moy0poAlui1698 írta:Kérdés: van a videó alatti zenének egy olyan verziója amiben szöveg is van. Valaki linket tud arról esetleg dobni nékem?
Kérdés: van a videó alatti zenének egy olyan verziója amiben szöveg is van. Valaki linket tud arról esetleg dobni nékem?
volt egy hasonlóan szép momentum, mikor kapott egy passzt, külivel átpörgette, és úgy kerülte meg a védőt. az ellenfél 16-osa környékén volt, 2. félidő.Ilúvatar írta:
Messi fejes passz + Xavi labdaátvétel
Xavi mostanéban visszavontabb szerepkörben játszik. GOndolom részben a kora, részben a csapattársak miatt, ugaynis jelenleg Thiago és Fabregas(főleg utóbbi) többet tud a csapat játékához hozzátenni.Barcaman14 írta:Nekem is hiányoznak a klasszikus Xavi gólpasszok, ez nagyban köszönhető annak is hogy egyre jobban záró védelmekkel van dolgunk, de azért az is észrevehető hogy mostanában Xavi nincs topformában. Tökéletesen elvégzi a feladatát, kihagyhatatlan, de kevés az a bizonyos plusz! Még mindig megvan de kevesebb!
Ettől függetlenül továbbra is zseniálisan irányítja a csapatot, ahogy írtam kihagyhatatlan!
ez számomra nem is olyan meglepő.Tocy írta:Jól gondolom, hogy a hétvégén Xavi az első gólpasszát adta a szezonban?
Annyit írtam angolul h küldjön egy dedikált képet magáról.Sanama írta:És mit írtál neki ?Zsolti95 írta:Av. Arístides Maillol, s/n 08028 Barcelonaszerencse írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagy Xavi rajongó vagyok és szeretnék kérni tőle autogrammot, csak az a baj hogy a címét sehol nem találom..Nemtudtok nekem segíteni ebben véletlenül?:) Nagyon örülnék
![]()
Előre is köszönöm:)
Nekem küldött egy dedikált kártyát fél éven belül.
ez engem is érdekelne.Sanama írta:És mit írtál neki ?Zsolti95 írta: Av. Arístides Maillol, s/n 08028 Barcelona
És mit írtál neki ?Zsolti95 írta:Av. Arístides Maillol, s/n 08028 Barcelonaszerencse írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagy Xavi rajongó vagyok és szeretnék kérni tőle autogrammot, csak az a baj hogy a címét sehol nem találom..Nemtudtok nekem segíteni ebben véletlenül?:) Nagyon örülnék
![]()
Előre is köszönöm:)