2011.12.25. 09:27:27
Itt is először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek. Tudom, hogy most Karácsony van meg minden de ez tegnap engem annyira felhúzott, hogy inkább csak most írok mikor aludtam rá egyet. Tegnap este volt Digisporton egy műsor aminek szerintem már csak a végét kaptam el és a két szokásos "szakértő" ült ott. Nem tudom a nevüket, eléggé hasonlítanak is egymásra, de aki szokta nézni a Pl-t szerintem tudja kikről beszélek. Mind1 nem is az a lényeg de Messi vs Ronaldo párharc került szóba és ilyet oszt az egyik, hogy Messit azért utálja(!) mert hogy egy sunyi alak. Ugye szóba került Villa ügye, hogy Messi elvileg fúrja őt stb. Úristen olyanszinten ideges lettem emiatt. De ha ez nem lett volna elég, elkezdte mondani, hogy Messi mekkora egy sunyi a gólörömöknél + felemlegette a tavalyi Madridi 1-1es meccset mikor kirúgta a labdát a nézők közé utána meg elvileg röhögött.
Egyszerűen vicc azaz ember és ilyet beengednek tvbe... azokat nem említi hogy a kis zseléboy löködi Pepet mert nem adja neki oda a labdát vagy hogy impotens a nagy meccseket mig Messi rugdalja a gólokat, de ha azt nem is, rendre jól játszik... Ennyire irigy embereket.
Elnézést ha hosszú lett és Karácsony is van de ezt ki kellett adni magamból.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic