Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Nagyon bírom ezeket a törpe csajokat, Messi szépen beválasztott, ez a popó bizony 10es. + a többi téren is rendben van a leányzó.
Végülis olyan félméter lehet köztetekozsimiki írta:Nagyon bírom ezeket a törpe csajokat, Messi szépen beválasztott, ez a popó bizony 10es. + a többi téren is rendben van a leányzó.
Hát igen nagyon ott van az a popó.ozsimiki írta:Nagyon bírom ezeket a törpe csajokat, Messi szépen beválasztott, ez a popó bizony 10es. + a többi téren is rendben van a leányzó.
Igen.Barca_10 írta:Témától eltérően, jól tudom, h Messi lehet az első olyan játékos Platini után aki zsinórban háromszor nyeri meg a lasztit?
Persze, én tudom nagyon jól hogy Messi a legjobb és ezek mind csak kifogások hogy mért nem lehet elismerni teljes mértékben. És egyértelmű, hogy ő nyeriheti csak meg az aranylasztit idén is. Engem csak az zavar, hogy egy ilyen ember ilyeneket mondhat a világ legjobbjáról a Tv-ben(!)Capon írta:Az ürgét kb. kakild le. Madridos gyökér hülyeségeket beszél.
Gondolj bele mennyire frusztrálhatja Messi jó teljesítménye ha már ilyeneket mond rólaÉs majd az Aranylabda szavazás után miket fog gondolni meg mondani mikor Cunci megint első sorból nézheti végig a ceremóniát.
Nem is baj hogy nem játszik, szerintem nélküle is el tudunk érni egy megnyugtató előnyt! Pihenjen csak az Espanyol elleni derbire, nagy szükség lesz rá!ab1daL írta:A korábbi évekhez hasonlóan Messi ismét hosszabb szabit kap, január másodikán kell visszatérnie. Így kérdéses a kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén való részvétele. (január 4) -fcbarcelona.com
Még bele se gondoljunk ebbe a verzióba.shutterisland írta:azért villa sérülése kapcsán elgondolkoztam, mi lenne velünk, ha őt írja ki a doki 4-5 hónapra...
akármennyire is fantasztikus a csapat, nem hiszem, hogy el tudnánk viselni a hiányát egy fél szezonban.
Csak a barátságos meccseket nem számítják bele, szóval 209 gólos jelen pillanatban ha a 6 kupasorozatot vesszük figyelembe.albicelesteX írta:Ezek a gólok,ugyan úgy számítanak Barca mezben szerzett góloknak,mint a liga góljai,szóval gyarapítja a góljai számát az örökranglistán?Mert akkor lehet már idén minden idők legjobb Barca gólszerzőjéről beszélünk.