Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100%-ig biztos voltam benne, h ezt fogod linkelni.szajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=8sY80O8dJhgbarcalaci84 írta:rengeteg "killer passz "
pl. ez a passzaegyik nagy kedvencem tőle.
szerintem nem,messi egyértelmű győztes. cr elbukott a barca ellen nagyon sokszor,ez sokba kerülhet neki. konkrétan abba,hogy esélye sincsSanama írta: Messinek kellene kapnia. Viszont nem biztos,hogy oda akarják neki adni zsinórban harmadjára... Épp emiatt CR is és Xavi is esélyes lehet...
Messinek kellene kapnia. Viszont nem biztos,hogy oda akarják neki adni zsinórban harmadjára... Épp emiatt CR is és Xavi is esélyes lehet...samy85 írta:Hétfőn lessz az aranylabda szavazás győztesének kihirdetése... Remélem Xavi lessz a befutó, bár Messi és Cr is megérdemelné a címet... Nekem Hernandez úr régi kedvencem... és ha nem most akkor mikor kaphatná meg a díjat? azért az ő vezényletével nyert klubszinten is, és a válogatott is aranyakat. kicsit zagyván írtam, de sietnem kell... remélem azért érthető volt a mondanivalóm:)
http://www.youtube.com/watch?v=8sY80O8dJhgbarcalaci84 írta:rengeteg "killer passz "
Panathinaikos elleni BL-meccsen is adott nekibarcalaci84 írta: és egy kicsit még visszábbmentem és az 2010-2011-es szezonban az említett Betis elleni az egyetlen gólpassz Xavitól Messinek
Ez oltári nagy baromság. Rögtön az év második meccsén, amikor az Aranylasztikat mutatták be a közönségnek a Betis meccs előtt, akkor utána a meterhármast szerző Messi 2 gólpasszát is (de egyet 1000%) az akkor bronzlabdás Xavi adta, másikat meg az ezüstlasztis Iniestarecrea írta:Ezt én is így tudom, én vmi netes cikkben olvastam ugyanezt. A csendet a Santos elleni gólpassz törte meg.barcalaci84 írta:hetekkel ezelőtt akartam írni, de most jutott újra eszembe:
az egyik meccs alatt halottam valamelyik kommentátortól (nem emlékszem angol vagy magyar) egy megdöbbentő dolgot és szerintetek igaz-e
Xavi 2011-ben nem adott gólpasszt Messinek?
Ezt én is így tudom, én vmi netes cikkben olvastam ugyanezt. A csendet a Santos elleni gólpassz törte meg.barcalaci84 írta:hetekkel ezelőtt akartam írni, de most jutott újra eszembe:
az egyik meccs alatt halottam valamelyik kommentátortól (nem emlékszem angol vagy magyar) egy megdöbbentő dolgot és szerintetek igaz-e
Xavi 2011-ben nem adott gólpasszt Messinek?
neki tavaly volt a legnagyobb esélyre rá,h megnyerje,de nem jött össze... most meg pláne,h nem fog.messideco írta:Van egy olyan gyanúm, hogy az idén ő nyeri az Aranylabdát. Nagyon el tudnám képzelni a kezében...Habár a tavaly is Iniestát tippeltem, úgyhogy, jobb ha hallgatok...