Carles Puyol
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az egyik legnagyobb pozitívum most, hogy a Kapitány kitűnő formának örvend, ez nagyon sokat számíthat!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Akik eddig temették Puyit, azok remélem most idióta baromnak érzik magukat. Már az első labdaszerzése is fenomenális volt és micsoda sebességgel vitte fel a labdát! Fülig ért a szám. Bitang jó formában van.papek89 írta:Szezon előtt mindenki temette Puyolt, hogy öreg, lassú, csak a szíve viszi előre...Erre most is mit csináltMég mindig a legjobb védők között van és lesz is még egy pár évig.
Szerintem úgy van vele hogy mostmár nem csak a sablont,védekezést nyomja hanem élvezi a játékot egy kicsit:)
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tényleg, ő most hányadán áll a válogatottal? VB után úgy volt lemondja, aztán meggyőzték, hogy legalább az EB selejtezőket játssza végig (ha jól emlékszem). Bár mindegy is, ilyen formában kezdőben a helye az EB-n. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
igen. ezt a képet cuenca rakta ki facebookra.Sanama írta:ki van mellette ? Cuenca?
ki van mellette ? Cuenca?

- Andris
- Adminisztrátor
Óriási az öreg
teljesen el voltam ájulva tegnap (is)
Ha nem lenne már régesrég, az övé lenne a következő mez amit megveszek.

Ha nem lenne már régesrég, az övé lenne a következő mez amit megveszek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól játszott, egyenlített de ne felejtsük a denevér gól vastagon az övé volt!Senki nem tökéletes 
De Puyi mindig szívvel lélekkel játszik, a bekapott gól miatt azt mondom inkább Mascherano volt a meccs legjobbja, de Puyol is remek teljesítményt nyújtott!

De Puyi mindig szívvel lélekkel játszik, a bekapott gól miatt azt mondom inkább Mascherano volt a meccs legjobbja, de Puyol is remek teljesítményt nyújtott!

- LM10Lionel Messi
- Barça C
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JpAZ-tgpAM
Már csak ez után a csel sorozat után is ő volt a tegnap esti meccs legjobbja.Megmutatta a támadó játékosoknak hogyan is kellene csinálni.Ismét egy nagyon fontos gólt szerzet jó pillanatban.Hát de ör már csak ilyen a mi Kapitányuk a Barca szíve lelke húzó ember aki akkor villan amikor kell .

Már csak ez után a csel sorozat után is ő volt a tegnap esti meccs legjobbja.Megmutatta a támadó játékosoknak hogyan is kellene csinálni.Ismét egy nagyon fontos gólt szerzet jó pillanatban.Hát de ör már csak ilyen a mi Kapitányuk a Barca szíve lelke húzó ember aki akkor villan amikor kell .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10Lionel Messi 2012.02.02. 10:45:32-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból...! Joan Laporta
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért nem semmi az öreg! Számomra egyértelműen MVP és nem csak a gólja miatt. Hatalmasat játszott a kapitány. A szíve és a rutinja kell ennek a csapatnak, ilyen játékosok teszik naggyá a Barcát.
Forca Barca!!!!
-
- Jugador d'estrella
azért Puyoltól nem először láttuk a Roulette cselt...LG írta:Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ez az ember még egy bő évtized után is tud új dolgokat mutatni. Zseniális.
Keressétek csak Puyol utódját 
Még 50 évesen is ő lesz a világ legjobb khv-je a Földön
:D
Bár lehet csatárként kéne játszatni

Még 50 évesen is ő lesz a világ legjobb khv-je a Földön

Bár lehet csatárként kéne játszatni

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Marseille roulett kétszer, 5 mp-n belül, mindkét ember elküldve. Le a kalappal Puyol előtt, és külön grat a góljához.
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ez az ember még egy bő évtized után is tud új dolgokat mutatni. Zseniális.
- Capon
- Llegenda del Barça
Mekkora tanár az öreg te jó ég!
Mostanában úgy látom kedvet kapott az előre törésekhez vagy csak unja hogy tökölnek a támadóink
és megmutatja nekik milyen egyszerű is ez.
Imádom az öreget, egyszerűen zseniális.
Lassan várható tőle egy félpályás sprint 3-4 védőt elküld gyufáért aztán bevarrja a kapuba mint Messi a Getafének
szerintem sírva is fakadnék.
Mostanában úgy látom kedvet kapott az előre törésekhez vagy csak unja hogy tökölnek a támadóink

Imádom az öreget, egyszerűen zseniális.
Lassan várható tőle egy félpályás sprint 3-4 védőt elküld gyufáért aztán bevarrja a kapuba mint Messi a Getafének

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- shutterisland
- Director del Fútbol
hát ez hatalmas volt, újra kiejelntem, hogy hülye voltam, amiért leírtam 34 évesen
tanárúr 
bár ha ezt nem ő csinálja, lehet kapott volna már egy kis savazást, hogy miért nem ütötte ki jobbra

bár ha ezt nem ő csinálja, lehet kapott volna már egy kis savazást, hogy miért nem ütötte ki jobbra

Ez az ember mindig meg tud lepni valamivel. Honnan szedte elő ezt a két "Zidane"-t? Ráadásul 5 mp-en belül!!!