Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen. ha 3 vagy annál több gólt szerez a meccslabdát hazaviszi.mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt !
Tavaly február 20.-án a Bilbao ellen lőtte a 24. gólját a 24. fordulóban.ozsimiki írta:Valaki tudna arról statisztikát, hogy Messi tavaly ugyanekkor, pontosan, hogy állt gól/gólpassz/meccs terén?
Idén vmennyivel több meccse van a klub vb miatt, de szeretném összehasonlítani.
szal mondjuk 2010/11es szezonban febr 17.ig mennyi gólt,gólpasszt jegyzett mennyi meccsen? köszönöm.
Ozsi, konkrétan sajnos nem tudok segíteni.ozsimiki írta:Valaki tudna arról statisztikát, hogy Messi tavaly ugyanekkor, pontosan, hogy állt gól/gólpassz/meccs terén?
Idén vmennyivel több meccse van a klub vb miatt, de szeretném összehasonlítani.
szal mondjuk 2010/11es szezonban febr 17.ig mennyi gólt,gólpasszt jegyzett mennyi meccsen? köszönöm.
huh...az Messi lenne? Inkább ilyen Mona Lisa és Mr. Bean keveréknek tűnik!
Itt a folytatása a sztorinak: http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... jatekosai/
De, kicsit lentebb már írták.Deus írta:Az senki sem írja, hogy Messi újabb rekordot döngetett meg? A tegnapi góljával megszerezte a BL történetében a legtöbb gólt az egyenes kiesés szakaszban... Raúlnak 18 van, Messinek most már 19!
Egyetértek. Most kifejezetten jól játszott szerintem, adogatta a labdákat rendesen. Pl annak a szerencsétlen Pedro -nak, aki mindig elszúrta.ozsimiki írta:Szerintem nagyon jó meccset játszott, passzait nem kell bemutatni, góljának mérhetetlenül örültem, ezúttal az utóbbi időben látott több sétát, felváltotta a hajtás az ő részéről is.
Ez felérhet egy üzenettel, az Ő részéről,és a csapat részéről is.
THX a megosztást, ez egy durván jó vidi!!!:):):)